Ay şu mesaja çok sesli güldüm ya

Allah iyiliğinizi versin bebeğiniz bol bol uyusun

vallahi ben bu uyku işine romantik bakanlardanım gönlüm ister ki yatağım geniş olsun eşim çocuğum ben birlikte yatalım ama şimdilik eşimi misafir odasında oğlumla ben de bizim yatak odamızda yatıyoruz burada konu tamamen eşim uykuyu iyiye alıp sabahta işine sağlam kafayla gitmesi gerektiği için hesap kitap işleri veya trafik sebeplerinden dolayı dikkat eksikliği olmaması gerekiyor
Beşinci aydan sonra ben de uyku eğitimini araştırdım hatta seminer aldım okudum uygulamaya çalıştım olmadı pek tutarlı olamadım o Ferber yöntemini de bu arada hiçbir psikolog önermiyor dinlerken bile tüylerim Ürpermişti yani el kadar bebeği nasıl bir odada bırakıp kapıyı kapatıp çıkabiliyorlar aklım almamıştı ben şu an oğlumu öpe koklaya sarılarak Yanında yatarak uyutan annelerdenim illaki düzensizlikleri oluyor benim de çok uyku problemi yaşadığım oldu özellikle diş agrilari zamanında ama bir şekilde geçiyor burada da çok bir şey yazmak istemiyorum yanlış anlaşılmaya müsait mecra Niko‘nun aferin size yazmasını bana tamamen normal gelirken arkadaş trip attı ve gitti çok değişik ,
İlk aylarda emzirme meme süt derken şimdi bebeğim 18 aylık oldu ve beni gerçekten toplum içinde çok zorluyor emzirmeyi kesmeyi düşünüyorum çok şükür sütüm var artık yeter diyorum bir yerde, bir yerde acaba kendisi mi vazgeçsin diyorum ki kendisi asla vazgeçmez zannetmiyorum zaten iki yaşa kadar öneriyorlar iki yaşta kış ayına denk geldiği için tek başıma evdeyim bıraktırmam daha zor olacak ağustosta falan tatile gittiğimde annemlerde bıraktırsam mı memeden diye düşünüyorum Kafamda deli deli sorular