• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kızlar memeye çok düşkün olmaya başlayan bebelerin kakalara değişti mi 😫😫 benimki normalde sert yapardı ama son zamanlarda yeni doğan gibi sırtına kadar yapıyor ve günde iki üç kere yapıyor 😫😫😫 birazda meyve çok yiyor hangisi acaba meme mi meyve mi?

Ayy birde emiyor emiyor "bitti, başka" diyor. Öbürünü veriyorum onu zaten bek sevmiyor onu da emip, "bitti, başka" diyor. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Hee oğlum, ben de mondofon ineğiydim ya dört olsun, beş olsun 🤣🤭😡🙈🤦🏼‍♀️😫
Bitti başka mı 😂😂😂😂 çok güldüm süt gelmeyince daha istiyor hahahahah

Meyve bizde biraz yumuşatıyor kakayı. Özellikle kayısı üzüm karpuz. Üzümüde çok seviyor.
Ayy bu ara hem kurusunu hem yaşını bolca Üzüm yedi ve yiyor, karpuz kavun olmazsa eşim kahvaltıya oturmaz onu da oradan aldık, ee gün boyunda meme 😫😫🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ resmen yenidoğan gibi B. O. K den elim çıkmıyor 🤪🤪

Kızlar sizde köpek dişi ne kadar sürede patladı? 1 haftadır çok fazla huysuz salyası arttı parmaklarının hepsini ağzına sokuyor eli ağzından çıkmıyor, gece defalarca kalkıyoruz ne zaman patlayacak acaba :( yeri kırmızı olmuş

Kızlar sizde köpek dişi ne kadar sürede patladı? 1 haftadır çok fazla huysuz salyası arttı parmaklarının hepsini ağzına sokuyor eli ağzından çıkmıyor, gece defalarca kalkıyoruz ne zaman patlayacak acaba :( yeri kırmızı olmuş
Bizim de öyle . Salya yok ama arada kaşıyor. Çok huysuz. Kızarmış yerleri de.Diş diye geceleri tetagil veriyorum ama inşallah boşuna vermiyorumdur

Kızlar memeye çok düşkün olmaya başlayan bebelerin kakalara değişti mi 😫😫 benimki normalde sert yapardı ama son zamanlarda yeni doğan gibi sırtına kadar yapıyor ve günde iki üç kere yapıyor 😫😫😫 birazda meyve çok yiyor hangisi acaba meme mi meyve mi?

Ayy birde emiyor emiyor "bitti, başka" diyor. Öbürünü veriyorum onu zaten bek sevmiyor onu da emip, "bitti, başka" diyor. 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Hee oğlum, ben de mondofon ineğiydim ya dört olsun, beş olsun 🤣🤭😡🙈🤦🏼‍♀️😫
😂😂Benim kız da arttırdı emmeyi . Aklına geldikçe istiyor . Emince benimki de öbüğ öbüğ diyor . Öbürünü ver diyor yani😂 ama kakası hala katı . Çok yumuşamasa da az yumuşasa iyi olur 😂

😂😂Benim kız da arttırdı emmeyi . Aklına geldikçe istiyor . Emince benimki de öbüğ öbüğ diyor . Öbürünü ver diyor yani😂 ama kakası hala katı . Çok yumuşamasa da az yumuşasa iyi olur 😂
Yok yok yumuşamasın inşallah, artık paçasından akmasın diye uzun çorap giydirip pantolonun üstüne çekeceğim 😫😫

Şimdi uyuyor valla . Yarım saati yeni geçti uyuyalı. Kahve yapmadan mutfaktaki bulaşığı topladım . Ben hamilelik öncesi sigara içiyordum . Hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım. geçen hafta tekrar başladım emzirdiğim halde . Bu kadar dayanabildim . Sigaramı aldım balkonda oturuyorum . Günde 4-5 tane içiyorum . Emzirdiğim için biraz üzülüyorum içtiğime . Ay hepimiz öyleyiz benim de sesim yükseliyor arada yüzüme noluyor der gibi bakıyor bakışı değişiyor ben de sarılıyorum kucaklayıp o anda . Kafayı yemezsek iyi 😂
Bende uyuyunca iciyorum artik gunde bir tanede olsa

Artik surekli emmek istiyor,normalde uyurken emerdi,simdi koltuga oturdummu hemen memeee diye geliyor yanima,birakmiyor..surekli aklinda.gece emmekten uyumuyor,uyutmuyor..demekki buda bir donem,hepsi ayni anda oldu..valla birakasim geliyor cok bagimli oldu ya

Artik surekli emmek istiyor,normalde uyurken emerdi,simdi koltuga oturdummu hemen memeee diye geliyor yanima,birakmiyor..surekli aklinda.gece emmekten uyumuyor,uyutmuyor..demekki buda bir donem,hepsi ayni anda oldu..valla birakasim geliyor cok bagimli oldu ya
Walla bana bu atak ataklar fasafiso geliyordu, bebekler hepsi üç aşağı beş yukarı aynıdır diyordum 😬🤭ama bu 18 ay atağı mı ayrılık kaygısı mı her neyse bana bilimin önünde şapka çıkarttırdı 👒👒

Ayy bu ara hem kurusunu hem yaşını bolca Üzüm yedi ve yiyor, karpuz kavun olmazsa eşim kahvaltıya oturmaz onu da oradan aldık, ee gün boyunda meme 😫😫🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ resmen yenidoğan gibi B. O. K den elim çıkmıyor 🤪🤪
Benimki ishal olmadığı sürece sıvı kaka yapmıyor artık. Ama yine de her kaka da banyoya gidiyoruz poppsnu yıkıyorum özellikle salçalı bişey yediyse hep poposu salça oluyor afedersiniz ıslak mendille temizlenmiyor🤣🤣 bir de çabuk pişik oluyor ya ıslak mendil sürünce

En uzun sürede patlayan ve en uzun sürede patlayan diş o oldu azılar kolay çıkmıştı mesela genelde azıya zor derler. Bizde köpek dişi zorladı baya kötü geçti o dönem

Haftasonu olması bir şeyi değiştirmez yine 6da ayaktasın nerde o eski haftasonları😅
İstediğim saatte yataktan çıkmayı özledim ya. Kendimi bildim bileli uykuya düşkün birisi olmadım ama uzanmadab duramıyorum sabah erkenden kalkıp yatakta keyif yapardım çok özlüyorum o günleri

Bizim de öyle . Salya yok ama arada kaşıyor. Çok huysuz. Kızarmış yerleri de.Diş diye geceleri tetagil veriyorum ama inşallah boşuna vermiyorumdur
Bizde şuan çıkan diş yok tüm dişleri çıktı en arka azılar hariç ona rağmen çeşme gibi ağzı niye böyle acaba sürekli salya akıyor günde kaç kere zobını ıslanıyor bilmiyorum devamlı yüzünü boynunu siliyorum

Kızlar ya hafta sonu eşim evde ama inanın hafta içi daha rahatım resmen o evdeyken kavga gürültü bitmiyor ve aksine evde olduğu halde daha çok yoruluyorum kendince bişeuler yapıyor ama hiç vbir faydası yok sanki evde durması bile sinirlendiriyor çoğu zaman beni

Kızlar ya hafta sonu eşim evde ama inanın hafta içi daha rahatım resmen o evdeyken kavga gürültü bitmiyor ve aksine evde olduğu halde daha çok yoruluyorum kendince bişeuler yapıyor ama hiç vbir faydası yok sanki evde durması bile sinirlendiriyor çoğu zaman beni
Çünkü insan onlar evdeyken bir işin ucundan tutmasını istiyor be bileyim iki saat çocuğa ben bakayım sen git dinlen istediğini yap demesini bekliyor bugün yemekler benden lafını duymak istiyor duyamadıkçada sinirleniyoruz bence

Back
X