• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Ya benim kendi tecrübem bu gece emmesini kesmek diye bişey yok ya tamamen keseceksin ya da emmek istedikçe vereceksin. Ben denedim olmadı. Şuan emmeyi azaltmaya geçtim inşallah nasip olursa 24. Ayda tamamen bitirmiş olucam . Emziğe daha düşkün beniöki ondan şuan emziği kesemiyorum ama onu da gün içinde ortadan kaldırmaya çalışıyorum ağladıkça veriyoruö
bende denedim beceremedim emmeden uyumuypr malsf

Bugün benim çıldırma günüm sanırım, gece 4 ten 8 e kadar uyumadı sonra da uyudu 12 de kalktı saat 5 e geliyor hala uyumadı uyutuyorum beni tekmeliyor eliyle tişörtümü çekiyor vallahi dişlerimi sıkmaktan dişlerim ağrıyor, aşırı zorluyor beni bugün sabrım tükeniyor artık daha demin bağırdım zaten

Ben kendimi hazir hissediyorum ama kizima kıyamıyorum birde emzirme bağının bitmesi biraz kötü hissettiriyor.
İşte o yüzden hazır değilsin 🤣 bende hep böyle hissediyorum yoksa o his olmasa çoğu anne rahatça emzirmeyş sonlandırır. Gece ağlıyor mesela belki 2 gün belki 3 gün dayansak bırakacaklar

Bugün benim çıldırma günüm sanırım, gece 4 ten 8 e kadar uyumadı sonra da uyudu 12 de kalktı saat 5 e geliyor hala uyumadı uyutuyorum beni tekmeliyor eliyle tişörtümü çekiyor vallahi dişlerimi sıkmaktan dişlerim ağrıyor, aşırı zorluyor beni bugün sabrım tükeniyor artık daha demin bağırdım zaten
Bugün kimse yok mu yanında 5 dk 10 dk nefes al

Galiba bu kış için bişey almıcam oğluma şöyle bir baktım da hemen hemen hepsi olur gibi. Ayakkabı alacağım bir kaç eşofman alırım

O yüzden kendini hazır hissettiğinde bu işe giriş Derim yoksa çok yorucu oluyor. Annenin hazır olması lazım çocuklar kısa sürede adapte olurlar zaten
ben hazırımda evdekiler bebegi ağlatma diyor 😂😂😂onlar hazır değil 😄😄😶annem diyor çocuğun dişi cıkmayla (6ayllıken) sütten kesmeliydin simdi zor ayrılır diyor babamda torunumu aglatma bi aglasın döverim seni diyor 😂😂 az agladınmı hemen odama geliyo bana bagırıo bende sinirlendim buncocuk senin değil benim sen karışamazsın dedim 💬 birde bu bebek hic aglamıcakmı bebekler aglar dedim bana cok kızdı ama ben de o an sinirlendim destek yok birde ses oldun mu kızıolar ☹️ el mahkum idare ediyorum

İşte o yüzden hazır değilsin 🤣 bende hep böyle hissediyorum yoksa o his olmasa çoğu anne rahatça emzirmeyş sonlandırır. Gece ağlıyor mesela belki 2 gün belki 3 gün dayansak bırakacaklar
Hazir olmak istiyorum 🤣 kizim hic kucagimdan inmiyor benle yapışık ikiz gibi biraz da olsa rahatlamak istiyorum 🥲

Beni emerken obur eliyle vucudumdaki et benlerini,yaralari kaldiriyor..canimi acitiyor.anlatiyorum,tamam diyip hala yapiyor..acidi diyorum,opuyor ama yine yapiyor.gercekten canim aciyor,kopartiyor baya.ustumden canhavliyle atiyorum kizarak.artik bu emme isi cok yormaya basladi ,birsaatten fazla uyutmaya calisiyorum.o memeden oburkune yuz kere gecis yapiyor..bu hareketlerden nasil onu vazgecitirebilirimki.

Ya benimki de öyle şu anda ama bilmiyorum napcamı bende😕
Bizde 1.5 senedir ayri yatiyoruz.Sabahları ilac iciyor eşim mide koruyucu.bahaneside alarm sesine cocuk uyanır.Dün ilk defa beraber yattik bakalim uyanicakmi goruruz dedim ama ole alismisim ki onsuz yatmaya garip geldi.Hem olsun hem olmasin istiyorum🥲

Bizde 1.5 senedir ayri yatiyoruz.Sabahları ilac iciyor eşim mide koruyucu.bahaneside alarm sesine cocuk uyanır.Dün ilk defa beraber yattik bakalim uyanicakmi goruruz dedim ama ole alismisim ki onsuz yatmaya garip geldi.Hem olsun hem olmasin istiyorum🥲
Biz 19 aydır 3 kişi yatıyoruz şuan salona kaçtım uyuyabilirsem uyuycam zaten max 1 saat sonra oğlum ağlar geri yatağa dönerim 🤣🤣🤣

Biz 19 aydır 3 kişi yatıyoruz şuan salona kaçtım uyuyabilirsem uyuycam zaten max 1 saat sonra oğlum ağlar geri yatağa dönerim 🤣🤣🤣
Yaaa bide ben kendim ettim kendim buldum napicam bilmiyorum.benimle yatmya cok alismisti diye 3-4 aydir park ytagina geri sutladim oglumu🙃yani uyutup koyuuordum sabaha karsi aliyordum hep.ama cok kararli sekilde zor olsada almamaya basladim.ve artik park yataga sigmiyor.cunku anane ve babane kalmalarinda yer yatagina alisti genis genis yatti hep.bende karyolasinin yatagini yere koydum tek kisilik.henuz odasinda hic yatmadigi icin 20 aydir kullanilmayan karyola sifir km🙃neyse yatagi yere koydum ve beyfendi istemedi yatmak.yine yorgan dosek serip yere serdim daha genis oldu oraya yatiyor.ama şu 3-4 gundurde yataktan yastigi alip yere yatiyor.ruhunda sefillik var oglumun ve napicam bilmiyorum.Karyolasina alistiramam geceleri onun odasina gitmeye halim yok.birde ben kafasiz olarak catili yavru yatakli vs karyola aldim yuksek korumalik olsada benimki duser.Napicam bilmiyorum.siz karyolaya alistirabildiniz mi?Ben mi cok pipirikliyim bilmiyorum

Back
X