• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    331
Kızlar yeni problemim yani son 10 gündür falan hep bezi taşıyor bazen gece değiştiriyorum gece değiştirmezsem sabaha kesin her yeri ıslak oluyor bir de geceleri taşma olmasın diye prima premium çare kullanıyorum ne yapabilirim ki 🤦🏻‍♀️ yani sütü bu sıralar çok içiyor ondan heralde ama bilmiyorum ilk defa bu kadar kirli kıyafetimiz çıkıyor

Ya valla benim sütüm 8. Ayda birti oğlumda bıraktı emmeyi ben hep herkese anlatırken 8. Aydan sonra uykularımız düzene girdi derim meğer emmeyi bıraktığı içinmiş 😂( 1 aydır çok kötü uykularımız ama geçer heralde
Evet ya cok etkiliyormus cok korkiyordum surecten ama sukur ınsaallah sizinki de gecici bir donemdir tekrar düzene girer

Yani benim eşim dün diyor ki dükkanda sadece oğlumun videolarını izliyorum diyo (kendi işi ve rahat galerisi var öyle akın akın müşteri geldiği falan yok ) ve evimize 5 dk mesafede dükkan ya dedim o kadar özlüyorsan al şu çocuğu haftada 1 (gün 2-3 saatliğine götür en azından zor değil dedim hemen tartışmaya giriyor benimle gel de sinirlenme
Aslinda bakabilirdi 1saat olsa bile yada kendine guvenemedigimi çocuğuna biyere çarpar ağlar diyemi almiyor.
Eşimde keşke işyeri yakın olsa alırdım bakardım oyun oynardım.WhatsApp günde 5kere görüntülü aradi.
hafta sonu 5saat dışarı çıkardım. oğlumu babasına bırakıyorum zaten öğlen arası uyudugunda cikiyorm uyudugunda mama veriyorum 220ml iciyo.3saat uyuyor. uyandığında meyve veriyor, poğaça hazırliyorum yanına meyve suyu bırakırım yer. Eşim gonderir gezin dolaş arkadaşlarla buluşun derdi.

Aslinda bakabilirdi 1saat olsa bile yada kendine guvenemedigimi çocuğuna biyere çarpar ağlar diyemi almiyor.
Eşimde keşke işyeri yakın olsa alırdım bakardım oyun oynardım.WhatsApp günde 5kere görüntülü aradi.
hafta sonu 5saat dışarı çıkardım. oğlumu babasına bırakıyorum zaten öğlen arası uyudugunda cikiyorm uyudugunda mama veriyorum 220ml iciyo.3saat uyuyor. uyandığında meyve veriyor, poğaça hazırliyorum yanına meyve suyu bırakırım yer. Eşim gonderir gezin dolaş arkadaşlarla buluşun derdi.
Yani benimki evde bakıyor evdeyken çık gez diyorda akşamları da benim gezecek gücüm kalmıyor valla

Ya kızlar sizin eşinizde gezmeyi sevmiyor mu bir benimki mi böyle, sürekli aynı şeyler yüzünden tartışmaktan yoruldum, hiç dediğim görmek istediğim yerlere gitmiyoruz, tatile gidelim dedim her ay beni oyalayıp bir bahane buldu, bari kendi olduğumuz yerde gezelim diyorum onda da birşeyler uyduruyor, gezilecek yerler olmasına rağmen hep izinli günlerinde ya evdeyiz yada kendi ailesi gile gidiyoruz, bugün kalktık bana diyor ki kaç gündür evdesin değişiklik olsun babam gile gidelim, ya çıldırmamak elde değil değişiklik olsun diye beni ailesine götürüyor hep aynı vallahi çok yoruldum ya

Ya kızlar sizin eşinizde gezmeyi sevmiyor mu bir benimki mi böyle, sürekli aynı şeyler yüzünden tartışmaktan yoruldum, hiç dediğim görmek istediğim yerlere gitmiyoruz, tatile gidelim dedim her ay beni oyalayıp bir bahane buldu, bari kendi olduğumuz yerde gezelim diyorum onda da birşeyler uyduruyor, gezilecek yerler olmasına rağmen hep izinli günlerinde ya evdeyiz yada kendi ailesi gile gidiyoruz, bugün kalktık bana diyor ki kaç gündür evdesin değişiklik olsun babam gile gidelim, ya çıldırmamak elde değil değişiklik olsun diye beni ailesine götürüyor hep aynı vallahi çok yoruldum ya
Son yazdığına güldüm 🤣 aynı benimkide öyle 5 dk önce dışarı çıkalım az yürüyelim dedim sırf kavga edicem diye ses çıkarmadı çıkıyor ama zoraki evde kafayı yediğimi biliyor. Çocuktan önce çok gezerdik hiç gitmek istemezdi gidince keyif alırdı ama evden çıkarmak mesele onu. Şuan gezmek istiyor ama Çocuktan dolayı çıkamak istemiyor çünkü hem ağlıyor hem durmuyor zor olıyor

Son yazdığına güldüm 🤣 aynı benimkide öyle 5 dk önce dışarı çıkalım az yürüyelim dedim sırf kavga edicem diye ses çıkarmadı çıkıyor ama zoraki evde kafayı yediğimi biliyor. Çocuktan önce çok gezerdik hiç gitmek istemezdi gidince keyif alırdı ama evden çıkarmak mesele onu. Şuan gezmek istiyor ama Çocuktan dolayı çıkamak istemiyor çünkü hem ağlıyor hem durmuyor zor olıyor
Benimki bekarken hep şunu yaparız bunu yaparız diyip durdu, evlendik arabamız olursa şunu yaparız dedi hep planlar araba aldık bu seferde bi ton bahane buluyor, valla ehliyetim de var ama bayadır kullanmıyorum yoksa kendim çıkıcam, evlenmeden önce daha çok gezerdim evlendikten sonra hiç yeni yer görmedim tek gördüğüm yer kocamın memleketi her sene tatile gidecez diyip bi ton bahane bulup sadece oraya götürüyor, memlekette de kimse yok derdi ney anlamıyorum köy havası almak iyi geliyormuş, cidden bir sürü şehir gördüm bu adamla evlendikten sonra tek gördüğüm onun memleketi başka yere gidemedim 😂 ay güldüğüme bakma sinir oluyorum ya, hadi başka şehri geçtim kendi şehrimde bile gezemiyorum

Benimki bekarken hep şunu yaparız bunu yaparız diyip durdu, evlendik arabamız olursa şunu yaparız dedi hep planlar araba aldık bu seferde bi ton bahane buluyor, valla ehliyetim de var ama bayadır kullanmıyorum yoksa kendim çıkıcam, evlenmeden önce daha çok gezerdim evlendikten sonra hiç yeni yer görmedim tek gördüğüm yer kocamın memleketi her sene tatile gidecez diyip bi ton bahane bulup sadece oraya götürüyor, memlekette de kimse yok derdi ney anlamıyorum köy havası almak iyi geliyormuş, cidden bir sürü şehir gördüm bu adamla evlendikten sonra tek gördüğüm onun memleketi başka yere gidemedim 😂 ay güldüğüme bakma sinir oluyorum ya, hadi başka şehri geçtim kendi şehrimde bile gezemiyorum
Çocukla gezmek zor onu göze alamıyor bence sçıkcası bende göze alamıyorum emmesi bizde alt değişimi yemeği bizde. Çocuk olduktan sonra 4 kere tatile gittik biz hepsi çok zordu en kolay yine ilk 6 diyorum en azından sadece emiyor bebek arabasında uyuyor falan diğerleri baya zorladı bizi şuan bir yere gitmek istemiyorum 2 yaşı bir görelim hayırlısıyla

Ben de merak ettim. Uzun süre emzirmeyince dolacak, ağrı oluşacak. O süt kendi kendine geri mi çekilecek ağrı öyle mi geçecek. Nasıl olacak ki bırakınca
En son sabah emzirdim gün içinde istediği oldu ama öyle deli gibi ağlamadı ondan bende sınırlarjmı zorluyorum ve vermedim daha bunu daha ömcdde denedim istemedikçe vermiyorum artık sabahve akşam emiyor bazen ama benim için zor oluyor akşama doğru gögüslerim de karıncalanma başlıyor. Şuan yine öyle mesela çok uykusu var uyutuyorum emzirmedim en son sabah emdi bakalım bu gece nasıl geçecek. Gündüz aklını çelebiliyoeum ekran açıyorum ya da eline sevdiği bişeyler veriyorum unutuyo bazen ama gece mümkün değil emzirmezsem o gece daha uyumaz

bir göğsümün 3. Gun diğerini 4. Gun emzirdim. 4. Günde agri yapiyordu artik kolumu hareket ettridikce. Sık emzirme olmadığı icin azala azala bitecek diye ümit ediyorum.
Kendi fikrin mi bu yoksa böyle bişey var mı? Bende emme aralarını açıyorum aynı öyle düşünüyorum da belki süt azalır diyorum zamanla

Şimdi şu emzirmeyi azaltma ve kesme durumlarıyla ilgili mesela bir ortamda olucaz oplum meme isteyecek emzirmek istemiyorum artık öyle dışarıda falan çevremdekiler özellikle eşimin ailesi emzir boşvwr daha küçük diyecekler kimse kiösenin ne yaşadığını hiç bilmiyor gerçekten. Çok yalnznkaldım çok yıprandım çocuğuma iyi bir anne olmak için emzirmeyi kesmem gerekiyor her anne farklı her bebek farklı bizim ihtiyacımız olan şuan bu. Zaten ha deyince meme kesilmiyor bu da bir süreç azaltıyorum şuan gece uykuları biraz olsun düzelsin ve yatağında yatsın istiyorum odama yatağıma gelmek istemiyorum oğlumunnyanında üzerimi giyinmek istemiyorum görüyor hemen meme çekmeceyi açıyor sütyrn alıyor eline meme meme diye geziyor

uykusuzanne1 uykusuzanne1 Peynirdomates Peynirdomates M meraklibirkisi benim tecrübem şöyle kızlar, benim sütüm öyle taşacak kaynayacakmkadar kadar hiç bir bebede olmadı ama çok şükür bebelere yetiyordu. Kızı tam iki sene, ortancayı 26 27 ay emzirdim çok şükür. Kızımda 9 aylık çalışmaya başlamıştım. Az olan sütüm iyice azalmıştı. Ve kesince hiç ağrı sızı olmamıştı. Ortancada evdeydim ve pamdemiydi. 7/24beraberdik 🤪 onda bir anda kestim. Tarihlere ilgilenen bir arkadaşım memeyi bıraktırmak için uygun günler şunlar demişti. Geceyi de gündüzü de pat diye kesmiştim. Bende yine ağrı falan olmadı ama oğlum gündüz uykusunu bıraktı 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ emzirip sallıyordum, asla kendini sallatmadı ve uyumadı.
Ama annemlerden duyduğum öyle çok dolduğunda gögüsleriniz bir sefer uykuda verirseniz rahatlamış gögüs.

Back
X