Canım ben söyledim neden aldın dedim iş sakindi aldım dedi az önce de kıvırdı sizin yanınıza gelecektim sürpriz yapmak için aldım ama sonra maaşım yatmayınca vazgeçtim dedi, bu eşimin genel özelliği bişeyleri çok güzel uydurup bağlamayı çok iyi bilir, canım ben eşimle severek evlendim arkadaşlarımız tanıştırdı 2019 senesinde eşimin zor bir yapısı olduğunun farkındaydım ama güzel bir sevgisi olduğunu hissettiğim için idare ediyordum, ilgiliydi nasıl söyleyim elimi ayağımı öperdi yemek masasında yemek yerken kendi bana yedirirdi bunu söylerken ağlamak istiyorum nasıl bu hale geldik, sürekli bana sevdiğini söyler iyi ki varsın derdi şimdi çocuk doğduğundan beri duymadım bu kelimeyi, bizim tüm sorunlarımız lohusalık dönemimde annesini bize kalmaya getirdiği dönem başladı annesinin saçma sapan hareketleri yüzünden sürekli eşimle kavga ettik çünkü o da ona eşlik ediyordu ona hak veriyordu, o zamandan beridir devam ediyor sorunlarımız KV kp görümce hatta anneanneleri bile gelip günlerce kaldı bende daha yeni doğum yapmıştım, sonra gidip gelmeye devam ettiler çocuğum 3 aylık olana kadar sürekli gelip kaldılar istemiyorum diyordum dinlemiyordu, böyle böyle sorunlar büyüdü sonra onun o zor kişiliği de gözüme batmaya başladı yoksa ben bir şekilde idare ediyordum ama şimdi sevgi ilgi olmayınca ben artık idare edemiyorum