- 12 Mart 2019
- 16.850
- 36.140
- 598
Evet elimle indiriyorum ama inmiyor yapışmıyorHahahahahah tahmin ettim nasıl olduğunu bi tarafa eğiliyo dimi
Yok orcinalBen kullandım gündüz için olanını bence bir işe yaramıyor. Ama gece için mommy blissin badtime drops u önerdiler güzel uyutuyormuş en azından. Ondan bulursam alıcam. Yurtdışında da yok şuan. 4 ay üstü yazıyor üstünde zaten hala zamanım var
Kız bu saçlar nee lens mibenimki keltoş ya
Ya bu ne inanılmaz bi tip ölürümİncinin saçları yana mı uzuyo ekinin saçları sinirden midir nedir dikine hep ya çıldırıyorum yana tarıyorum, şapka takıyorum yok çocukim çim kız gibi geziyo
Ay bu damla mucize olur mu bize nasıl temin edicez .gündüz olanı gaz için yaziyor bu trendyolda satılan orjinal mi acabaBen kullandım gündüz için olanını bence bir işe yaramıyor. Ama gece için mommy blissin badtime drops u önerdiler güzel uyutuyormuş en azından. Ondan bulursam alıcam. Yurtdışında da yok şuan. 4 ay üstü yazıyor üstünde zaten hala zamanım var
Kız bu saçlar nee lens mibenimki keltoş ya
Bizimkinin tek derdi babyneste yatağa yatmak, girtiği yere oyuncağını da götürüyorBenimkilerden biri bebenin yanında hep ama amacı onun çıngırağıyla falan oynamak sjsjsjsjs
Kardeşini kıskanıyor gibi bi vibe aldımBizimkinin tek derdi babyneste yatağa yatmak, girtiği yere oyuncağını da götürüyor
Kuzum normalde 2 3 saatte bir emzir diyorlar da , bence ilk zamanlar emzirebildiğin kadar emzir 2 saati geçirme. Her uyanık olduğunda her ağladığında her istediğinde ver sütünü.selamlar, ben eylül annelerinden geliyorum. Tecrübeli anneler yardımınıza ihtiyacım var. Bebeğim 12 günlük maalesef doğum kilosuna ulaşmadı. Sizlerin bebekleri ne durumdaydı? Bir de her emzirmede kaç dakika emziriyorsunuz? Kaç saatte bir emziriyorsunuz? Bebek kendi mi uyanıyor siz mi uyandırıyorsunuz?
Özelden yazdım ama benimkide pipisine temas edince tedirgin oluyordu kremi sıkarken bile bı denedim bezi direk takmayı baktım carliyor bardak korkama devam ettim.. ben bardağı koyduktan sonra Krem dahil sikmadim kremin amacı bildiğim kadarı ile beze yapışmaması.. ağrı kesici hiç vermedim Dr sadece makattan fitil gönderdi dedi 6 saat etkilidir sonrasında huysuzlanirsa verebilirsin ilaç dedi ama 6 saatin sonrasında çok aşırı bir farklilik yasamadık bende ilaç vermedim ( eşim hastaydı üstüne dünden sonra bende olunca hiç buraya girmeye firsatim olmadı, ufaklık hareketlenip tepki vermeye başladıkça onun büyüğü daha çok sıkıştırmaya sarsmaya başladı hiç boş kalamiyorum️ kizlar.. S Sadecevlat nerelerdesin? Bebeme bi seyler oldu.. 36saat oldu sunnet olali. Parasetamol nasil ne kadar veriyorsun? 12 saatte bir 0.4ml verdik. Simdi 4saatte bir verdim.
DURMUYOR..sicriyor aniden..bagir cagir memeye saldiriyor.hic boyle olmamisti..
Vura aglya emdi..biberonu da aldi...Gaz damlasi da verdim arada..
Altini acinca sakinledi..kapattiktan 10dk sonra yine ayni..
Gaz mi, ac mi, aci mi...
Amin tesekkur ederiz
Bilsem...hem de sezeryanda
Ay yok hepsini degil, 5cm kadarcigini
CanımmmmYa bu ne inanılmaz bi tip ölürüm
Yaaaa yüceeeemmmm onun yatağı olmuşBizimkinin tek derdi babyneste yatağa yatmak, girtiği yere oyuncağını da götürüyor
Bence de öyleKardeşini kıskanıyor gibi bi vibe aldım
Ev de onun üstüne zatenYaaaa yüceeeemmmm onun yatağı olmuş
Yanlış hatırlamıyorsamKızlar sizin bebişler nerde uyuyo benim ki benim ya da babasının üzerinde uyuyo hepbir türlü beşiğe aliştiramadim koyduğum an gözlerini fal taşı gibi açıp çığlık atmaya basliyo kundakta çare olmadı sürekli ya kucakta ya da biz sırt üstü uzanırken üzerimizde yatıyo o yüzden uyuyamıyorum da çok zorlanıyorum artık sizinkiler beşiğe alistimi alistiysa hangi yöntemleri kullandınız
ohhg hadi gözün aydın cihaz hangisi memnun musun canımAyyyy kizlarr bebemi babasına verdim şimdi lazere girişicem hamilelik araya girince yapmayı bırakmıştım Allah’ım çok mutluyum şuan
Yaa hemen denerim yanına koymuştum yutmadi onu ağladi yine yastiga gecirince daha gercekci olurYanlış hatırlamıyorsamJokeranne emzirme yastığına babasının giyilmiş tişörtünü geçirip yatırmıştı. Sende giydiğin bi kıyafeti babasının kıyafetini başının altına kokunuzu alacak şekilde yerleştirebilirsinnn
Braun silk expert pro3 kullanıyorum. Valla ben kullandığım dönem memnundum uzun süre tuyler çıkmıyor düzenli kullanımda . Koltuk altını %99 bitirmişti o dönem diğer bölgelerde de gözle görülür incelme ve bitmeler vardı hamilelik araya girince bıraktım tabi . 2 ay kadar düzenli kullanmıştım benohhg hadi gözün aydın cihaz hangisi memnun musun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?