2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Allah allah bi tık gevşek bağlıyo olabilir misiniz farketmeden yani şöyle ben premium değil de mavi paketini kullanıyorum büyükbaşda da onu kullanmıştım hiç taşma yapmıyo öff sanki mükemmel uykularımız varmış gibi bide taşan bez sinir krizi sebebi

Ağrı kesici caprol sanırım günde 3 defa. 3günden sonra ihtiyaç halinde verin dedi. Krem de 1 hafta sonra kontrol var bacım 1 hafta boyunca Sabah akşam sürülecek. Banyo 2 gün sonra yaptırabilirsiniz sonra da her gün olacak şekilde ilerleyebilirsin dedi. Yani günlük rutin hayatınıza devam edin kucağına alabillrsin emzirebilirsin korkma dedi. 24 saat oldu bizim de şu an bugün de atlattık mı geçip gidecek inşallah bacıım

Ya benm de evde 2 numara sleepy var bitsin dedim 3 kere disari tasirdi molfix premium 2 numaraya gectim aralarinda ebat farki var. Cok sasirdim. Bacaklari sleepy e sigmiyor daracik molfix bizde tasirma yapmadi baya kulce gibi doldurmus dun. Sleepy asla onermiyorum hem kagit gibi sert hem de cok tasiriyor pisik de yapiyor.

Ay benimki yine dalamiyor uykuya. Aldim usul usul ayagimda salliyorum. 4 gundur boyle. Ayakta sallamaya da cok erken basladik gibi icime de sinmiyo valla ama bilemedim

Canım benim bebeğim pek emmek istemiyor. Mesala şimdi 3.5 saattir uyuyordu zorla uyandırdım 5 dk emdi geri uyudu
Kuzum benim bebeğim de sarılık olduğu için , 26. Gündeyiz , en başından bu zamana zorla uyandırıp emziriyorum. 5 dakika az. Emzir sürekli. Topuğunu sık, altını aç değiştir, ıslak bi şeylerle sil hafif hafif vücuduna dokun rahatsız olsun uyansın emsin.

Eğer emmesi kuvvetli değilse , emzik ile kuvvetlendirebilirsin. Ben ilk 3 hafta tam emziği vermedim ama tam emzirmeden önce ağzına biraz koyup emmesini aktif hale getirmeye çalışıyordum, öyle öyle emiyordu. Emzik yoksa da ilk zamanlar serçe parmağımı sokuyordum emmesi kuvvetlensin diye. Biraz zorlaman lazım dediğim gibi çok küçükler

Ben hamileyken molfix stoklamıştım o kadar çok sızdırıyor ki sırtına kadar çiş oluyor hep. Prima aldım aşırı memnunum. Geceleri, dışarı çıkarken falan primayı kullanıyorum. Sabahları da evde molfixler bitsin diye mecbur onu takıyorum. Ama molfixi her çişten sonra değiştirmem gerekiyor. Primayı bütün gece altını açmadan tutabiliyorum.

Ay çok reklam yapar gibi olmuş ama valla molfixi her takarken sövüyorum canıma tak etmiş.
Primayla aralarında fiyat farkı çok ama değiyor gerçekten. Gece 5-6 molfix değiştirirken 1 prima yetiyor tüm geceye. Mantıken aynı fiyata geliyor

Oyy bi an önce iyilesip atlatsin civcivler agrisiz sizisiz mamayi da degistirdik.biraz gaz, biraz 3 günlük kaka da kivrandirdi gibi.. yapınca rahatladı. Laktaz damlaya gectim bklim. Ama birden sicrayip gozlerinde aciyla ağlayinca ağrı kesici damlayi daha sık verdim. 4-6saatte bir
Sagolasinbanyo olayini tam hatirlayamamistim. Yine de kuru tutup sunger banyo yapacagim bakalm. Kuvet yuzu goremedik henuz‍♂

En son sabah 7 gibi yatağa yanıma koydum bi 2 saat uyumuşuz. Kıymetli toton için bizim yatakla senin yatağın ne farkı var acaba küçük pigme

Eşim gevşek bağlıyor diye ona da workshop yaptım hatta dikkat edeceğim yine de

Sleepy ile başlamıştık alerji yaptı bize molfixte gayet iyiydik, dün bir de o vurdu sillesini

Ay benimki yine dalamiyor uykuya. Aldim usul usul ayagimda salliyorum. 4 gundur boyle. Ayakta sallamaya da cok erken basladik gibi icime de sinmiyo valla ama bilemedim
Yardımcımıza da dedim dün en sonunda az az ayağınızda sallasanız da ben bir lokma bir şey yesem diye, yoksa herpp memede

Hadi ya prima hiç kullanmadım ama 2 paket molfix 2 numara var 70 liklerden bir de prima deneyeyim devam ederse, onun dılında molfixi sevmiştim

Ya ben oğlumu 3 nunaradan sonra miniesle büyüttüm aslında bir de onu mu denesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…