- 12 Mart 2019
- 16.850
- 36.140
- 598
Tam da o saatte emmeye kalkmıştık telefon yanımda değildiAnam grupta çıt yok herkesin bebesi uyuyor muuuuu
Allah allah bi tık gevşek bağlıyo olabilir misiniz farketmeden yani şöyle ben premium değil de mavi paketini kullanıyorum büyükbaşda da onu kullanmıştım hiç taşma yapmıyo öff sanki mükemmel uykularımız varmış gibi bide taşan bez sinir krizi sebebiNeredeyse hiç yatağına koyamadım hala da kucağımda öyle bir geceöyle yorgunum ki telefonu elime bile alamadım. Bir de bu gece bezi sürekli çiş taşırdı yetmiyormuş gibi, biz iki numaraya geçmiştik 1 sürekli taşırıyor diye. 2 numara taşırmıyordu şimdi ne yapacağız molfix premium kullanıyorum
Sinirlerim çok bozuldu ya öyle bir günün ardından böyle bir gece, sıçrıyor mu ne yapıyorsa sıçramasını yediğim
İnanayım mıııııTam da o saatte emmeye kalkmıştık telefon yanımda değildi
Ağrı kesici caprol sanırım günde 3 defa. 3günden sonra ihtiyaç halinde verin dedi. Krem de 1 hafta sonra kontrol var bacım 1 hafta boyunca Sabah akşam sürülecek. Banyo 2 gün sonra yaptırabilirsiniz sonra da her gün olacak şekilde ilerleyebilirsin dedi. Yani günlük rutin hayatınıza devam edin kucağına alabillrsin emzirebilirsin korkma dedi. 24 saat oldu bizim de şu anHay aklini seveyim.beynim durdu oyle agliyor gorunce gozleri firlicak gibi vardi evde hem de kucuklerinden..
O da iyi fikir..yemisim hijyeni. 2 numara bez bagladim 3 kg bebege iyi gibi sanki. Bi sonrakinda bardak deneyim.olmadi kalkan
Hayirli olsuuun
MasaAllahlar hepsine
Bizimki 36.saatte error verdisiz yasamazsiniz ins
Iht oldukca agri kesici, 12saatte bir de antibiyotik krem dedi bize dr. (Sizde nasil?) Ben kaçtım yanimdan o an, esimden bana aktarilanlar..
Agrinkesiciyi ilk gun 12saatte bir verdim. Dunngece 4 saatte tekrar verdim duramayinca. .4 ml ya da 0.5ml
Bi de banyo ne zaman nsl size ne dedi?
Bir cimdik et yolunda rakip degil muttefigiz artık
Iyi fikir, yapayim heman
Ya benm de evde 2 numara sleepy var bitsin dedim 3 kere disari tasirdi molfix premium 2 numaraya gectim aralarinda ebat farki var. Cok sasirdim. Bacaklari sleepy e sigmiyor daracik molfix bizde tasirma yapmadi baya kulce gibi doldurmus dun. Sleepy asla onermiyorum hem kagit gibi sert hem de cok tasiriyor pisik de yapiyor.Neredeyse hiç yatağına koyamadım hala da kucağımda öyle bir geceöyle yorgunum ki telefonu elime bile alamadım. Bir de bu gece bezi sürekli çiş taşırdı yetmiyormuş gibi, biz iki numaraya geçmiştik 1 sürekli taşırıyor diye. 2 numara taşırmıyordu şimdi ne yapacağız molfix premium kullanıyorum
Sinirlerim çok bozuldu ya öyle bir günün ardından böyle bir gece, sıçrıyor mu ne yapıyorsa sıçramasını yediğim
Kuzum benim bebeğim de sarılık olduğu için , 26. Gündeyiz , en başından bu zamana zorla uyandırıp emziriyorum. 5 dakika az. Emzir sürekli. Topuğunu sık, altını aç değiştir, ıslak bi şeylerle sil hafif hafif vücuduna dokun rahatsız olsun uyansın emsin.Canım benim bebeğim pek emmek istemiyor. Mesala şimdi 3.5 saattir uyuyordu zorla uyandırdım 5 dk emdi geri uyudu
Ben hamileyken molfix stoklamıştım o kadar çok sızdırıyor ki sırtına kadar çiş oluyor hep. Prima aldım aşırı memnunum. Geceleri, dışarı çıkarken falan primayı kullanıyorum. Sabahları da evde molfixler bitsin diye mecbur onu takıyorum. Ama molfixi her çişten sonra değiştirmem gerekiyor. Primayı bütün gece altını açmadan tutabiliyorum.Neredeyse hiç yatağına koyamadım hala da kucağımda öyle bir geceöyle yorgunum ki telefonu elime bile alamadım. Bir de bu gece bezi sürekli çiş taşırdı yetmiyormuş gibi, biz iki numaraya geçmiştik 1 sürekli taşırıyor diye. 2 numara taşırmıyordu şimdi ne yapacağız molfix premium kullanıyorum
Ay çok reklam yapar gibi olmuş ama valla molfixi her takarken sövüyorumBen hamileyken molfix stoklamıştım o kadar çok sızdırıyor ki sırtına kadar çiş oluyor hep. Prima aldım aşırı memnunum. Geceleri, dışarı çıkarken falan primayı kullanıyorum. Sabahları da evde molfixler bitsin diye mecbur onu takıyorum. Ama molfixi her çişten sonra değiştirmem gerekiyor. Primayı bütün gece altını açmadan tutabiliyorum.
Ve 3,5 saat çok. Kan şekeri düşer. 2, 2,5 saatte bir kaldır bence. Çocuk doktoruna bi sor bu saat olayını. 10 günlük daha çok küçükCanım benim bebeğim pek emmek istemiyor. Mesala şimdi 3.5 saattir uyuyordu zorla uyandırdım 5 dk emdi geri uyudu
Oyy bi an önce iyilesip atlatsin civcivler agrisiz sizisizDün biraz ağlamalı geçti canım ama şurubunu içirince rahatladı bi de dikiş yerine halka şeklinde kremini de sürüyoruz çok şükür iyi atlattık dün. İşte şiş halaBugün de inşallah öyle geçer Krem 1 hafta boyunca sürülecek ama ağrı kesici şurubu bugün de vereceğim 3 defa yarına 2 ye düşürürüm doktor 2 günden sonra ihtiyaç halinde verin dedi
Ama şurup çok dökülüyor o ölçeklesizin nasıl geçmedi mi hala canım
SagolasinAğrı kesici caprol sanırım günde 3 defa. 3günden sonra ihtiyaç halinde verin dedi. Krem de 1 hafta sonra kontrol var bacım 1 hafta boyunca Sabah akşam sürülecek. Banyo 2 gün sonra yaptırabilirsiniz sonra da her gün olacak şekilde ilerleyebilirsin dedi. Yani günlük rutin hayatınıza devam edin kucağına alabillrsin emzirebilirsin korkma dedi. 24 saat oldu bizim de şu anbugün de atlattık mı geçip gidecek inşallah bacıım
En son sabah 7 gibi yatağa yanıma koydum bi 2 saat uyumuşuz. Kıymetli toton için bizim yatakla senin yatağın ne farkı var acaba küçük pigmeBenim fındık da gündüz kesintisiz uyku çekiyor gece uyanık zor uyutuyoruz.. gece uyku yok gündüz o uyurken uyusam desem öyle bir imkan yok korkuluga döndüm.. diğer bebelerimde hep koyun koyuna idik hala 2 yaşındaki yanımda uyuyor öyle olunca etrafimdakiler yanına alıştırma onu dediler ama koyun koyuna uyumanın gözünü seveyim 2 gündür halim olmadığı için yanimda uyutuyorum en azindan 1 den sonra 7 ye kadar emip uyuyor
Eşim gevşek bağlıyor diye ona da workshop yaptım hattaAllah allah bi tık gevşek bağlıyo olabilir misiniz farketmeden yani şöyle ben premium değil de mavi paketini kullanıyorum büyükbaşda da onu kullanmıştım hiç taşma yapmıyo öff sanki mükemmel uykularımız varmış gibi bide taşan bez sinir krizi sebebi
Sleepy ile başlamıştık alerji yaptı bize molfixte gayet iyiydik, dün bir de o vurdu sillesiniYa benm de evde 2 numara sleepy var bitsin dedim 3 kere disari tasirdi molfix premium 2 numaraya gectim aralarinda ebat farki var. Cok sasirdim. Bacaklari sleepy e sigmiyor daracik molfix bizde tasirma yapmadi baya kulce gibi doldurmus dun. Sleepy asla onermiyorum hem kagit gibi sert hem de cok tasiriyor pisik de yapiyor.
Yardımcımıza da dedim dün en sonunda az az ayağınızda sallasanız da ben bir lokma bir şey yesem diye, yoksa herpp memedeAy benimki yine dalamiyor uykuya. Aldim usul usul ayagimda salliyorum. 4 gundur boyle. Ayakta sallamaya da cok erken basladik gibi icime de sinmiyo valla ama bilemedim
Hadi ya prima hiç kullanmadım ama 2 paket molfix 2 numara var 70 liklerden bir de prima deneyeyim devam ederse, onun dılında molfixi sevmiştimBen hamileyken molfix stoklamıştım o kadar çok sızdırıyor ki sırtına kadar çiş oluyor hep. Prima aldım aşırı memnunum. Geceleri, dışarı çıkarken falan primayı kullanıyorum. Sabahları da evde molfixler bitsin diye mecbur onu takıyorum. Ama molfixi her çişten sonra değiştirmem gerekiyor. Primayı bütün gece altını açmadan tutabiliyorum.
Ya ben oğlumu 3 nunaradan sonra miniesle büyüttüm aslında bir de onu mu denesemAy çok reklam yapar gibi olmuş ama valla molfixi her takarken sövüyorumcanıma tak etmiş.
Primayla aralarında fiyat farkı çok ama değiyor gerçekten. Gece 5-6 molfix değiştirirken 1 prima yetiyor tüm geceye. Mantıken aynı fiyata geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?