Ayy benim incimde aynıEki Görüntüle 3645725
İncinin saçları yana mı uzuyo ekinin saçları sinirden midir nedir dikine hep ya çıldırıyorum yana tarıyorum, şapka takıyorum yok çocukim çim kız gibi geziyo
Ben kullandım gündüz için olanını bence bir işe yaramıyor. Ama gece için mommy blissin badtime drops u önerdiler güzel uyutuyormuş en azından. Ondan bulursam alıcam. Yurtdışında da yok şuan. 4 ay üstü yazıyor üstünde zaten hala zamanım varKizlar gaz icin mommy bliss kullanan var mi ?
Kız bu saçlar nee lens mibugün yıkıyoruz yarın yağlanıyor toz topluyor resmen saçı şampuan dayanmayacak
Eki Görüntüle 3645739
Ay benim erkek kardesimin oyle dikti cok gulerdik. Herkes asabi bir cocuk olacsk derdi halbuki o kadar uysaldi ki kuzum. Cok tatli benceeee masallahİncinin saçları yana mı uzuyo ekinin saçları sinirden midir nedir dikine hep ya çıldırıyorum yana tarıyorum, şapka takıyorum yok çocukim çim kız gibi geziyo
Tuh yaaaBunu akıl edip küçüğünğde aldım aynı tepki
Yaa masallah ne kadar cok saclari var bebelerinizin yabugün yıkıyoruz yarın yağlanıyor toz topluyor resmen saçı şampuan dayanmayacak
Eki Görüntüle 3645739
Ahahhaha alt dudaginin tatliligiYa bayıldım bayıldım bir dk benim oğlumun kekliği peki bu saç ne maşallah bende diyorum ki saçları çıktı kendi kendime
Oyyyyyyyy yicemmmBizim kaşımız gözüküyor gibi bunada şükür ne diyelim
Benimkinin de uzun kafasi. Her seferinde bir saga bir sola yatirdim. Simdi kendi ceviriyo kafasini.Ablasinin da oyleydi saci uzayinca kapandisağlıkla büyüsünler benimki kafasında eğiklik var ya bi ora bi bura yatırıyoruz ama bi yer normalleşiyor sonra yine oluyor var mı bunu yaşayan ?
Az kaldı az çözecen sen bu işiAşkım bak ne olduğunu bilmiyorum ama kesinlikle bişi olduğunu biliyorum
Kafatasında demi olabiliyor aşkım onlar yumuşak ya ondan zamanla düzeliyorsağlıkla büyüsünler benimki kafasında eğiklik var ya bi ora bi bura yatırıyoruz ama bi yer normalleşiyor sonra yine oluyor var mı bunu yaşayan ?
Şimdiye kadar hep ağladı kollarım sırtım pert, banyo yaptırdım şimdi bir daldı bakalım kaç dakika sürecekÖf çok sıkıldım ama 2 kere kahve yaptım 2side buz oldugökyüzünde bişiler var mı yine ArasaNillGerek
Benimki de tam bir gezenti anası kılıklıBenimki dışarı seviyo valla bugün dışarda uyudu sıcacık içtim kahvemiparklarda bahçelerde banklarda yatıcam belki gece kesintisiz uyuruz bu vesileyle
Çok sağol kuzumCok gecmis olsun canim
Ya uzunluğu geçti ama şimdi arka tarafında bir şey oluyor be zor bir şeymiş bu ya ciddenAy benim erkek kardesimin oyle dikti cok gulerdik. Herkes asabi bir cocuk olacsk derdi halbuki o kadar uysaldi ki kuzum. Cok tatli benceeee masallah
Tuh yaaa
Yaa masallah ne kadar cok saclari var bebelerinizin ya
Ahahhaha alt dudaginin tatliligi
Oyyyyyyyy yicemmm
Benimkinin de uzun kafasi. Her seferinde bir saga bir sola yatirdim. Simdi kendi ceviriyo kafasini.Ablasinin da oyleydi saci uzayinca kapandi
Ben kediyi de kovdum bugünEvse benden bebeyi isteyecek tek yaşam formu 2 kedi
Çok sağol canım Allah yardımcımız olsun gecicek gecicekte işte yıpratıyor süreç.doktora gidicem pazartesi günü ilaclik durumdayım farkındayım kayinpederim böyle olunca eşim kaç parçaya bolunsun.cok bitkinim her anlamdaÇok geçmiş olsun, sağlıkla kavuşun inşallah. Bugünler de geçecek
Hahaha sinir saçı o ben bilirimİncinin saçları yana mı uzuyo ekinin saçları sinirden midir nedir dikine hep ya çıldırıyorum yana tarıyorum, şapka takıyorum yok çocukim çim kız gibi geziyo
E var işte saçı maşallahBizim bu kadarcik anasinin midesini yaktigi kadar. Yok da diyemem var da
Bakıyorum bebede bi anormallik var hooop gökyüzüAz kaldı az çözecen sen bu işi
ahahahah dimi bende sinirden dikildiğini düşünüyorumHahaha sinir saçı o ben bilirimuyumaz bu bebe
Bende yıkıcam şimdi mecbur tüm tuşlara basıyorumŞimdiye kadar hep ağladı kollarım sırtım pert, banyo yaptırdım şimdi bir daldı bakalım kaç dakika sürecek
Benimkilerden biri bebenin yanında hep ama amacı onun çıngırağıyla falan oynamak sjsjsjsjsBen kediyi de kovdum bugün2 sn yatırıyorum hop başında ve ve ve
Âmin canım darısı sizeMasallah sırma gibi olsunbizimkilerde kabak kafalarda insallah
Harika mükemmel mükemmeeeelBakıyorum bebede bi anormallik var hooop gökyüzü
Ahahah uzar uzarAy rapunzeller maşallahbenimkinin kaşı da gözükmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?