2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Valla yakın olsak nöbetleşe birbirimizin bebelere bakarız da diğerimiz uyurdu.
Zor yav. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Üf keşke yaaa. Ne zaman neyse büyüyünce rahatlarım desem 2 3 yaşında çocuğu olan arkadaşlarım gtüyle gülüyo olan inancımda gidiyo

Kızlar e bebekte alt açmalarda bi alana ikincisi %50 haberiniz olsun bu aradaa ihtiyacı olan varsa

Anam düşünme iç düşündükçe düşündüğün şey oluyor

Ben kocama herbokolog diyorum artık o kadar yorum yapıyor ki bazen her şeye

Alan açmak zorunda mecbur zaten o işteyken sigaran yarım kalıyodur tuvaletinde bizim de küçük molalara ihtiyacımız var. Geçen mutfağı topladım duşa giricem demeye gittim uyumuş bi hoplattım onu yerinden

Heh heh bunu anlattım ama biraz sert bir şekilde

Bugün öğlen yaptım bir filtre uzun zamandan sonra. Hala kucağım dışında 5 dk dan uzun uyumadı bayılazaaam

Arkadaşlar bugün kalça ultrasonumuz vardı doktor sağ kalça çok hafif oturmamış şimdilik arada çift bez takın bir ay sonra bir daha görelim dedi var mı bu durumu yaşayan aramızda?
Ben çok dert etmedim kardeşimin kızı da aynı olmustu hatta onunki hiç oturmamıştı bir ay çift bez kullandı kontrole gittiğinde düzelmişti. İnşallah bizimkide düzelir

Hadi ya prima hiç kullanmadım ama 2 paket molfix 2 numara var 70 liklerden bir de prima deneyeyim devam ederse, onun dılında molfixi sevmiştim
Ben düz molfix mavi paket aldım memnunum. Prima da var evimde prima daha güzel (hiç sızdırmıyor hatta kokuyu bile sızdırmıyor) ama hiç bütçe dostu değil. Yani benim molfix çıkartmadı daha bir iki kere kaka da o da aşırı yapmıştı.

Sleepy bio natürel berbat ben hiç beğenmedim kâğıt gibi ve her çişte çıktı.

Molfix in pure and soft öneriyorlar bir bakabilirsin bilmiyorum ama. Prima ya içim açıyor paraya sıçıyor..

Yok canım bize normal demişti ben hiç duymadım ama ciddi bir şey değildir. Bana sadece ultrasonu erken vermişlerdi Prematüre göre. Doktor hani eğer oturmamışsa tam birdaha gelirsin bakarsın dedi 1 ay sonra. Belki seninkide öyle bit şeydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…