- 13 Aralık 2024
- 1.085
- 919
- 38
Nasıl şimdi daha iyi mi peki paşaaOyy bi an önce iyilesip atlatsin civcivler agrisiz sizisizmamayi da degistirdik.biraz gaz, biraz 3 günlük kaka da kivrandirdi gibi.. yapınca rahatladı. Laktaz damlaya gectim bklim. Ama birden sicrayip gozlerinde aciyla ağlayinca ağrı kesici damlayi daha sık verdim. 4-6saatte bir
Sagolasinbanyo olayini tam hatirlayamamistim. Yine de kuru tutup sunger banyo yapacagim bakalm. Kuvet yuzu goremedik henuz ♂
Bizimki öyle yaptığında yine aç bu sıpa diyorumYa şu sinir yumruğuna bakar mısınızsen hayırdır ?
çünkü eşimde lastikleri bacağını sıkıyor diye az gevşek bırakıyor 2 kere öyle bi taştı ama o arkadaşım baby turco getirmişti onu bağlıyordum bez olarak bi ara. Sonra baktım gevşek bırakınca taşıyorEşim gevşek bağlıyor diye ona da workshop yaptım hattadikkat edeceğim yine de
Emerken böyle başlıyor doyunca açılıyor ellerBizimki öyle yaptığında yine aç bu sıpa diyorum
Molifx üretenleri dövecekmiş minik boksçuYa şu sinir yumruğuna bakar mısınızsen hayırdır ?
Ay kızlar kaaaabuuuuus gibi biir gece kabuuuuusssss. Dün tüm gün ayaktaydı. Sabah 8den ertesi sabah 4e kadar uyumadı 2ü 25 dklık uyuklamalar dışında. O kadar sinirlerim bozuldu ki ağlamaktan yüzüm gözüm şişti. En son bebem biyerde içini çeke çeke uyudu ben içimi çeke çeke uyudum. Kocayla da kavga ettim Allah'tan gece nöbetçi mahkeme falan yok boşanma için öyle sinir oldum boşayasım geldi jdjdjdkdk ne varsa şuan dönemsel olarak bitsin çünkü ben bittim ağlaya ağlaya emzirdim sussun diye
Canım hemen hemen 45.günden sonra falan oldu. Gülüşmeler tummy timeler etrafa bakınmalar falan daha çok uyanık kalıyor gündüzKızlar bebişleriniz tam olarak ne zaman daha az uyumaya ve daha fazla uyanık kalmaya başladı
Aşkım kocalar çocuk olunca yani kendileri baba olunca zeka seviyelerinde bi azalma oluto ciddi söylüyorum bunu hiçbirisi o severek aşık olarak evlendiğimiz adamlar gibi eski akıllılığı kalmıyo. Tabi bu dönemde de sabır katsayımız az iyice tuzu biberi oluyo. Ben artık evde 3 erkek cocupu var gözüyle bakıyorum daha az sinir olmaya başladım. Hangi sıfatla bakarsam daha çok beklenti içine giriyorum olmadığını ya da saflaştığını görünce sinirlerim tepeme çıkıyo. O yüzden böyle bi karar aldık kendimce evde 3 erkek çocuğu var 2si benim doğurduğum birisi kv min doğurduğu veren 2 sine çözüm var ama kv min doğurduğuna çözüm yokkkkAy kızlar kaaaabuuuuus gibi biir gece kabuuuuusssss. Dün tüm gün ayaktaydı. Sabah 8den ertesi sabah 4e kadar uyumadı 2ü 25 dklık uyuklamalar dışında. O kadar sinirlerim bozuldu ki ağlamaktan yüzüm gözüm şişti. En son bebem biyerde içini çeke çeke uyudu ben içimi çeke çeke uyudum. Kocayla da kavga ettim Allah'tan gece nöbetçi mahkeme falan yok boşanma için öyle sinir oldum boşayasım geldi jdjdjdkdk ne varsa şuan dönemsel olarak bitsin çünkü ben bittim ağlaya ağlaya emzirdim sussun diye
Aynı bizim de ya ne oldu bu bebelereAy kızlar kaaaabuuuuus gibi biir gece kabuuuuusssss. Dün tüm gün ayaktaydı. Sabah 8den ertesi sabah 4e kadar uyumadı 2ü 25 dklık uyuklamalar dışında. O kadar sinirlerim bozuldu ki ağlamaktan yüzüm gözüm şişti. En son bebem biyerde içini çeke çeke uyudu ben içimi çeke çeke uyudum. Kocayla da kavga ettim Allah'tan gece nöbetçi mahkeme falan yok boşanma için öyle sinir oldum boşayasım geldi jdjdjdkdk ne varsa şuan dönemsel olarak bitsin çünkü ben bittim ağlaya ağlaya emzirdim sussun diye
Ay evet valla noktasına kadar katılıyorum cinnet geçirdim yaaaa gecenin 3ünde djdjjdjd ben ona alan sağlıyorum ama aynı şeyi o bana yapmayınca deliriyorumAşkım kocalar çocuk olunca yani kendileri baba olunca zeka seviyelerinde bi azalma oluto ciddi söylüyorum bunu hiçbirisi o severek aşık olarak evlendiğimiz adamlar gibi eski akıllılığı kalmıyo. Tabi bu dönemde de sabır katsayımız az iyice tuzu biberi oluyo. Ben artık evde 3 erkek cocupu var gözüyle bakıyorum daha az sinir olmaya başladım. Hangi sıfatla bakarsam daha çok beklenti içine giriyorum olmadığını ya da saflaştığını görünce sinirlerim tepeme çıkıyo. O yüzden böyle bi karar aldık kendimce evde 3 erkek çocuğu var 2si benim doğurduğum birisi kv min doğurduğu veren 2 sine çözüm var ama kv min doğurduğuna çözüm yokkkk
Ayyyy evet ayakta emzirmek benimkide onda sakinliyoAynı bizim de ya ne oldu bu bebelerehala devam ediyor emerken ağlıyor bir yere koyuyorum ağlıyor kucakta gezecek ya da ayakta emzircem hanımefendiyi
Aşkım kör sinek gibi duvarlara çarpcaktım kendimi uyu artık uyumak istiyorum diye en son öyle delirdim
Sabret canım geçecek bak gör 1-2 güne düzelir o da yorulacak sızacak sonunda
Canım hemen hemen 45.günden sonra falan oldu. Gülüşmeler tummy timeler etrafa bakınmalar falan daha çok uyanık kalıyor gündüz
Acaba uykusuzluğa sinirlenmeyen var mı aramızda yaAşkım kör sinek gibi duvarlara çarpcaktım kendimi uyu artık uyumak istiyorum diye en son öyle delirdim
Evet 2 gün önce az içti hep sütleri. Ziyan oldu. Belki içer tamamlar dedim oda sıcaklığında da belli ömrü var. Düzeliyor ama. Sen sürekli teklif et yine deKizlar bebeleriniz bazi gunler daha az besleniyor mu? 2 gundur zorla besliyorum.cis sayisi iyi ama endise etmeli miyim bilemedim
Valla yakın olsak nöbetleşe birbirimizin bebelere bakarız da diğerimiz uyurdu.Ay kızlar kaaaabuuuuus gibi biir gece kabuuuuusssss. Dün tüm gün ayaktaydı. Sabah 8den ertesi sabah 4e kadar uyumadı 2ü 25 dklık uyuklamalar dışında. O kadar sinirlerim bozuldu ki ağlamaktan yüzüm gözüm şişti. En son bebem biyerde içini çeke çeke uyudu ben içimi çeke çeke uyudum. Kocayla da kavga ettim Allah'tan gece nöbetçi mahkeme falan yok boşanma için öyle sinir oldum boşayasım geldi jdjdjdkdk ne varsa şuan dönemsel olarak bitsin çünkü ben bittim ağlaya ağlaya emzirdim sussun diye
Ya bide ben 24 saat nöbetli çalışıyorum uykusuzluk bana vız gelir 55 56 saat hiç uyumadığım oldu şu zamana kadar ama hiç uyumadığında vücut kendini ona göre ayarlıyo. Uyu uyan mal gibi oluyo insan. Bide süte geçer diye çok kahve içemiyorum bi kahve içsem geçer düşüncesi çok geliyoAcaba uykusuzluğa sinirlenmeyen var mı aramızda ya
Onlar için ne değişiyor acabaAyyyy evet ayakta emzirmek benimkide onda sakinliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?