- 30 Ekim 2013
- 20.656
- 57.212
- 798
Evet biliyorum geçecek ama içimdeki duyguya engel olamıyorum biraz yaşımdan dolayı mı nedir sanki hayatı kaçırıyorum gibi de değil alenen mutsuzum ve ofkeliyimAnlayabiliyoruz seni hepimiz zor günlerden geçiyoruzeşinle konuş paylaş eşinin desteği de çok önemli. kendini umutsuzluğa itme sakın geçici bu günler büyük oğluna da yetiyorsundur kızına da
Hepimiz çok güçlü bir anne olduk unutma ki sen çoğumuza göre tecrübelisin
İstersen profesyonel bir destek al veya biz varız bak burada bedava destek
Bende öyle düşünüyorum ama Malatya da da düzgün yok ki ilaç verip göndermek tek dertleriAşkım kendini kötü hissediyorsan hiç çekinme git destek al. Hiçbirimiz inkar edemeyiz bebe bakmak ağır bi yük ve başkaları bunu istediği kadar hafifletmeye çalışsın hafiflemez bu. Çünkü bakımı beslenmesi vs bize ait ne olursa olsun. E bide hamilelik süreci yorucu yıpratıcı. Hissettiklerin çok normal. Halam doğum yaptıktan sonra ağır bi depresyona girdi, bebeğini kabullenemedi. Kendisi anlattı ya psikiyatriden destek almasam olacakları tahmin edemiyorum diye. Ben doğum yaptığımdan sonra konuştu. Kendini en ufak kötü hissedersen drdan destek almaktan çekinme her şey geçecek diye. Sende git bence çok normal bir şey bu
Iste bende öyleyim ölsem de kurtulsam modunda oğlumla kavga ediyorum ve o an onu fark etmiyorumbasbelasiyim canım bende aynı durumdayım pazartesi günü randevu aldım.kabulleneme eski hayatımi ozleme diğer çocuğuna yetememe ne ararsan var ve ölmeyi bile istedim Allah'ım al canımı dedim.halada aynıyım eşim evden çıkınca ağlama krizlerin geliyor. Berbat durumdayım anliyacagin gazlı bir bebek uykusuzluk doğum zorluğu beni benlikten çıkardı.duzelirmiyim bilmiyorum ama doktora görünüp destek almam lazım denemem lazım benim kendime tahammülüm yok eşim çocuğum nereye kadar sabredecekler bana en güzel günler denilen gunleri (kime göre neye gore tabi)mahvediyorum.
Online mı alsam napsam bilemiyorum vallatüm düzenimiz değişti böyle hissetmen çok normal ve anne iyi olmalı ki bebek de iyi olsun. bu düşünceler bazen belki hepimizi yokluyor ama günlük yaşamını etkiliyorsa artık, yardım almanda fayda olabilir. gerekirse mama verirsin bir süre. Allah yardımcımız olsun.
aslında anneler desteksiz büyütüyosa bebeklerini, böyle olabiliyor.bir çocuğu köy büyütür derlerdi eskiler. şimdi şehir yaşamında herkes kendi telaşında hayat akışı yoğun ve zor. sütü beslenmesi banyosu bakımının yan sıra anne çalışacaksa iş güç izin, maddi kaygılar vs sorunlar birikince insan bunalıyor.
bu düşünceler seni üzmesin çözümü olduktan sonra inş düzene ve huzura ereceksin. istersen psikolojik danışmanlık hizmeti al faydası olacaktır.
Sorma bendeAy çok üzüldüm ona yaaa
Yok canım o tarz bir şey söylemediler sadece sağ kalçası çok hafif oturmamış onun için şimdilik çift bez kullanın dediValla çok komikler kendilerini sakinleştiremiyolar yabana kalsa mememi çıkartıp tepcektim ağzına dr talep etmedi tip a falan oluyo ondan mı dediler sizede. Açısı falan oluyormuşşşş
Hıı bizde ultrason sonuç kağıdı var. E nabızda gözüküyordur belkiiYok canım o tarz bir şey söylemediler sadece sağ kalçası çok hafif oturmamış onun için şimdilik çift bez kullanın dedi
Düzelir düzelirBakalm 1 ay sonra düzelmiş olur inşallah.
Yeğenimden biliyorum cok kasmadımda yinede insanın aklına giriyor
Kuzu psikolog terapi yapiyor. Psikiyatrist ilac verir. Psikologlarin ilac yazma yetkisi yok. Ama ölüm dusuncen varsa psikolog ve psikiyatrist is birligi icinde calisir. İlac kullanirken terapi alirsin surec hizlansin diye. Soyle dusun dikisler iyilesirken agri kesici almak gibi. İlaca cok on yargili yaklasma bilinenin aksine ilac bagimlilik vs yapmaz. Eger terapi yapan bir psikiyatrist bulursan ikisini birarada goturebilirsin. Online terapi de yuzyuzeBende öyle düşünüyorum ama Malatya da da düzgün yok ki ilaç verip göndermek tek dertleri
Hahahahs nerde teyzoşlar kuzenlerr nerdeeeDüzelir düzeliray ben çocuğumla bugün g.tle don gibiydik hala öyleyiz yoruldum artık
Pratik çözüm amaAhahaahha ay kizlar bu erkeklerin kafa cok degisik calisiyorbenim kiz dakika basi emzigi atip agladigi icin yastigi ucuna dayamis yanina da oturmus nooldu atamadin ya diyo
Bende Molfix kullanıyorum şu zamana kadar 1 kere sızdırdı gece boyu bende değiştiremiyorum uykusu açılmasın diyeHadi ya prima hiç kullanmadım ama 2 paket molfix 2 numara var 70 liklerden bir de prima deneyeyim devam ederse, onun dılında molfixi sevmiştim
Valla yapacak bişey yok bi tarafimda 2 yaş bı tarafımda miniğim hareketsiz şekilde uyuyorum ama gözüm kapanıyor ya ona da şükrettim şu iki gündeEn son sabah 7 gibi yatağa yanıma koydum bi 2 saat uyumuşuz. Kıymetli toton için bizim yatakla senin yatağın ne farkı var acaba küçük pigme
Ah canım ben bir gece onkadar suurumu kaybetmişim ki hatırlamıyorum bile eşim sonradan söylüyor bana Allah'ım ya benim canımı al ya onun ben emanetine bakamıyorum ruhum kaldırmıyor demişim duyunca beyninden vurulmusa döndüm.icim kor gibi yandı.bende kimseyi görmek istemiyorum sadece eşim yanimda olsun istiyorum.hatta büyük oğluma hep senin yüzünden oldu kardeş istemeseydin dedim.sonra vicdan azabından dahada beter oldum.esime diyorum sende alışamadım dimi sırf ben daha çok kötü olmayayım diye seviyor gibi yapıyorsun adam yeminler ediyor ben seviyorum canımız parçamiz ne olur toparlan diye ama yok ben benlikten çıktım.buyuk oğlum doktora gideceğimi öğrendi ağlamaya başladı zannettiki yatiracaklar beni.ona çok üzülüyorum benim en berbat hallerime şahit oluyor ama elimde değil aglamalarim durduramiyorum.hatta ben olmasam daha mutlu olurlar filan diye düşünmüyor değilim.sutum gitti iyice üzüntüden yorgunluktan hiç ama hiç dinlenemiyorum bugün emzirme harici hiç oturmadim bacaklarım tutmuyor artıkIste bende öyleyim ölsem de kurtulsam modunda oğlumla kavga ediyorum ve o an onu fark etmiyorumeşimle herhangi ilişkimiz yok benden kaynaklı herkesten nefret ediyorum gibi oğluma kötü davranınca sonra huzursuz oluyorum.her gece rüyamda oğlumu bir yerlerden kaçırmaya calisiyorum hiç iyi değilim yani
Kuzum benimAh canım ben bir gece onkadar suurumu kaybetmişim ki hatırlamıyorum bile eşim sonradan söylüyor bana Allah'ım ya benim canımı al ya onun ben emanetine bakamıyorum ruhum kaldırmıyor demişim duyunca beyninden vurulmusa döndüm.icim kor gibi yandı.bende kimseyi görmek istemiyorum sadece eşim yanimda olsun istiyorum.hatta büyük oğluma hep senin yüzünden oldu kardeş istemeseydin dedim.sonra vicdan azabından dahada beter oldum.esime diyorum sende alışamadım dimi sırf ben daha çok kötü olmayayım diye seviyor gibi yapıyorsun adam yeminler ediyor ben seviyorum canımız parçamiz ne olur toparlan diye ama yok ben benlikten çıktım.buyuk oğlum doktora gideceğimi öğrendi ağlamaya başladı zannettiki yatiracaklar beni.ona çok üzülüyorum benim en berbat hallerime şahit oluyor ama elimde değil aglamalarim durduramiyorum.hatta ben olmasam daha mutlu olurlar filan diye düşünmüyor değilim.sutum gitti iyice üzüntüden yorgunluktan hiç ama hiç dinlenemiyorum bugün emzirme harici hiç oturmadim bacaklarım tutmuyor artık
Nasıl şimdi daha iyi mi peki paşaa3. Gün dimi sizin bugün. Aynı zamana mı denk getirdin kız mamayı sünneti kaka olayı zaten kıvrandırıyor biz de öyleyiz geceden beri. Dün de sünnete girmeden önce epey kıvranıyordu aşağıda doktor yaptırmış kakasını az daha sabır geçecek yarına bi şeyi kalmaz artık seninkinin
Ay yok kendimi cahillestirmeye calisiyorum ben artıkYine bi tutulma varmış ya ondan mı acep
Emzik hareket edecek kadar mesafede ayarlamisPratik çözüm amaburun açık, meme ağızda helal olsun
Var hepsi ama yok çok fena bugün ilk defa olduk biz böyle… uyumuyor durmuyor ağlıyor hep huysuzluk ama yani bugün sabahtan akşama heralde 2 saat uyudu kesintisiz bi o geri kalan kucakta slingi bağladım orda uyuyorHahahahs nerde teyzoşlar kuzenlerr nerdeee
Kulübe hoşgeldin aşkım hshshshshhsVar hepsi ama yok çok fena bugün ilk defa olduk biz böyle… uyumuyor durmuyor ağlıyor hep huysuzluk ama yani bugün sabahtan akşama heralde 2 saat uyudu kesintisiz bi o geri kalan kucakta slingi bağladım orda uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?