Ben bazen diyorum ki ekimde işe başlasam yanıma bir tane yardımcı abla bulsam zaten ben de evden çalışıyorumNe zaman baba mezara girince mi repliği kafamda dönüyor sjshsjjsjsj ya okul neeee kanım çekildi ahhshshshsh kreş falan mı okul derken 36 aylıkken gidilen o dimi çünkü lütfen o olsun
Aşkım bizimde tam oturmamış. 29 günlükken çekilmişti. Hatta ultrasonu çeken dr daha çok erken oturmamış olması normal dedi. Bide ekin çooooook ağladı adam akıllı bakamadı bile adam, çekim esnasında pırtlar çişler kakalar havada uçuştu zatenArkadaşlar bugün kalça ultrasonumuz vardı doktor sağ kalça çok hafif oturmamış şimdilik arada çift bez takın bir ay sonra bir daha görelim dedi var mı bu durumu yaşayan aramızda?
Ben çok dert etmedim kardeşimin kızı da aynı olmustu hatta onunki hiç oturmamıştı bir ay çift bez kullandı kontrole gittiğinde düzelmişti. İnşallah bizimkide düzelir
Valla bende izin bitince başlarım diyodum ama çok minik içim hiç elvermedi ücretsize çıkcam kıyamıyorum hiç, biraz ele avuca gelmesi lazım birine emanet etme cesareti gösterebilmem içinBen bazen diyorum ki ekimde işe başlasam yanıma bir tane yardımcı abla bulsam zaten ben de evden çalışıyorum
Sonra ama ben yine diyorum çalışmak da istemiyorum 6 ay daha çocuğuma bakacağım
Ya Wunsch senin bebe neredeyse 3 aylık olcakBebişin uslu muuuuu pekiay valla ya yıldık bunlardan ama mememde uyudu zibidi beşiğine koydum uyandı. Napcaz annecim memeyi keseyim koyayım yanına
Denedim aşkım yani süte geçer geçmez ona bişi diyemem ama denedim malesef o çocuk ne eksik ne fazla aynı uyanma seyrinde devam ediyo ama bizim mallığımızın çözümü de değil hdjdjjdjdjdjYa bide ben 24 saat nöbetli çalışıyorum uykusuzluk bana vız gelir 55 56 saat hiç uyumadığım oldu şu zamana kadar ama hiç uyumadığında vücut kendini ona göre ayarlıyo. Uyu uyan mal gibi oluyo insan. Bide süte geçer diye çok kahve içemiyorum bi kahve içsem geçer düşüncesi çok geliyo
Bize 14 ekimde verdiler biraz geç değil mi dedim tamamlanmasını bekleriz dediler. Bilmiyorum olması gereken tarih nedir ama tekrar gidersiniz umarım düzelir tamamenArkadaşlar bugün kalça ultrasonumuz vardı doktor sağ kalça çok hafif oturmamış şimdilik arada çift bez takın bir ay sonra bir daha görelim dedi var mı bu durumu yaşayan aramızda?
Ben çok dert etmedim kardeşimin kızı da aynı olmustu hatta onunki hiç oturmamıştı bir ay çift bez kullandı kontrole gittiğinde düzelmişti. İnşallah bizimkide düzelir
İsimli etiketlerden alırdık bi bebeye diğeri de sütü sağdığımız kaplara jdjdjdjjdjd şimdi bebe cok ana çok karıştırmayalımValla yakın olsak nöbetleşe birbirimizin bebelere bakarız da diğerimiz uyurdu.
Zor yav. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
Bakalm 1 ay sonra düzelmiş olur inşallah.Yok canım bize normal demişti ben hiç duymadım ama ciddi bir şey değildir. Bana sadece ultrasonu erken vermişlerdi Prematüre göre. Doktor hani eğer oturmamışsa tam birdaha gelirsin bakarsın dedi 1 ay sonra. Belki seninkide öyle bit şeydir
Ulen 5 yaşında ki büyükbaşım daha eziyet ediyo bana kdjdjjdjdjdjsen hiç hayal mayal kurmaÜf keşke yaaa. Ne zaman neyse büyüyünce rahatlarım desem 2 3 yaşında çocuğu olan arkadaşlarım gtüyle gülüyo olan inancımda gidiyo
Ayyy bizimkide de cok ağladı çiş yaptı üstü başı ıslandı kendi elini emiyodu en son susmak içinAşkım bizimde tam oturmamış. 29 günlükken çekilmişti. Hatta ultrasonu çeken dr daha çok erken oturmamış olması normal dedi. Bide ekin çooooook ağladı adam akıllı bakamadı bile adam, çekim esnasında pırtlar çişler kakalar havada uçuştu zaten
Benimki meme almıyor benimki beni tanıyor. Sağdığım süt daima odada hazır mutlaka yarım yamalak içilmiş süt var karışmaz merak etme bana bırakİsimli etiketlerden alırdık bi bebeye diğeri de sütü sağdığımız kaplara jdjdjdjjdjd şimdi bebe cok ana çok karıştırmayalım
Bende denebunu dan hediye gelen 8 adet molfıx premium varilkin sleepyle başladık pişik yaptı. Primaya geçtik 1 ay kullandık ama pahalı yani. Molfix aldım güzel idare eder. Araya şokun bebelandı girdi. Sızdırma yapmadı. Ben molfixden devam
Offf onlar da çözüm mü sanki berra adında bir kız çocuğu kreşin havuzunda vefat etmiş annesi perişanNe zaman baba mezara girince mi repliği kafamda dönüyor sjshsjjsjsj ya okul neeee kanım çekildi ahhshshshsh kreş falan mı okul derken 36 aylıkken gidilen o dimi çünkü lütfen o olsun
Hahhaahahhahah kokudan tanır tabi bebelere bakılırken biz uyucaktık nöbetleşe o yüzden sağmak zorundayız reisBenimki meme almıyor benimki beni tanıyor. Sağdığım süt daima odada hazır mutlaka yarım yamalak içilmiş süt var karışmaz merak etme bana bırak
Ya ama yaUlen 5 yaşında ki büyükbaşım daha eziyet ediyo bana kdjdjjdjdjdjsen hiç hayal mayal kurma
Ay düşününce çok komik shhshshsjsjsİsimli etiketlerden alırdık bi bebeye diğeri de sütü sağdığımız kaplara jdjdjdjjdjd şimdi bebe cok ana çok karıştırmayalım
Valla çok komikler kendilerini sakinleştiremiyolar yaAyyy bizimkide de cok ağladı çiş yaptı üstü başı ıslandı kendi elini emiyodu en son susmak için
Ay çok üzüldüm ona yaaaOfff onlar da çözüm mü sanki berra adında bir kız çocuğu kreşin havuzunda vefat etmiş annesi perişan
Ayy hiç keyif almıyorum ki birseyden yoksa annem geliyir 3 günde bir falan ben zevk alamıyorumÇok normal canım ya ama antidepresandan önce imkanın varsa fiziksel destek al, bebeğe çocupa eve her neyse. Sen de mutlu olacağın bir şeyler yapmaya çalış spor olur dışarı çıkmak olur alışveriş olur her ne ise
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?