2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Oy ben sana kıyamam yaaa

Hepsini deniyorum bir kez çekiyor sonra bırakıyor

Kızzz bu bebem emerken beni çimdikliyor kizzz anaaa tırnaklarını vücuduma geçiriyor resmen ne alıp veremediği var bu cimcimenin kizz anam sizinkilerde öyle mi

Kızzz bu bebem emerken beni çimdikliyor kizzz anaaa tırnaklarını vücuduma geçiriyor resmen ne alıp veremediği var bu cimcimenin kizz anam sizinkilerde öyle mi
Üf benimkide. Memem cırmaklandı tırnaklarını geçen kesmiştim yine vakti gelmiş uyusa törpü yapıcam uyumadığı için maalesef uzuyor daha oje sürcem yakında az kaldı tam ojelik oldu

Ya kızlar pamuk kullanan bacılarım ben büssürü pamuk almıştım hamileyken kuralcı bir ana olacağıma inanarak şimdi en azından çişte pamuk kullanayım dedim nasıl yapıyorsunuz pamuk işiniii

Hahahhaha kızçeleri olanlara üzüldüm şuan bi tık biz oğlumla bakışıyoruz emerken romantik romantik

Ya kızlar pamuk kullanan bacılarım ben büssürü pamuk almıştım hamileyken kuralcı bir ana olacağıma inanarak şimdi en azından çişte pamuk kullanayım dedim nasıl yapıyorsunuz pamuk işiniii
Ben temizleme pamuğuna gül suyu döküyorum aşkım onunla siliyorum günde 1 veya 2 kere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…