2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Bilmem o daha korumasız ben olmadan kalkamaz gidemez büyük kendini koruyabilir ben bana muhtaç birine öncelik tanımadım diye bile vicdan yaptım ama dediğinde dogru büyük oğluma kodlanmisti bütün hayatım şuana kadar.kendimin o kadar farkındayım ki canim biliyorum normal olmadığımi tedavi vs birseyler olması gerektigini.

Kocaman sarılıyorum sana çok zor ama atlatacağız inşallah onun umudu ayakta tutuyor beni çabalıyoruz en azından.oglum 11 yaşında ve ben beni böyle hatirlamalarini istemiyorum.
Kesinlikle aynı şeyler insallah gelip geçecek dualarla ve terapi ile olacak inşallah bakalim

Olur canim ismini atarsan bakayım benim özel sigortasında var onları deneyeyim.begenmezsem ark da olur

Evet haklısın insallah düzelteceğiz ve düzeleceği eşim bana bir gün dedi ki bu kıza böyle yapıyorsun Allahin zoruna gider oğlana birsey olur diye çok korktum ama çokta haklıydı öyle düşününce biraz daha toparlandı beynim ama hala var

Ya kızlar pamuk kullanan bacılarım ben büssürü pamuk almıştım hamileyken kuralcı bir ana olacağıma inanarak şimdi en azından çişte pamuk kullanayım dedim nasıl yapıyorsunuz pamuk işiniii

Kuzum merhaba ben doğduğundan beri pamuk kullanıyorum. Gün içinde kettledan su alıp ılıtıp pamukları ıslatıp suyunu sıkıp siliyorum. Gece de termosa sıcak su koyuyorum yanına bide içme suyu alıyorum yine altını değiştirecekken karıştırıp ılıtıp aynı şekil devam :) çocuk çok irkiliyordu birkaç kere ıslak mendil kullanmışımdır. Soğuk oluyor sıcak pamukla aynı hissi vermez malum beni de sıcak uykumdan kalkmışken ıslak mendille silseler huzursuz olurum alıştım artık rahatıma da geliyor açıkcası dert etmiyorum. Pişik de olmadı şükür. Fazla pamuk yaptıysam yüzünü siliyorum ellerini siliyorum. Sadece pamuğun çok sıcak olmadığına dikkat etmek gerekiyor. Sıcaksa şöyle bi sallayıp ılıtıp öyle sürüyorum

Kızzz bu bebem emerken beni çimdikliyor kizzz anaaa tırnaklarını vücuduma geçiriyor resmen ne alıp veremediği var bu cimcimenin kizz anam sizinkilerde öyle mi

Hahahahah geçen gün emziriyordum bi kolunu kolumun altıma alarak emziriyorum ben. Tam kolumun altına o löp kısmına bi yapıştı bağırarak aaaahhh diye bağırmışım eşim koşarak geldi noldu diye. Abartıyorum sandı geçen gün de gazını çıkarırken onun boynuna yapıştı aynı tepkiyi o da verdi sonra bu nasıl bi sıkmak diyor

Ya boyle vicdan yaptigimiz seyler oldugunda kendimizi sorgulamaya baslariz. Halbuki durumun bununla ilgisi yok. Ben neden boyleyim deme, neden boyle hissediyorum diye dusun kendi icimizde kurdugumuz cumlelerin kelimelerin etkisi cok buyuk. Ben beden boyleyim dediginde kendine suclama yuklemis olursun, ben neden boyle hissediyorum dediginde cevrende boyle hissetmene neden olan seyi ararsin ve sorun senden uzaklasir ki gercek olan da bu. Cok iyi gelecek terapi eminim hic sikma canini gececek hepsi
Olur canim ismini atarsan bakayım benim özel sigortasında var onları deneyeyim.begenmezsem ark da olur
Tabii kuzum umarim iyi gelir sana da. Ozelden atiyorum. Rabbim gonullerinize ferahlik versin

Ay çok teşekkür ederimmmm. Evet irkiliyor ıslak mendille 7 8 paket pamuğum var dedim bunları en azından çişte kullanayım yazık. Termos çok mantıklıymışşş

Zaten cok az oturmamış dedi

Vallahi masallah guc kuvvette var

Vallahi masallah guc kuvvette var

Ben çok dayak yedim. Ağlıyor öpüyorum kokluyorum kulağına güvendesin falan diyorum duygusal bağ kuracam güya kokumu alsın falan, çığlık atarak saçıma yapışıyor yüzümü yumrukluyor itiyor sıkıyor. Yani hikaye anne kokusu falan tek derdi süt ve memenin löp kısmına dokunmak

Teşekkür ederim bakayım ona da
Gece için prima alsam molfixe göre bedenleri nasıl hiç prima kullanmadım

Ahahaahha ay kizlar bu erkeklerin kafa cok degisik calisiyor benim kiz dakika basi emzigi atip agladigi icin yastigi ucuna dayamis yanina da oturmus nooldu atamadin ya diyo
Ya bizim bebe ayakta emzirince susuyor dün bugün, eşim de koluna yatırıp ayakta gezdirince kısa bir süre duruyor. Baktım koluna yatırmış durduğu yerde adımlıyor Diyor deney yapıyorum acaba anlayacak mı gitmediğimi sonuç aynı yerde adımlayınca da ağlıyor oturmak zaten ne haddimize

Ya kızlar pamuk kullanan bacılarım ben büssürü pamuk almıştım hamileyken kuralcı bir ana olacağıma inanarak şimdi en azından çişte pamuk kullanayım dedim nasıl yapıyorsunuz pamuk işiniii
Ben doğdu doğalı yenidoğan ıslak mendil kullanıyorum hiç o konularda dirayetli olamam çok uğraştırıcı geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…