2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Spiral de adet düzensizleşebiliyomuş belki 15 günlere varan kanamalar ria da kilo ben elimdekileri veremedim daha . Latekssiz deneyelim bakalım bunu da bilmiyodum ayrıca çok mersi
Valla iki ucu lu değnek. Hepsinin bi yan etkisi var ya da sevimsiz şeyler

Ay ben progesteranlı bir şey asla kullanmam. Bana kilo yapıyor ödem yapıyor. Burnum tıkanmıştı hamilelikte.. belki deri altı implant olabilir diyorum da aman benim zaten zor oldu olmaz diyorum Ahaha olacağı tutar

Ahhhh aslında tatlı şeyler insanın yapası geliyor da şimdi her gün ağlama krizlerinde hayır nehir iki ay sevecen diye bir ömür yakma diyorum kendime canı sağolsun

Ayyy bende birdaha doğurmaya korkuyorum kaynanamın 3 erkek…

Ay ben progesteranlı bir şey asla kullanmam. Bana kilo yapıyor ödem yapıyor. Burnum tıkanmıştı hamilelikte.. belki deri altı implant olabilir diyorum da aman benim zaten zor oldu olmaz diyorum Ahaha olacağı tutar
Ya bende öyle diyodum 3 sene olmadı iyi geldik buralara diye isterken olmadı ya bebeler daha kucaktayken kaza kurşunu olmasın bidaha bu süreçlerle uğraşamam

Ahhhh aslında tatlı şeyler insanın yapası geliyor da şimdi her gün ağlama krizlerinde hayır nehir iki ay sevecen diye bir ömür yakma diyorum kendime canı sağolsun
Gel sarılalım ilk 15 gün dedim ki 10 tane doğururum ne kadar güzel bişimiş hamileliği de sevmiştim son haftalar hariç meğer daha maymun gözünü açmamış o 10 gün

2 ay sevmek olur mu ahhh bi gülücükler saçmaya başlasın şöyle yürümekle yürümemek arası halleri ağzında 1 2 dişle kelimeleri tam çıkaramadıkları halleri efsane ayyyy yazarken eridim resmen

Geriye en garanti enn en sevimsizi tüp bağlatma kalıyor kilo hormon düzensiz adet derdi yok ama dünya hali geri dönüşü zor
Aşkım dükkanı tamamen kapatacağımdan emin olsam ben bağlatmam adam vazektomi yaptırsın biz taşıdık, doğurduk falan birazda onlar taşın altına elini koysun

Aşkım dükkanı tamamen kapatacağımdan emin olsam ben bağlatmam adam vazektomi yaptırsın biz taşıdık, doğurduk falan birazda onlar taşın altına elini koysun
Ha yani evet herkes bi Rafet el roman değil jdjdjjdjdjjdjd adam dedi ya kısırım ben kendimi bağlattom diye jjdjdjjdjdjdjjd

2 ay sevmek olur mu ahhh bi gülücükler saçmaya başlasın şöyle yürümekle yürümemek arası halleri ağzında 1 2 dişle kelimeleri tam çıkaramadıkları halleri efsane ayyyy yazarken eridim resmen
Üf o günler gelsin hemen istiyorum sonra bakıyorum Bir daha böyle minik olmayacak bu anın tadını çıkart miremsu diyorum

Allahım günah yazmasın da 2 oğluşumda yumurtanın çatlamasından sonra olan ilişkilerde oldu kumar oynayıp çatlamadan önce bırakcam ilişki olayı tövbeler olsun kumara bak
Aşkım benim kız geç döllenme. Biz nasılsa yılbaşından sonra tüp bebe işine gireriz yapcak bişi yok diye ilerlemiştik. 3 gün sonra yumurta çatlamış hesaplarımıza göre bilgin olsun

Üf o günler gelsin hemen istiyorum sonra bakıyorum Bir daha böyle minik olmayacak bu anın tadını çıkart miremsu diyorum
Gelmiyo tabi büyükbaşın o hallerine dalıp gidiyorum fotolarda. O zaman diyodum bu cocuğu yaptık da biz ne zaman büyücek falan diye şimdi pişmanım geçen zamanın telafisi yok. Küçükbaş da kırkımız çıktığı için bile üzülüyorum yüzündeki pembelik kırmızılık gitti yenidoğan halinden çıktı bi üst levela geçti ya

Aşkım benim kız geç döllenme. Biz nasılsa yılbaşından sonra tüp bebe işine gireriz yapcak bişi yok diye ilerlemiştik. 3 gün sonra yumurta çatlamış hesaplarımıza göre bilgin olsun
Hah bak gördün mü yumurta geç çatlayınca ilişki yumurtlamadan önceye kalmış oldu allahımmmmmmm bunu bana demeseydin iyiydi şuan emin oldum jdjdjjdjxjdjjc

Hah bak gördün mü yumurta geç çatlayınca ilişki yumurtlamadan önceye kalmış oldu allahımmmmmmm bunu bana demeseydin iyiydi şuan emin oldum jdjdjjdjxjdjjc
Bilimsel olarakta açıklaması var y kromozomu daha hassasmış kolay ölüyomuş ondan diyollaaaaa. He bitane inat y çıkar karışmam

Evet bebem sağolsun şu saat kalkıp tahin helvası yedim kapanışı yapıp uyuyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Evet şırıngayla verince yutmuyor ağzında bekletip çıkarıyor

Normali nedir bilmediğim için bana az emiyor gibi geliyor bir de 2 haftalık oldu hala doğum kilosuna ulaşmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…