Olsun bide üçüncü istersen açtırmakla uğraşmaYa ben salak bu yaştan sonra bu uykusuzlukları falan da unuturum şimdi şu an diyorum keşke bağlatsaydım
Aaa son kez 9. Ay atağını hissetmiştim ben uyku terörü oluyo sonra geçiyo zaten 1 yaştan itibaren gece beslenmesini kesiyoruz ya onlar beslenme için uyansa da su içirip uykuya devam ama cocuğu aydınlığa tvli odaya geçirirsen tabi uyku açılır geri döndürmek zor olurPeki tüm bunlar olurken uyuyolar mıallahım uykusuzluktan ölcem ya.. ayrıca ben senin adını aras-anıl-gerek (soyadı) gibi düşünmüştüm dnxöldşd
Gittik o zaman kilo verdiği dönemdi bu kadar kilo vermesi normal dedi. 10 günlükken doğum kilosuna ulaşması lazımdı ulaşmamış dediKuzum istersen çocuk doktoruna bi sor. Doğduktan sonra 3. 4. Gün gittiniz mi?
Tüp bebek yaptırır açtırmaya gerek yokOlsun bide üçüncü istersen açtırmakla uğraşma
2.yi 4 sene bekledim şuan ödüm koptuğu için adamı salonda yatırıyorum jsjsjsjjsjs riske atamamAy ben progesteranlı bir şey asla kullanmam. Bana kilo yapıyor ödem yapıyor. Burnum tıkanmıştı hamilelikte.. belki deri altı implant olabilir diyorum da aman benim zaten zor oldu olmaz diyorum Ahaha olacağı tutar
Ahaha annemlerde bana sakın kaza kurşunu olma ben bidaha gelmem buraya2.yi 4 sene bekledim şuan ödüm koptuğu için adamı salonda yatırıyorum jsjsjsjjsjs riske atamam
Hahhahahah haklı yani kadın 3.yr hamileyim desem kimse telefonlarımı açmaz benim kocam tarafı kıskançlıktanAhaha annemlerde bana sakın kaza kurşunu olma ben bidaha gelmem burayaden gelirsin diyor amannnn
Açıkçası maddi olarak bizi şu aşamada zorluyor ama bakıcı da hemen bulunmuyor ilkinde ağzım çok yandı, şimdi de gözlemlemek de istiyorum hem de bana nefes aldırdı bir çocuk daha olunca.Ay ne kadar güzel bende çok isterdim.suan cam tül işini yapıyorum camın bı tarafını sildim diğer tarafı duruyor.minik bastı çığlığı.ucretler ne durumda
Çocuk kıskanılır mı yaa çok üzülüyorum böyle insanların varlığınaHahhahahah haklı yani kadın 3.yr hamileyim desem kimse telefonlarımı açmaz benim kocam tarafı kıskançlıktanbenim tarafım sezaryen ola ola sıkıntı olacağını düşündükleri için annem alttan alttan usul usul konusuyodu geçen 2 yeter tam ideal demi diye
Ay yookkkk biz ikinciye bile 6 sene sonra karar vermişizOlsun bide üçüncü istersen açtırmakla uğraşma
Aras a Aslan gerekiyormuş demek kiAaa son kez 9. Ay atağını hissetmiştim ben uyku terörü oluyo sonra geçiyo zaten 1 yaştan itibaren gece beslenmesini kesiyoruz ya onlar beslenme için uyansa da su içirip uykuya devam ama cocuğu aydınlığa tvli odaya geçirirsen tabi uyku açılır geri döndürmek zor olur
Hahahhahah benim adım Gülşah büyükbaşımın adı aras işte. 2. Kız olur belki diye Nil gerek demiştim 2. Miz aslan oldu
Görümcem 9ay boyunca bir kere aramamıştır gebeliğin nasıl geçiyor diye. Doğum yaptım gelesi tuttu gelmesin dedim o kadar ama kocama dinletemedim annemiz öldü ama ben varım falan diyodu görümce telefonda bana neyse geldi bir gece durdu gitti ( anasının tırnağı olamaz hazır yemeği ısıttı bu kadarÇocuk kıskanılır mı yaa çok üzülüyorum böyle insanların varlığına
En güzel korunma yöntemi2.yi 4 sene bekledim şuan ödüm koptuğu için adamı salonda yatırıyorum jsjsjsjjsjs riske atamam
Benim tarafımda ilk torun, kocamın tarafında üçüncü torun ama orada da ilk erkek torun yani eltim kıskanıyor mu bence kıskanıyorHahhahahah haklı yani kadın 3.yr hamileyim desem kimse telefonlarımı açmaz benim kocam tarafı kıskançlıktanbenim tarafım sezaryen ola ola sıkıntı olacağını düşündükleri için annem alttan alttan usul usul konusuyodu geçen 2 yeter tam ideal demi diye
Kendini çok yıpratmış keşke yormasaydı o kadarGörümcem 9ay boyunca bir kere aramamıştır gebeliğin nasıl geçiyor diye. Doğum yaptım gelesi tuttu gelmesin dedim o kadar ama kocama dinletemedim annemiz öldü ama ben varım falan diyodu görümce telefonda bana neyse geldi bir gece durdu gitti ( anasının tırnağı olamaz hazır yemeği ısıttı bu kadar
Yaaa öyle gerekiyormuş evet aminnn inşallah cümlemizin evlatları sağlıkla büyüsünAras a Aslan gerekiyormuş demek kisağlıkla mutlulukla büyüsünler
Evet evet böyle garantilisi mi varEn güzel korunma yöntemi
Bizde kız yok hepsi erkek görümcemde de 3 erkek bende 2 erkek . Şöyle diyim ben büyükbaşı doğurdum daha hastanedeyim taburcu olmadan gebelik testi fotoğrafı attı banaBenim tarafımda ilk torun, kocamın tarafında üçüncü torun ama orada da ilk erkek torun yani eltim kıskanıyor mu bence kıskanıyor
Ben bi ara cinsiyeti öğrenmek istemedim doğuma kadar somra öğrendik ama o erkek olduğuna inanmak çocuğu görmek için geldi 1 gece ve gittiKendini çok yıpratmış keşke yormasaydı o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?