2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
O zaman eşlere bizim tişörtleri giydirip deneywlim bir de

Canım banada atarmisin ben direkt psikiyatri randevusu aldım ama ilaç filan verilmezse terapi yoluyla devam ederim.insallah hafif doz ilaç verilir gerçi.

Canım banada atarmisin ben direkt psikiyatri randevusu aldım ama ilaç filan verilmezse terapi yoluyla devam ederim.insallah hafif doz ilaç verilir gerçi.
Atiyorum hemen kuzu. Muhtemelen verilir kuzum ilac da ikisi bir goturulur

Gel sarılalım ilk 15 gün dedim ki 10 tane doğururum ne kadar güzel bişimiş hamileliği de sevmiştim son haftalar hariç meğer daha maymun gözünü açmamış o 10 gün

Bacım ilk 15 gün bebe kendini karnımızda zannediyormuş meğer ben onu anladım hamilelik 44 hafta olsa da olurmuş tavırlar ultrason görüntüsü ayarındaydı hahahah

2 ay sevmek olur mu ahhh bi gülücükler saçmaya başlasın şöyle yürümekle yürümemek arası halleri ağzında 1 2 dişle kelimeleri tam çıkaramadıkları halleri efsane ayyyy yazarken eridim resmen
Peki tüm bunlar olurken uyuyolar mı allahım uykusuzluktan ölcem ya.. ayrıca ben senin adını aras-anıl-gerek (soyadı) gibi düşünmüştüm dnxöldşd

Kızlar yanında yatılı bakıcısı olan var mı? Bazen diyorum çok erken, minicik bebeği emanet edemem ama evde yalnızken yemek yicek vaktim olmuyor en azından şöyle 4-5 saat alsa benden uyusam o bile yeter. Ama gece de uyutsun isterim en zoru gece. Bi yandan da gece yanımda görmek isterim hsjdkd ikizler burcu sorunsalı
Napsam bilemedim. Deneyimi olanlar iş yükünü nasıl yönetiyordunuz.

Bana yas itibariyle ilaç olmaz dedi spiral ben istemiyorum prezervatif te sıkıntı bence eyt olayim

Gündüz var bizim, ama şu an bebek hep tepemde olduğu için çoğunlukla ev işleri ve yemeğe yardım ediyor. Ama çok şükür kriz anlarında verebileceğim birisi var arada nefes alabiliyorum. Hatta dedim keşke oğlumda da işe başlamadan önce destek alsaydım kendimi o kadar hırpalamazdım

Ay ne kadar güzel bende çok isterdim.suan cam tül işini yapıyorum camın bı tarafını sildim diğer tarafı duruyor.minik bastı çığlığı.ucretler ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…