- 22 Mart 2023
- 4.572
- 2.912
- 63
- 31
2. Ay içinde yapılıyor dolmayacak. Aşı takvimi değişmediyse özeller için olan da eğer 2020 doğumlu oğlumda kalça ultrasonundan kısa bir zaman sonra yapılmıştı. Bu arada şey damla formunda o bebeğe oral veriliyor onu da belirteyimRota 2. Ayda dediğin yani 60. Gün dolduktan sonra mı dolmadan mı? Rota için geç mi kaldım kız yoksa
Yiğidim aslanım falan hshsjjsjsjjsjd nasip kısmet kinciyim la benElbet gözüne hoş gözüktüğü olur be
Aaa o zaman olmazsın no no noAy ben baya yağlıyım olmaz kilo aldırırım size
Yapısına s....m yani ilk oplanda dolu dolu emzirdim onda da dinlenemiyodum uyuyamıyodum ama 26 ay emdi güzel geldi yani sütüm. Bunda o ivmeyi yakalayamadık daha. Eşim de der kör olmayasıca ya gene aklıma geldi sinir oldum yarabbim yaştanmışAbi ben hiç böyle bir şey yapmıyorumbence süt birada yapısal diye düşünüyorum
Elbet gözüne hoş gözüktüğü olur be
İnşallah
Kızz hemen teslim olmayın azcık naz niyaz. 1 yıl beklemişler 10dk daha beklesinlerYiğidim aslanım falan hshsjjsjsjjsjd nasip kısmet kinciyim la ben
Hahahhahahah ben olmadım merak etme bakayım bugün 44. Günüm bide doğumdan önceki son hafta cok yoğun çalıştı 10 günde ordan de 54 gün.Kızz hemen teslim olmayın azcık naz niyaz. 1 yıl beklemişler 10dk daha beklesinleryüz görümlüğü istemeyi unutmayın tatlı tatlı şöyle nazlanarak Hadi bakim gazanız mübarek ola
Eşime olan sevgimYapısına s....m yani ilk oplanda dolu dolu emzirdim onda da dinlenemiyodum uyuyamıyodum ama 26 ay emdi güzel geldi yani sütüm. Bunda o ivmeyi yakalayamadık daha. Eşim de der kör olmayasıca ya gene aklıma geldi sinir oldum yarabbim yaştanmış
Abi ben hiç istemedim yüz görümlük felan yaKızz hemen teslim olmayın azcık naz niyaz. 1 yıl beklemişler 10dk daha beklesinleryüz görümlüğü istemeyi unutmayın tatlı tatlı şöyle nazlanarak Hadi bakim gazanız mübarek ola
Benim dr ağzıma sçtı neden eski kilona dönmedin diye. Süt olsun diye yiyom dedim yiyerek %10 etkilersin anca. Yemekle olsaydı o iş afrikadakilerin sütü olmazdı dediAbi ben hiç böyle bir şey yapmıyorumbence süt birada yapısal diye düşünüyorum
Yüz görümlüğü isticek yüz mü kaldı aşkım sjjsjsjss kafada kelebek toka geziyom evde o benden istese yeri var sjsjjsjsjsjsKızz hemen teslim olmayın azcık naz niyaz. 1 yıl beklemişler 10dk daha beklesinleryüz görümlüğü istemeyi unutmayın tatlı tatlı şöyle nazlanarak Hadi bakim gazanız mübarek ola
Aman döneriz deseydin ona neBenim dr ağzıma sçtı neden eski kilona dönmedin diye. Süt olsun diye yiyom dedim yiyerek %10 etkilersin anca. Yemekle olsaydı o iş afrikadakilerin sütü olmazdı dedi
Hamileliğimde de ilk 4 ay 3 kilo aldım sadece çok takık bi adam kiloyaAman döneriz deseydin ona ne
Bidaha çocuk düşünüyo musun düşünüyorsan bi 9 10 ay bekletiyolar ameliyattan sonra haberin olsun. Ay 1 yaşına gelsek zaten ananas sirkesi miydi neydi o tüm ödem atıcı her şeyi alıcam eve bendeEşime olan sevgimAhaha ayyy valla ben emzireyim 1 yaşına kadar sonra zayıflamamış olursam gidip mide ameliyatı olucam zaten kilolu hamile kaldım çocuğu bekledim her şey için daha da kilolu devam etmek istemiyorum hayatımaaa
Nasıl ya hemen hamile kaldığımız kiloya mı dönmemiz lazımmış 40 gün sonraBenim dr ağzıma sçtı neden eski kilona dönmedin diye. Süt olsun diye yiyom dedim yiyerek %10 etkilersin anca. Yemekle olsaydı o iş afrikadakilerin sütü olmazdı dedi
nE ?Benim dr ağzıma sçtı neden eski kilona dönmedin diye. Süt olsun diye yiyom dedim yiyerek %10 etkilersin anca. Yemekle olsaydı o iş afrikadakilerin sütü olmazdı dedi
Deli topuzu ve siyah taytımla tam bir libido killerım djdjjfYüz görümlüğü isticek yüz mü kaldı aşkım sjjsjsjss kafada kelebek toka geziyom evde o benden istese yeri var sjsjjsjsjsjs
Ben çoktan elendim o zaman aldığım ve veremeediğim kilolarla size başarılarNasıl ya hemen hamile kaldığımız kiloya mı dönmemiz lazımmış 40 gün sonra
Ilk defa kilo alacam diye seviniyordum dogurunca zayiflayacak miyimnE ?
Tahin helvaları bulgur pilavları boşa mı yani?
Ya vallahi sadece su içerek süt çıkmıyo. Ayrıca eski kiloya 2 ayda mı iniliyomuş normal şartlar altında
Vallahi öyle sadece su içmeyle süt çıkmıyor evet çünkü 5 yaş bebemle 3 öğün karnımı doyurduğuma şükrediyordum ama süt az baktık mamaya yoğunluk artıyor 2 3 gündür yulaf yemeye başladım tekrardan kuru meyvelerle ha süt gelse de doyurucu değil çocuk hemen aranıyonE ?
Tahin helvaları bulgur pilavları boşa mı yani?
Ya vallahi sadece su içerek süt çıkmıyo. Ayrıca eski kiloya 2 ayda mı iniliyomuş normal şartlar altında
Hiç belli olmaz o bakarsın bünyen sever kilolarınıIlk defa kilo alacam diye seviniyordum dogurunca zayiflayacak miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?