Ben büyükbaşı tvli odada tuttum tövbeler olsun ışık da açıktı hep ama uykusu hep çok hafif oldu. Nefes almazdım o uyurken öyle diyim. Küçükbaş karanlık odada uyuyor TV li odada da 20 dk dan fazla duramaz. Bilmiyorum bide böyle denemek istedim uyuyan çocuk her şekilde uyuyor, uyumayan hiçbir şekilde uyumuyor ama ona eminimOndan mı uyumamışlar ya. Bende dün 40 uçurması için annemi kardeşlerimi ve babaanne ve halasını çağırdım. Akşam üzeri uyandı gece ikide zar zor uyuttuk. Birde ev kalabalıksa kesinlikle uyumuyor. Yani hayatımız bizim yatak odası gece lambası ve sessizlik içinde olmalı başka türlü uyumuyor. Galiba hata yaptım. Oturma odasında emziremiyorum çocuk konsantre olamıyor.
Anaaa yavrum bitmiş gitmiş hastalığı da gördü ama bu ara artmış hep vakalar. Gerçi normal grip gibi bişey küçük ama bağışıklığı kuvvetlenir öyle düşün gelmiş geçmiş olsun2 gündür gittiğim doktorlar anlamadı ama bugün başka çocuk kliniğe götürdüm hapşırma öksürük vardı bebeemde %90 covid dedizaten eşim de 15gğn önce coviddi. Antibiyotik verdi nebülazatör almıştık zaten dün onunla da açmaya çalışıyoruz tıkanıklığı mama yememesi iştahsızlık yapıyormuş ondanmış inşallah geçecek bu günler de zaten sünnetli onun ilaçları kremleri vardı şimdi üzerine tekrar ilaç eklendi
Evet artmış vakalar ve bebeklerde de sık görülüyormuş. Allah'tan ateşimiz hiç yok inşallah olmaz daAnaaa yavrum bitmiş gitmiş hastalığı da gördü ama bu ara artmış hep vakalar. Gerçi normal grip gibi bişey küçük ama bağışıklığı kuvvetlenir öyle düşün gelmiş geçmiş olsun
Yatak odasının kapısının hafifçe aralıyorum bakmak için sıçrıyor yani bu nasıl bir şey anlamadım. Ama olsun yaaa ben 39 yaşımdayım ilk ve tek bebeğim benim. Her şeyine razıyım. (Şu anda aşırı bir hassaslık geldi çünküsü uyuyorBen büyükbaşı tvli odada tuttum tövbeler olsun ışık da açıktı hep ama uykusu hep çok hafif oldu. Nefes almazdım o uyurken öyle diyim. Küçükbaş karanlık odada uyuyor TV li odada da 20 dk dan fazla duramaz. Bilmiyorum bide böyle denemek istedim uyuyan çocuk her şekilde uyuyor, uyumayan hiçbir şekilde uyumuyor ama ona eminimevet valla dün bizimki de öyleydi koyduğum gibi uyandı hep
Çok geçmiş olsun. Yavrum benim hemencecik iyileşsin. 3. Doz antibiyotik sonrası rahatlar nefes alıp vermesi annesi.2 gündür gittiğim doktorlar anlamadı ama bugün başka çocuk kliniğe götürdüm hapşırma öksürük vardı bebeemde %90 covid dedizaten eşim de 15gğn önce coviddi. Antibiyotik verdi nebülazatör almıştık zaten dün onunla da açmaya çalışıyoruz tıkanıklığı mama yememesi iştahsızlık yapıyormuş ondanmış inşallah geçecek bu günler de zaten sünnetli onun ilaçları kremleri vardı şimdi üzerine tekrar ilaç eklendi
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun. Yavrum benim hemencecik iyileşsin. 3. Doz antibiyotik sonrası rahatlar nefes alıp vermesi annesi.
O nedenle ememiyordur tıkalı olduğundan. Ah yarum benim. Tek doz muymuş antibiyotik iyiymiş o zamanÇok sağol canımdoktor gerekmedikçe vermeyin dedi biz 1doz verdik inşallah gerek kalmaz ama tıkanıyor yavrum öksürükten
Dün misafir vardı nazarlık kızım mışıl mışıl uyudu dediler çok sakin ne güzel uyuyor. Onlar gitti zınk açtı gözlerini aman sabahlar olmasınVardı bişey dün akşam ya benim cocum böyle değildi yoksa
Arada yüzümüzün güldüğü hafta yok muChatgpt ye gore 8. Hafta atagi var kuzu. 2 tur yaklasim varmis ataklarda. Senin 8. Hafta atagi olabilir
Cok gecmis olsunn asiri yayginmis su an. Benimki de hapsurup oksuruyor ama aralikli oldugundan mudahale etmedim. Ama bir halsizligi var cok belli takip ediyorum2 gündür gittiğim doktorlar anlamadı ama bugün başka çocuk kliniğe götürdüm hapşırma öksürük vardı bebeemde %90 covid dedizaten eşim de 15gğn önce coviddi. Antibiyotik verdi nebülazatör almıştık zaten dün onunla da açmaya çalışıyoruz tıkanıklığı mama yememesi iştahsızlık yapıyormuş ondanmış inşallah geçecek bu günler de zaten sünnetli onun ilaçları kremleri vardı şimdi üzerine tekrar ilaç eklendi
Ayy çok büyük geçmiş olsun yulafcımEvet artmış vakalar ve bebeklerde de sık görülüyormuş. Allah'tan ateşimiz hiç yok inşallah olmaz da
Öyle mi dersin canım bağışıklığı mı güçlenir ben hiç anlamam zaten kafa gidik benim şu anAllah razı olsun hiç bi bebe hasta olmasın çokça amiin
Ay valla gorunce bu neee dedim ben deArada yüzümüzün güldüğü hafta yok mu
Çözümü yüzüstü yatırmakta buldum toto havada arada kendi serbest salıştaKızlar ya gaz konusunda felaket durumdayız. Ne mama ne damla işe yaramıyor. Allahtan çok ağlak değil bebeğim ama bütün gün sadece ıkınıyor. Ikınmaktan uyuyamıyor bu sefer uykusuzluktan huzursuzlanıyor sürekli mızmız halien pik dönemiymiş şuan ama ne ona kıyabiliyorum ne de uykusuzluktan verimli olabiliyorum. Bi bizimki mi böyle ya kolik bebekler bile bi noktada uyuyorlar 2 gecedir 1 saat uyuyor maksimum sürekli bi pışpış ve sallayarak uykuya döndürmem gerekiyor yoksa uyanıyor bizden ileriki haftalarda bu şekilde olupta düzelen var mı?
Tek taraf benim de azalıyor onu emziriyorum diğerine geçersem az olan tarafa o sıra mochi takıyorumKizlar tek gogsumde sut asiri azaldi. Bir gun tek tarafa daha yogun vermisim sonradan dusununce farkettim. Daha cok olan tarafi sagip oteki tarafi emziriyorum hep. Baska bir sey yapilabilir mi acaba. İlk kizimda da tek tarafta gitmisti ama 6 aylikkendi
Canım benim ya çok geçmiş olsun2 gündür gittiğim doktorlar anlamadı ama bugün başka çocuk kliniğe götürdüm hapşırma öksürük vardı bebeemde %90 covid dedizaten eşim de 15gğn önce coviddi. Antibiyotik verdi nebülazatör almıştık zaten dün onunla da açmaya çalışıyoruz tıkanıklığı mama yememesi iştahsızlık yapıyormuş ondanmış inşallah geçecek bu günler de zaten sünnetli onun ilaçları kremleri vardı şimdi üzerine tekrar ilaç eklendi
Bir de büyükler okula başladı bizimAnaaa yavrum bitmiş gitmiş hastalığı da gördü ama bu ara artmış hep vakalar. Gerçi normal grip gibi bişey küçük ama bağışıklığı kuvvetlenir öyle düşün gelmiş geçmiş olsun
Çok sağol asibaaaCok gecmis olsunn asiri yayginmis su an. Benimki de hapsurup oksuruyor ama aralikli oldugundan mudahale etmedim. Ama bir halsizligi var cok belli takip ediyorum
LimoonAyy çok büyük geçmiş olsun yulafcımbizimki de öksürüyor, abla okuldan taşıyor muhtemelen, ikincilerin kaderi hastalık döngüsü galiba ama 1.ayda başlamasaydı iyiydi nasıl koruyacağız bilmem…
Allah razı olsun canımCanım benim ya çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?