2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
2 gündür gittiğim doktorlar anlamadı ama bugün başka çocuk kliniğe götürdüm hapşırma öksürük vardı bebeemde %90 covid dedi zaten eşim de 15gğn önce coviddi. Antibiyotik verdi nebülazatör almıştık zaten dün onunla da açmaya çalışıyoruz tıkanıklığı mama yememesi iştahsızlık yapıyormuş ondanmış inşallah geçecek bu günler de zaten sünnetli onun ilaçları kremleri vardı şimdi üzerine tekrar ilaç eklendi

Ben büyükbaşı tvli odada tuttum tövbeler olsun ışık da açıktı hep ama uykusu hep çok hafif oldu. Nefes almazdım o uyurken öyle diyim. Küçükbaş karanlık odada uyuyor TV li odada da 20 dk dan fazla duramaz. Bilmiyorum bide böyle denemek istedim uyuyan çocuk her şekilde uyuyor, uyumayan hiçbir şekilde uyumuyor ama ona eminim evet valla dün bizimki de öyleydi koyduğum gibi uyandı hep

Anaaa yavrum bitmiş gitmiş hastalığı da gördü ama bu ara artmış hep vakalar. Gerçi normal grip gibi bişey küçük ama bağışıklığı kuvvetlenir öyle düşün gelmiş geçmiş olsun

Evet artmış vakalar ve bebeklerde de sık görülüyormuş. Allah'tan ateşimiz hiç yok inşallah olmaz da
Öyle mi dersin canım bağışıklığı mı güçlenir ben hiç anlamam zaten kafa gidik benim şu an Allah razı olsun hiç bi bebe hasta olmasın çokça amiin

Yatak odasının kapısının hafifçe aralıyorum bakmak için sıçrıyor yani bu nasıl bir şey anlamadım. Ama olsun yaaa ben 39 yaşımdayım ilk ve tek bebeğim benim. Her şeyine razıyım. (Şu anda aşırı bir hassaslık geldi çünküsü uyuyor )

Çok geçmiş olsun. Yavrum benim hemencecik iyileşsin. 3. Doz antibiyotik sonrası rahatlar nefes alıp vermesi annesi.

Cok gecmis olsunn asiri yayginmis su an. Benimki de hapsurup oksuruyor ama aralikli oldugundan mudahale etmedim. Ama bir halsizligi var cok belli takip ediyorum

Ayy çok büyük geçmiş olsun yulafcım bizimki de öksürüyor, abla okuldan taşıyor muhtemelen, ikincilerin kaderi hastalık döngüsü galiba ama 1.ayda başlamasaydı iyiydi nasıl koruyacağız bilmem…

Kizlar tek gogsumde sut asiri azaldi. Bir gun tek tarafa daha yogun vermisim sonradan dusununce farkettim. Daha cok olan tarafi sagip oteki tarafi emziriyorum hep. Baska bir sey yapilabilir mi acaba. İlk kizimda da tek tarafta gitmisti ama 6 aylikkendi

Çözümü yüzüstü yatırmakta buldum toto havada arada kendi serbest salışta yine uyanıyor da sırtüstü 10 dk dan uzun uyuyamıyor kıvranmaktan

Tek taraf benim de azalıyor onu emziriyorum diğerine geçersem az olan tarafa o sıra mochi takıyorum

Canım benim ya çok geçmiş olsun

Bir de büyükler okula başladı bizim
Anlatmaya çalışıyorum oğlum ellerini sık sık yıka
Yüzünden elinden öpmeyelim onlar hasta olursa hastaneye yatması gerekebilir diye, Allah korusun evlatlarımızı

Cok gecmis olsunn asiri yayginmis su an. Benimki de hapsurup oksuruyor ama aralikli oldugundan mudahale etmedim. Ama bir halsizligi var cok belli takip ediyorum
Çok sağol asibaaa işte bizimki de iştahsızdı ni de hırıltı vardı ama bu kadar ilerleyince acile de gittik yok anlamadılar burnunu temizleyin dediler gönderdiler. Allah'tan ciğerlere inmemiş o zaman daha zor olurdu işimiz dedi bu doktor takip et iştahsızlık ne kadar devam edecek hapşırma tıksırma ona göre önlemini alırsın canım
Limoon çok sağol ah ah okula giden çocuğun varsa işin zor dediğin gibi okuldan taşıyor hep bizim de 2ay olmamıza ramak kalmıştı ama rabbim dermansız dert vermesin
İlacı var havası var pipiye Krem sürmek gerekiyor çektirmek gerekiyor mamayı desen çok zor içiyor ağzında biriktiriyor ve ben korkuyorum tek başıma yapmaktan daha doğrusu yapamamaktan. Kendimi yetersiz güçsüz hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…