2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Daha şimdiden 2. olsa hem de kız olsa diye başladı benimki
Taşırım 9ay ama o doğuracaksa Okey
Ahhahahjajaja bu ses bana çok tanıdık 15. Hafta cinsiyetini göstermeyince nazlı bu nazlı kesin kız dedi hdjdjdjjdjd 1 hafta sonra bamyayı salladı çocuğum babasına.
Velhasıl 2. De erkek olunca belkim 3.kız olur diyordu daha geçenlerde

Ya korunma yöntemi lazım bacılar. Napıcaz bişi diyin. Hap olmaz annemin hastalık geçmişi var. Ria veya spiral her ne haltsa korkunç. Kondom iğrenç dkdjjf napıcaz siz ne planlıyosunuz?
Biz bugün açılış yapalım dedik kızım sağolsun korudu bizi, bu da bir yöntem
Bu arada bu soruya ben de cevap arıyorum

AHahaha
Bamya size uğurlu gelmiş bacım sanırım size 3.yolu görünüyor mu ne

Dedi ve 2026 Temmuz annelerine yazdı ya hiç belli olmaz bazen indükleniyor falan doğumla

AHahaha
Bamya size uğurlu gelmiş bacım sanırım size 3.yolu görünüyor mu ne
Erkek anası olmak zor bacım 2x daha da zor kızların ki çeneye vuruyorsa erkek bebeleri tam hiperaktivite manyağı gözünü korkutmak gibi olmasın küçükbaşı 3 sene bekledim (sebepsiz kısırlık denmişti) yeter Allah sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin. 2 ideal 3 fazla gelir o yüzden daha fikfiklemedim bile

Benim birinde 38 birinde 39. Gun oldum fazla kuralli geldi benimki de.
Yok yok ikisini bir vurdurmam menenjit 2. Ay asilarindaki pnomokok muydu o
Degil mi karmanin icinde var diye biliyorum ben yanlis mi acaba? Rota
8-12 diyorlar ama 15 e kadar yapilabiliyormus galiba kontrole gittigimde bir daha sorucam 2. Ay cok yogun bir asi var 3 de yapalim
Demisti doktor onu12 haftalik oluyor sanirim 15 de 2. Yi dusundu

Son düzenleme:
Dr. Mfk yazamamışım. Fit destek paketler var emziren anneler de kullanabiliyor.

Ya valla şu an hiç düşünmüyorum da kardeşsiz olmaz diye bakıcaz artık. Demirden korksak bununla hiç girmezdim ben

Menenjit özwl aşı rota gibi pnömokok devletin yaptıklarından aşkım .
Anladım doktorunun dediği 2. Aydaki pnömokok olduğu karma aşı. Evet aralıklı vurdur günlerini karna da ağır

Dr. Mfk yazamamışım. Fit destek paketler var emziren anneler de kullanabiliyor.

Ya valla şu an hiç düşünmüyorum da kardeşsiz olmaz diye bakıcaz artık. Demirden korksak bununla hiç girmezdim ben
Hah tamam şimdi oldu dr mfk. Sütüm yağını azaltmıyor demek ki emziren anneler de kullanabiliyor bakayım buna sağolasın.

Aynen aynen kardeşsiz olmaz diyen teyzelere dönmek de istemiyorum ama harbiden kardeşsiz kalmasın yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…