- 22 Mart 2023
- 4.572
- 2.911
- 63
- 31
Yalnız değilsin akşamüstü bir iki saat kestiren çocuğum sabahtan akşama kadar uyumadı. Odaya yatmaya giricem korkuyorum hata kaza uyanacak diyeBu kız bugün uyumadı
Sürekli agu agu bi heyecan bi telaş agulıcam diye uykuya dalamıyor dalsa hemen gözünü açıyor
Ahhahahjajaja bu ses bana çok tanıdık 15. Hafta cinsiyetini göstermeyince nazlı bu nazlı kesin kız dedi hdjdjdjjdjd 1 hafta sonra bamyayı salladı çocuğum babasına.Daha şimdiden 2. olsa hem de kız olsa diye başladı benimki
Taşırım 9ay ama o doğuracaksa Okey
Biz bugün açılış yapalım dedik kızım sağolsun korudu bizi, bu da bir yöntemYa korunma yöntemi lazım bacılar. Napıcaz bişi diyin. Hap olmaz annemin hastalık geçmişi var. Ria veya spiral her ne haltsa korkunç. Kondom iğrenç dkdjjf napıcaz siz ne planlıyosunuz?
Dimi ödem var daha hamilelik ödemiO neymiş yaa başlarım öyle doktora insanın elinde de sanki kilo vermek
AHahahaAhhahahjajaja bu ses bana çok tanıdık 15. Hafta cinsiyetini göstermeyince nazlı bu nazlı kesin kız dedi hdjdjdjjdjd 1 hafta sonra bamyayı salladı çocuğum babasına.
Velhasıl 2. De erkek olunca belkim 3.kız olur diyordu daha geçenlerde
Dedi ve 2026 Temmuz annelerine yazdıAhahah bizim de normal yolla olmuyor nasıl olsa diye kafamız çok rahat ama bir de olursa tövbeler olsun 3.çocuk sjkfkflgşşf
Doktorum 40ını doldurunca gel spiral takalım dedi ama istemiyorum ben ya bu kadar sene olmadı doğal yolla bundan sonra da olmaz herhalde
Şimdi mi dönecekmişiz daha eski kilomuza bu doğumda mı yaniBenim dr ağzıma sçtı neden eski kilona dönmedin diye. Süt olsun diye yiyom dedim yiyerek %10 etkilersin anca. Yemekle olsaydı o iş afrikadakilerin sütü olmazdı dedi
O doğurunca 45 gün sonr döner eski kilosunaHamileliğimde de ilk 4 ay 3 kilo aldım sadece çok takık bi adam kiloyaben kilo aldıkça bebene acımıyosun diye gezdi peşimde
Agu yu öğrenmiş nasıl girsin gözlerine uykuBu kız bugün uyumadı
Sürekli agu agu bi heyecan bi telaş agulıcam diye uykuya dalamıyor dalsa hemen gözünü açıyor
Tabi aha bastım mı çöküyor her yerim iz kalıyo ödem işteDimi ödem var daha hamilelik ödemi
Erkek anası olmak zor bacım 2x daha da zorAHahaha
Bamya size uğurlu gelmiş bacımsanırım size 3.yolu görünüyor mu ne
Benim birinde 38 birinde 39. Gun oldumValla benden de bi adet patlar mı acaba keşke gelse de rahat etsem. İlkinde lohusalığım bitti 3. Gün adetim geldi çünkü. Bunda daha tık yok.
Aşkım 3. Ay menenjit vurdurma o zaman ikisi çok ağır geliyor çocuklara. Normalde 2. Ay rota 3. Ay menenjit şeklinde ilerlemiştik biz büyükbaşta. Menenjit zaten başlı başına ağır.
Dr. MfkÖfkelinin sirkesi ne kızanlamadım şaka bi yana. Heh 3 yıldan önce düşünmüyorsan okey ama 4 5 yaşlarında kardeş cok tehlikeli onu da belirteyim anlıyo ama anlamak istemiyo tam o yaş aralığı tam cinnetlik korkutmak gibi olmasın da jsjsjjsjsjsj
Menenjit özwl aşı rota gibi pnömokok devletin yaptıklarından aşkım .Benim birinde 38 birinde 39. Gun oldumfazla kuralli geldi benimki de.
Yok yok ikisini bir vurdurmam menenjit 2. Ay asilarindaki pnomokok muydu o
Degil mi karmanin icinde var diye biliyorum ben yanlis mi acaba? Rota
8-12 diyorlar ama 15 e kadar yapilabiliyormus galiba kontrole gittigimde bir daha sorucam 2. Ay cok yogun bir asi var 3 de yapalim
Demisti doktor onu12 haftalik oluyor sanirim 15 de 2. Yi dusundu
Hah tamam şimdi oldu dr mfk. Sütüm yağını azaltmıyor demek ki emziren anneler de kullanabiliyor bakayım buna sağolasın.Dr. Mfkyazamamışım. Fit destek paketler var emziren anneler de kullanabiliyor.
Ya valla şu an hiç düşünmüyorum da kardeşsiz olmaz diye bakıcaz artık. Demirden korksak bununla hiç girmezdim ben
Süt sarhoşu mu oldu diyorsunGöğüs pedini (üzerimde birkaç saat kalmış) bebemin kafasının oraya yapıştırdım. 4ten beri uyumuyodu, uyuduDeneyin bacım
Bilemedim meme almıyo ama koku da etkiledi. Ay alır mı ki artık bi umutlandım şuanSüt sarhoşu mu oldu diyorsun
Meme ucundan mı acaba canım. Ben silikon uç kullanıyorum ilk günden beri ama mama ağırlıklı besleniyor. Ama meme zamanı da uçsuz alamıyor. İstersen dene bi.Bilemedim meme almıyo ama koku da etkiledi. Ay alır mı ki artık bi umutlandım şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?