Üf nesi var bunların be3.40 da yanıma aldım saat başı memedeydik. Gecede 1 de uyudu… şu an omzunda uyuyor korkuyorum yatağa koymaya uyanacak diye…
Pluto geriliyor diyoLütfen bitti de dolunay tutulma bişey vardı ama bitti de
Evet ani tepkilerden kaçınıp bi nefes alıp düşünse çok güzel olurdu ahshshPluto geriliyor diyo
Ben hamile kaldığım kilodanda düştüm 11.5 aldım 14 verdimAşkım 1 ne snsndjdjsj aşkım 1 neeee hani hepimiz el birliğiyle kilolarını seven lohusaydık hani helva falan yiyoduk
Sinirden eşimi parçalamamak için kendi içimde patladımHepinizin mi bebeleri uyudu nerdesiniz bi benim kızım mı bozuldu. Dükkanın başındayım ben
Hahhahajsjs dimiEvet ani tepkilerden kaçınıp bi nefes alıp düşünse çok güzel olurdu ahshsh
Eşin uyutsaydı sen alıp gezdirmedin sonuçtaSinirden eşimi parçalamamak için kendi içimde patladımakşam yatırdığım çocuk bir süre sonra mıkırdayınca almış gezdirmiş salona indirmiş bir süre sonra bana hetirdi artık ağlıyor diye. Uykumun arasında anlamadım bile baktım gözler çipil çipil saat 3 e kadar uyumadı tekrar
Ben bu aşka olan inancımı yitirdim hepiniz zayıflamışınızBen hamile kaldığım kilodanda düştüm 11.5 aldım 14 verdim
Ama bingil bingil bir göbek spor sartBen bu aşka olan inancımı yitirdim hepiniz zayıflamışınız
Dötleri yeri hiç görmeyecek 3.40 da yanıma aldım saat başı memedeydik. Gecede 1 de uyudu… şu an omzunda uyuyor korkuyorum yatağa koymaya uyanacak diye…
İnan verdim de ama yok uyumuyor pıtırcığımEşin uyutsaydı sen alıp gezdirmedin sonuçta
Birde malum depresyondan hiç yiyeyemedim sütüm çekildi çok az . yeni yeni ağzıma lokma alıyorum.esim elinde tabak peşimde geziyorduBen bu aşka olan inancımı yitirdim hepiniz zayıflamışınız
Ben varım daha 7 kilom var istediğim kiloya, hamile kaldığım kiloya da 4Ben bu aşka olan inancımı yitirdim hepiniz zayıflamışınız
Dün başladım evde kendimce, çok ağır egzersizler ilk 3 ay önerilmiyor ama hafif pilates yürütüş, nefes egzersizleri dalan bir şeyler yapmaya çalışcam, tüm kaslarım erimiş gibi hissediyorum her yerim krem karamel gibiAma bingil bingil bir göbek spor sart
Yemeye başlamana çok sevindimBirde malum depresyondan hiç yiyeyemedim sütüm çekildi çok az . yeni yeni ağzıma lokma alıyorum.esim elinde tabak peşimde geziyordu
O sırada artı 15 kilosu olan benBen varım daha 7 kilom var istediğim kiloya, hamile kaldığım kiloya da 4
İnan bende yiyememekte çok kötüYemeye başlamana çok sevindim
Ya seni yerim sen mutlu ol sktir et bıngıl göbeğiAma bingil bingil bir göbek spor sart
Ya ben geçen yürüyüşe çıktım 15 dkda dalağım şişti shhshshs ben sakinleşmek için 1 saat at gibi yürüyen bi insandımDün başladım evde kendimce, çok ağır egzersizler ilk 3 ay önerilmiyor ama hafif pilates yürütüş, nefes egzersizleri dalan bir şeyler yapmaya çalışcam, tüm kaslarım erimiş gibi hissediyorum her yerim krem karamel gibi
Suan gündeminin en sonunda zaten inan umrumda değil duzeltilebilecek şeyler.sagligim düzelsin geri herşey hallolunur.ilac biraz beni sakinleştirdiYa seni yerim sen mutlu ol sktir et bıngıl göbeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?