- 15 Eylül 2018
- 1.249
- 2.145
- 133
Gece 12de uyudu. İlk defa bu kadarını yordum mental olarakta.Sok suya canım. Biz de yıkadık 1 saat gülüştük ağlaştık şimdi daldıne kadar sürer bilmiyorum
Ay bende de var 3 haftadır salya tükürük köpüklü. Diş için erken değil mi ben reflüye bağlamıştımSalya benimkinde de bikaç gündür var ya, sürekli üst değiştiriyorum. ben nezleden diye düşünmüştüm ama baloncuk falan da yapıyo
İdeal kiloma 12 kilo var ahhshshsjsjsjaj hamile kaldığıma 6Ben varım daha 7 kilom var istediğim kiloya, hamile kaldığım kiloya da 4
Oh kendini daha iyi hissetmene çok sevindimSuan gündeminin en sonunda zaten inan umrumda değil duzeltilebilecek şeyler.sagligim düzelsin geri herşey hallolunur.ilac biraz beni sakinleştirdi
Baloncuk baloncuk dimiii benim kızda da varAy bende de var 3 haftadır salya tükürük köpüklü. Diş için erken değil mi ben reflüye bağlamıştım
Sessiz mutsuzluk yasarmiyim acaba ağlamam hafifledi ama hüzün hala duruyor.oda geçer inşallah.su hayatta evlatlarımin sağlığından sonra hicbirseyi bu kadar istememiştim. Rutin nimettir diye boşuna dememisler kalkayim emzireyim ise kosturayim ama bebeğimin varlığını kabul edeyim yeter kiOh kendini daha iyi hissetmene çok sevindim
Bence sen 8.ci hafta atağındasınGerçekten bak kendi çocuğum tuhaf geliyor bana huzursuz sürekli kucakta Tutsan viyak viyak yatırsan viyak viyak ben anlamadım ne yapacağımı
İnşallah o da olacakSessiz mutsuzluk yasarmiyim acaba ağlamam hafifledi ama hüzün hala duruyor.oda geçer inşallah.su hayatta evlatlarımin sağlığından sonra hicbirseyi bu kadar istememiştim. Rutin nimettir diye boşuna dememisler kalkayim emzireyim ise kosturayim ama bebeğimin varlığını kabul edeyim yeter ki
Böyle gidersem her geçen gün artıyor zaten benim deİdeal kiloma 12 kilo var ahhshshsjsjsjaj hamile kaldığıma 6
Düzelicez be inşallahO sırada artı 15 kilosu olan ben
Her akşam böyleyiz işte biz de uyumuyor ağlıyor ve benim belim tutulduGece 12de uyudu. İlk defa bu kadarını yordum mental olarakta.
Ben varım canım +10 hamilelik kilosu +5 evlilik kilosu olarak yoluma devam. Dizlerim taşımıyor artık ama inancım var veririm gibiBen bu aşka olan inancımı yitirdim hepiniz zayıflamışınız
Valla Allah yardımcın olsun canım. Bizimki yine başladı gece uyandı emdi konuştuk gülüştük sevdim gezdirdim bezi değişti ama hala uyumuyor neyse annem gelecek bugün öyle telefondan şöyle yap böyle yap diyordu bi görsün bakalım.Her akşam böyleyiz işte biz de uyumuyor ağlıyor ve benim belim tutulduRandevu bulabilirsem doktora olmazsa acile giderim bebemi bile kucağıma alamıyorum
Ben de kestim ilk ama kenarlari sivri kalmis yuvarlak alamamisim yolum yolum yoldu kendini. Ne varsa o eller hep suratindaBen kesiyorum artık el tırnaklarını daha kolayıma geldi uyurken. Törpü saha zor oluyormuş. Ayak tırnaklarımız henüz hala uzun değil
Benimki de hafif nezle gibi ondan mi acaba cidden. Sabah burnunu cektim ama bir sey cikmadi. Burnunu cekerken kesik kesik hafif yapiyorum ama cani yaniyor galiba cok agliyorSalya benimkinde de bikaç gündür var ya, sürekli üst değiştiriyorum. ben nezleden diye düşünmüştüm ama baloncuk falan da yapıyo
İlk haftalarda oyle yaptim simdi baya sert koparilmiyor erken sertlesti sankiTırnakları ben de kesiyorum hiç eldiven taktırmadı zaten düşüyordu hep.
Kenarından hafif çıt kesik atıp kalanını parmağımla kopararak aldım yumuşacık zaten tırnak hemen geliyor. Sertleşene biraz daha büyüyene kadar böyle keseceğim
Ayyyyy iki gundur esime kuruluyorum fena patlicam. Dun sabah emzirsene dedi dedi cocuk uyuyo dedim demin uyanikti dedi kiyamadim aldim cocuk bir uyandi bir bucuk saat. Gitti kendi yatti bir de horluyor ustune valla uyandirip saydim bir suru sok icinde bana bakiyoSinirden eşimi parçalamamak için kendi içimde patladımakşam yatırdığım çocuk bir süre sonra mıkırdayınca almış gezdirmiş salona indirmiş bir süre sonra bana hetirdi artık ağlıyor diye. Uykumun arasında anlamadım bile baktım gözler çipil çipil saat 3 e kadar uyumadı tekrar
Benim oğlanın gazı 8 aydan sonra bitti jdjdjdjjd 9 ay dayanabilecek misin mesela onu bilerek söylemedimAskim tabi zor da su an sadece kucakta bu ne zaman takriben inecek kucaktan gazi ne zaman bitecek . Bu fabrika ayarlarina ne zaman döner onu merak ediom:))
Evet banada gelmiş benim 2 aylık yatacak sanırım uygulamadan baktım . Sende takip edebilirsin uygulamadan ne kadar yattığı ve çekeceğin tarih fln yazıyor veya 144u de arayıp bilgi alabilirsinKızlar böyle bir mesaj geldi. bu parayı artık alabilirim mi demek?
Sağol bacımValla Allah yardımcın olsun canım. Bizimki yine başladı gece uyandı emdi konuştuk gülüştük sevdim gezdirdim bezi değişti ama hala uyumuyor neyse annem gelecek bugün öyle telefondan şöyle yap böyle yap diyordu bi görsün bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?