2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Yeni aşılar hakkında bir şey diyemem ama senelerdir aşı takviminde olan aşıları ben yaptırıcam, özel olanlarıda yaptırıcam çünkü çok önemli aşılar. Ülkeye çok fazla göç var ve planlı aşılamayla artık ülkede görmediğimiz hastalıkları tekrar görmeye başladık mesela çocuk felcini. Ben aşı yaptırmadım çocuğuma hiçbir şey olmadı diyen insanlar sadece şansları yaver gitmiş insanlar. Ve o insanların çocuklarınıda aslında aşılı çocuklar koruyor. Birgün bu hastalığı taşıyan biriyle karşılaşırsa ve aşısı yoksa sıkıntı. Bu hastalıkların bırakacağı sekellerin riskini alamam elbet gelen allahtan ama tedbirde şart

Beeeen beeeeen beeeeeen beeeeennnn maaaleeeseeeef beeeeen
Benimde anlamadım hiç hep ağlıyor uyumuyor bir yeri ağrıyor gibi karnına masaj yaptım bayağı gaz çıkarttı ama yine uyumadı çay kaşığıyla şimdi Calpol verdim inşallah biraz uyuyabilir hala memem de…

Mustelanın steletopia serisi aşkım dediğin. Ben onu eşimin egzamalarına kullandırıyorum bariz müüükeeemmeeeel fark oldu
Hah evet o aşkım büyükbaş bezliyken boydan boya isilikti de dr haftada 2 3 defa duşta kullansan yeter vücut şampuanını her gün yıka ama duru suda yıka, losyonunu her duştan sonra kullan demişti öyle geçti baya başarılı. Ama hiç olmaması için de dediğim gibi bioderma atoderm kullanıyoruz 2 senedir isilik olmadı bidaha

Katılıyorum. Ben yaptırdım ikinci ay aşılarını zaten. Özel aşıların da hepsini yaptırmayı planlıyorum

Ay Allah yardımcın olsun hiç sevmiyorum böyle gecelerii

Evet aşkım atodermde baya başarılı. Ben cildim kuru diye kullanmıştım baya. İsilik illet yaa

Ayni bizimkiler ya bu konuda. Ben de 1-2 kere alarmi kapatmisim o uyanir uyandirir diye o da uyanmamis korkarak uyandim. Bakalim kac gun surecek bizimki. Cok sagolasin canim
O sütlerle karşılıklı bakılıyoruz biz de baya da azmedip sağmışım belki işe erken başlamak zorunda kalırım diye benm de aklıma gelen saçına sürmek veya vücuduna sürmek
İlk 3 ayi kullanamayiz da sonrakileri ek gidaya gecince corbalara purelere kat dedi kuzenim mantikli geldi. Vitaminini almaya devam etsin modunda.
Süt alerjisinde sür tozu bile yapıyor 🫩 biraz kaka cilt toparlarsa dediğini denerim bir gün çok iyi olur
Hadi ya, sut tozunda da sut oldugunu sanmiyordum ama eger varsa laktoz da vardir ay sutteki hangi madde dokunuyor bebelere acaba
Kizlar bebesi full kucak isteyen var mı? Asla birakamiyoruz kiyamet kopuyo
Benimki uyanikken full kucak istiyor uyanikken oyalanacak kisma da gelmedik daha bes dakika konusuyoruz bes dakika tummy time eee bitti kucakta gezdirmece sonra. Esim alistirdi benim de kucaga. İk dedi aldi vik dedi aldi ileride kucak istediginde isten cagiricam gel al kucagina diye

Aaaa ek gıdaya katmak çok mantıklıııııı. Maalesef aşkım ben baya denedim süt tozu, kurabiyelerde iddia edilen eser miktardaki tereyağı vs. Hepsi süreci başa sarıyor

Ağlamasa ses çıkartacakta sadece ya uyuyacak ya ağlayacak...

Ya kendince cevap veriyor, uykudan uyanınca onu alalım diye cilveli cilveli laf atıyor huysuzlanınca çok geriliyorum ama bu halleri bitiriyor beni

Benimki bayağı başladı.. çok şükür özellikle doktora gittikten sonra sanki çocuğuma şey oldu annemle konuşmam lazım felan. Teyzesiyle aşk yaşıyorlar teyzesi onunla konuşunca agu gı sesler çıkarıyor çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…