- 2 Şubat 2023
- 1.347
- 2.726
- 63
Yoğurt mayala djdjjf yine mi kurtarmaz. Cidden anne sütünden hafif ılıtıp mayalayan duydum. Nasıl tutuyor bozulmuyor mu bilmiyorum. Sosyal medya şişirmesi heraldeBende yaa. Starbakısta falanda hep laktozsuz isterim. Göğsünde yüzünde olmuştu benim bebemin. Şimdi hiç yok gitti hepsi. Önceden sağdığım sütleri de yılarken şifa niyetine vücuduna sürcem biraz bekleyip yıkıcammm önerin var mı çirozcumm
Ya kac saat birakiyorsun uykuda? Ben iki kere telefonu kapatmisim bes saat olmus hala uyuyordu ben uyandirinca baya acikmis ama deli gibi aldi. Ellemesem 6 saati gecerdi sanki. Bazen oluyor ilk uykuda sadece. Sonra 2-3 saatte birSarılık riski geçtiyse bırak uyusun. Bak ne kadar uyucak.
Ben uyandırmadım sarıılık olayından sonra genelde kendisi uyandı zaten uyanmadıgı günlerde oldu.
E o zaman sikinti yok kac gundur kaka bekliyorum. 10 gune kadar normalmis ama yine de insan bir yol gozluyorEvet canım benimki dört gün kaka yapmadı öyle şu anda da her gün yapmıyor iki gün arayla üç gün arayla en fazla dört gün arayla kaka yapıyor onun yağla alakalı olduğunu sanmıyorum.
Yogurt peynir de yapmis olabilir hepsini laktozsuz aldim dondurma vs de cikolatali paketlilerden yedim bu ara icinde gercek sut yoktur diye dusunuyorumSit evde bir şeylere kullacaksak laktozsuz kullanıyordum, yoğurt peynir normaldi. O durumda alerji oluştu bizde maalesef. Ama laktoz beni de çok rahatsız ediyor hep
Öyle yapıyorum zten canım gece sabah normal şekilde alıyor. Akşamları huysuzlanıyor uyuyana kadar o şekilde veriyorum zaten karnı tok oldugu için emzik niyetine cekiyoIstemediği memeyi koltukaltından emzirmeyi denemediysen denesen mi belki daha rahat alır
Benimki en fazla 6 saat uyanmamış yani bir kez başımıza geldi bu ben de uyanmamışım yoksa o kadar bekletmezdim.Ya kac saat birakiyorsun uykuda? Ben iki kere telefonu kapatmisim bes saat olmus hala uyuyordu ben uyandirinca baya acikmis ama deli gibi aldi. Ellemesem 6 saati gecerdi sanki. Bazen oluyor ilk uykuda sadece. Sonra 2-3 saatte bir
E o zaman sikinti yok kac gundur kaka bekliyorum. 10 gune kadar normalmis ama yine de insan bir yol gozluyor
Yogurt peynir de yapmis olabilir hepsini laktozsuz aldim dondurma vs de cikolatali paketlilerden yedim bu ara icinde gercek sut yoktur diye dusunuyorumama normal dondurmada yuzunde hafif hafif isilik gibi seyler cikiyor hemen
Kız mandıra kadın olamadım ben ahshsjjaaj 6 7 tane falan vardır öyle olunca şifalık sürmek aklıma geliyor bi sjsjsjYoğurt mayala djdjjf yine mi kurtarmaz. Cidden anne sütünden hafif ılıtıp mayalayan duydum. Nasıl tutuyor bozulmuyor mu bilmiyorum. Sosyal medya şişirmesi heralde
Chia gaz yapıyor mu ona emin olamadımBadem sütlü yulaf bowl yapıyorum ben chia incir falan biraz doyuyorum ama bi yoğurt çorbasını içsem hepsi geçer gibi shshsjsjs hamileyken içimdeki köylü sürekli tarhana istiyordu şimdi yoğurt çorbası istiyor shshsjsj
O sütlerle karşılıklı bakılıyoruz biz de baya da azmedip sağmışım belki işe erken başlamak zorunda kalırım diyeBende yaa. Starbakısta falanda hep laktozsuz isterim. Göğsünde yüzünde olmuştu benim bebemin. Şimdi hiç yok gitti hepsi. Önceden sağdığım sütleri de yılarken şifa niyetine vücuduna sürcem biraz bekleyip yıkıcammm önerin var mı çirozcumm
Süt alerjisinde sür tozu bile yapıyor biraz kaka cilt toparlarsa dediğini denerim bir gün çok iyi olurYa kac saat birakiyorsun uykuda? Ben iki kere telefonu kapatmisim bes saat olmus hala uyuyordu ben uyandirinca baya acikmis ama deli gibi aldi. Ellemesem 6 saati gecerdi sanki. Bazen oluyor ilk uykuda sadece. Sonra 2-3 saatte bir
E o zaman sikinti yok kac gundur kaka bekliyorum. 10 gune kadar normalmis ama yine de insan bir yol gozluyor
Yogurt peynir de yapmis olabilir hepsini laktozsuz aldim dondurma vs de cikolatali paketlilerden yedim bu ara icinde gercek sut yoktur diye dusunuyorumama normal dondurmada yuzunde hafif hafif isilik gibi seyler cikiyor hemen
Ben koyuyorumChia gaz yapıyor mu ona emin olamadım
Benim de canım sürekli yoğurt istiyor
Beeeen beeeeen beeeeeen beeeeennnn maaaleeeseeeef beeeeenKizlar bebesi full kucak isteyen var mı? Asla birakamiyoruz kiyamet kopuyo
Kiz biz ne halt yicez? Bugün de pert uyuyo. Bi dengesiz anlatamam. Cildirdik kari koca . Gece de binbir cileyle yanimda yatiyo ama hep tetikte. Kimil.kimil . Bazi bebeklere bakiyorum instada aglama atagi geciriyorum..sonsuza kadar kucagimda kalacak gibi . Ve 67 gunluk oldu artikBeeeen beeeeen beeeeeen beeeeennnn maaaleeeseeeef beeeeen
Aşkım benimkini kocamla kaynanam alıştırdı. Gak dedi kucak guk dedi kucak. Şimdi en ufak şeyde katılana kadar ağlıyo kucağa alayım diye kıpkırmızı oluyo sesi mesi gidiyo. Emzir et kollarım taşımıyo ki daha 4 kilo. Kanguru aldım onu da hep istemiyo hanımefendi en azımdan kollarım rahatlar diye aldım boynunu battaniyeyle destekledim falan. Şimdi ağlasa da almıyorum kucağa,aldırmıyorumda. Bugün geldi kaynanam dedim alıştırdın bunu 2 saat sevip gidiyosun 24 saat benim tepemde ne yemek yiyorum ne iş yapabiliyorum ya benim kurallarımla sev ya da ona göre. Alamadı öyle olunca. Ana kucağına yatırıyorum kucak için ağlayınca çıngırak falan oyalamaya çalışıyorum dikkatini dağıtma çalışmaları. Ana kucağında dursa en azından yemek yaparım 2 ay olcak ev yemeğine hasret kaldımKiz biz ne halt yicez? Bugün de pert uyuyo. Bi dengesiz anlatamam. Cildirdik kari koca . Gece de binbir cileyle yanimda yatiyo ama hep tetikte. Kimil.kimil . Bazi bebeklere bakiyorum instada aglama atagi geciriyorum..sonsuza kadar kucagimda kalacak gibi . Ve 67 gunluk oldu artik
Bizimkide uykuda ölçüsüz bu arada asla şöyle düzenli diyemiyorum. Dünden önceki gün mükemmel uyudu dün sabah 4tü hâlâ uyumamıştı. Bugün solucan gibi kımıldayıp duruyo uykusundan uyandırıyor kendini. Kundak mundak hak getire kalkıp beni dövecek sinirine. Dimdik oluyor saçlarıKiz biz ne halt yicez? Bugün de pert uyuyo. Bi dengesiz anlatamam. Cildirdik kari koca . Gece de binbir cileyle yanimda yatiyo ama hep tetikte. Kimil.kimil . Bazi bebeklere bakiyorum instada aglama atagi geciriyorum..sonsuza kadar kucagimda kalacak gibi . Ve 67 gunluk oldu artik
Aynisiiii sesi kisiliyo artikAşkım benimkini kocamla kaynanam alıştırdı. Gak dedi kucak guk dedi kucak. Şimdi en ufak şeyde katılana kadar ağlıyo kucağa alayım diye kıpkırmızı oluyo sesi mesi gidiyo. Emzir et kollarım taşımıyo ki daha 4 kilo. Kanguru aldım onu da hep istemiyo hanımefendi en azımdan kollarım rahatlar diye aldım boynunu battaniyeyle destekledim falan. Şimdi ağlasa da almıyorum kucağa,aldırmıyorumda. Bugün geldi kaynanam dedim alıştırdın bunu 2 saat sevip gidiyosun 24 saat benim tepemde ne yemek yiyorum ne iş yapabiliyorum ya benim kurallarımla sev ya da ona göre. Alamadı öyle olunca. Ana kucağına yatırıyorum kucak için ağlayınca çıngırak falan oyalamaya çalışıyorum dikkatini dağıtma çalışmaları. Ana kucağında dursa en azından yemek yaparım 2 ay olcak ev yemeğine hasret kaldım
Kucağıma almadan oyalamaya çalışıyorum valla bi şekilde. Dr a kanguruyu sorduğumda söyledim kollarım taşımıyor diye şimdi iyi güzel ama bu çocuk 8 9 kilo olduğunda ne yapacaksın dedi ki çok haklı. Bu vücutta bize lazım bacım mecbur eğitcez bunları yoksa 2 seneye omurgamız c şeklini alır hadi adamların kas oranı bize göre yüksek olan bize olurAynisiiii sesi kisiliyo artik
Kanguruya izin vermedi. Benimki.5.5 kiloKucağıma almadan oyalamaya çalışıyorum valla bi şekilde. Dr a kanguruyu sorduğumda söyledim kollarım taşımıyor diye şimdi iyi güzel ama bu çocuk 8 9 kilo olduğunda ne yapacaksın dedi ki çok haklı. Bu vücutta bize lazım bacım mecbur eğitcez bunları yoksa 2 seneye omurgamız c şeklini alır hadi adamların kas oranı bize göre yüksek olan bize olur
Aşkım benimkide pek önermiyorum gezmeni falan anca evin içinde çünkü boynunu tutamaz edemez sıkıntılı dedi. Valla 10 15 dk onla evi yürüyorum napayım babybjörn aldım kalçayı koruyor diye. Ya sana kıyamam hayır annesi sizi değil dünyayı istemiyorKanguruya izin vermedi. Benimki.5.5 kiloama ben.3..ay bitince.kanguru.mecbur..slinge baglayinca cinnet getiriyo. Asiri.asabi. bizi istemiyo diye aglamisligim.var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?