2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Sağ göğsümün bi bölgesi sürekli sızlıyor napsam geçmiyor emzirdim pompayla sağdım masaj yaptım yok. Tıkanıklık var heralde. Masaj yapıyorum yapıyorum geçmiyo elle sağıyorum. Acıyor da. Sürekli bir sızı. Napsam hemşireye mi açtırsam çok rahatsız edici sürekli geçmeyen bir sızı

Ben düşün altında eziyorum çok acıyor ama açılıyor. Genel cerrahiye gitmiştim benim çok şişti bir açtı varya bağırmamak için sedyeye yapışmıştım…

Kizlar bebesi full kucak isteyen var mı? Asla birakamiyoruz kiyamet kopuyo
Hem kucak hem de kucakta ayakta emmek istiyor rafine zevkleri var ama benim kollar omuzlar pert bir de ağırlaşmaya başladılar. Babasının kolunda yüzüstü gezme keyfi var neyse ki ben o ara bir nefes alıyorum

Dün oğlanın sınıf toplantısında bir anne dedi ki iki çocuğum da doğduğundan beri akşam 8.30 da uyur ama sorunumuz kendi yataklarında değil, bizim yatağımızda o saatte uyusun tepemde uyusun maşallah diyelim defim bir de yaz akşamları dışarı çıkamıyorlarmış

Evet oğlum da içmemişte püre gibi şeylere katıyordum ama şimdi sağdıklarım diyet yapmadığım zamandan. Yine versem yine etkileyecek muhtemelen, zamanla deneyeceğim ama yine de

İnek sütündeki proteine karşı reaksiyon gelişiyormuş, evet süt tozu da yasaklar arasında süt proteini açısından

Maşallah ona
Dün akşam bence babasına beni şikayet ediyordu ne oldu kızım süt vermedi mi sana seni koltuğa mı bıraktı falan diye konuştukça karşısında ona cevap veriyordu sonra ağlamaya başladı dedim konuyu değiştir, diyor sen de annen gibi alışveriş yapcan mı

Tummy time için kollarının üstüne koyuyorum kafayı koyuyor yatağa veya bağırıyor al beni şurdan der gibi. Sevmiyor tembel kızım. Ama kucakta dik şekilde kafayı tutuyor gibi kısa süre. Karın üstü durmuyor ama oyun halısı da pek işe yaramadı. Sizinkiler ne kadar süre duruyor bunun normali ne kadar acaba

Tummy time diğer şekillerde deneyebilirsin, benim kız da 30 sn falan duruyor sonra bağırmaya başlıyor. Dizlerinin üstüne yatırabilirsin, önüne oyuncak koyabilirsin, kendi göğsünün üstüne yüzü sana doğru olacak şekilde yatırabilirsin seninle sohbet edecekmiş gibi bakmaya çalışabilir bunlarla da egzersizini yapmış olur

Duşta sağsan bir de yine olmazsa o göğsünü bebeği koltukaltına alarak emzirsen eklıma gelenler bunlar inşallah geçer

Ben düşün altında eziyorum çok acıyor ama açılıyor. Genel cerrahiye gitmiştim benim çok şişti bir açtı varya bağırmamak için sedyeye yapışmıştım…
Off ya benim de ilkinde başıma gelmişti nasıl bir acı, kızarmıştı falan bir de antibiyotik kullanmıştım ben

Aynısı aynısı nefret ediyor durmaktan

Ya hamile kalmadan yaptıracaktım bi öğrendim hamileyim hadi doğurduk yine yok ben özgürlük için geri sayım yapıyordum hamilelikte daha beter kısıtlandım
Ben de hamileliğimden 1 ay önce botoks mezoterapi yaptım ama şu an botoksla mezoterapi bile yüzümün halini görse ağlar
Gözaltlarım mosmorrr

Kız bizim yatakta uyusun önemli değil ben yerde de uyurum o sırada çocuğu giydirip dışarı uçan bizler geçen ben kafede kahvemi içerken babası bebek arabasıyla gezdirmeye gitti bi geldiler bi zaman sonra bi baktım çorap yolda düşmüş minik külkedimin kim bilir ne kadar çıplak ayak gezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…