- 13 Aralık 2024
- 1.011
- 894
- 38
Hahahha ya o çoraptan çıkan ayakKız bizim yatakta uyusun önemli değil ben yerde de uyurumo sırada çocuğu giydirip dışarı uçan bizler geçen ben kafede kahvemi içerken babası bebek arabasıyla gezdirmeye gitti bi geldiler bi zaman sonra bi baktım çorap yolda düşmüş minik külkedimin kim bilir ne kadar çıplak ayak gezdi
Bi yaptırsaydık belki biraz toparlardık yaBen de hamileliğimden 1 ay önce botoks mezoterapi yaptım ama şu an botoksla mezoterapi bile yüzümün halini görse ağlar
Gözaltlarım mosmorrr
Aşkım sürekli evde olsak çocuk tabi 20:30da uyur sıkıntıdan bayılmışta olabilir hahshsjsjsHahahha ya o çoraptan çıkan ayakişte biz kendimizi kısıtlamadığımız için bebelerimiz uyumuyor bence ama ben de duramam öyle
doktor emzirirken yapılmaz toksik bebeğe sütten geçer dedi. Retinol bari kullanayım dedim o da yasak. Uzuv hasarı dedi tek kaşını kaldırdı. 2 hayırla uğurladı beni.Bi yaptırsaydık belki biraz toparlardık ya
Aslında net çalışması yok etik gereği ama önerilmiyor, toksin olunca ben de cesaret edemem, onlar prenses olsun diye biz parlamıcaz ama neyseBi yaptırsaydık belki biraz toparlardık ya
Haha şu moruklarla oturacağıma uyurum daha iyi diyip uyur belkiAşkım sürekli evde olsak çocuk tabi 20:30da uyur sıkıntıdan bayılmışta olabilir hahshsjsjs
Bende de lancome triple serum bardı hep onu kullanıyordum sabah bir parlatıyor yüzü ama içinde ferulik asit var önerilmiyormuş hamile emzirmede, yazık olacak bebeğime 1 yıldır öyle bekliyordoktor emzirirken yapılmaz toksik bebeğe sütten geçer dedi. Retinol bari kullanayım dedim o da yasak. Uzuv hasarı dedi tek kaşını kaldırdı. 2 hayırla uğurladı beni.
Atık anne sütünü dondurup yüzüme sürcem. Botoks niyetine
Heeeer şeeeeey yasak heeeer şeeeeeeyyy Aslında net çalışması yok etik gereği ama önerilmiyor, toksin olunca ben de cesaret edemem, onlar prenses olsun diye biz parlamıcaz ama neyse1 yaştan sonra belki yaptırıp o gün emzirmem
Evet ben de antibiyotik de kullandım ateş basıyordu göğüslerim yanıyordu. Çok kötü bir şeyOff ya benim de ilkinde başıma gelmişti nasıl bir acı, kızarmıştı falan bir de antibiyotik kullanmıştım ben
Benimki de nefret ediyor yüzüstü çevirdiğimde kafasını böyle anca sinirlendiğinde dik tutuyor diğer türlü o kafa langur lungur dönüyorTummy time için kollarının üstüne koyuyorum kafayı koyuyor yatağa veya bağırıyor al beni şurdan der gibi. Sevmiyor tembel kızım. Ama kucakta dik şekilde kafayı tutuyor gibi kısa süre. Karın üstü durmuyor ama oyun halısı da pek işe yaramadı. Sizinkiler ne kadar süre duruyor bunun normali ne kadar acaba
Kesinlikle öyle bende yaptırmak istiyorum ama aşı karşıtı o kadar yorum ve kişiler var ki insanların kafasını karıştırıyorlar bende eşimi ikna ettim en azından eski aşı takvimindekileri yaptıracagımYeni aşılar hakkında bir şey diyemem ama senelerdir aşı takviminde olan aşıları ben yaptırıcam, özel olanlarıda yaptırıcam çünkü çok önemli aşılar. Ülkeye çok fazla göç var ve planlı aşılamayla artık ülkede görmediğimiz hastalıkları tekrar görmeye başladık mesela çocuk felcini. Ben aşı yaptırmadım çocuğuma hiçbir şey olmadı diyen insanlar sadece şansları yaver gitmiş insanlar. Ve o insanların çocuklarınıda aslında aşılı çocuklar koruyor. Birgün bu hastalığı taşıyan biriyle karşılaşırsa ve aşısı yoksa sıkıntı. Bu hastalıkların bırakacağı sekellerin riskini alamam elbet gelen allahtan ama tedbirde şart
benim bebemde öyle , tüm evi dolaşacak bir deKizlar bebesi full kucak isteyen var mı? Asla birakamiyoruz kiyamet kopuyo
3 ekimde yaptırıcaz. Korkuyorum biraz bende2.ay aşılarını yaptıran var mı kızlar? Ateş vs oldu mu yaptıranlarda süreç nasıl geçti ?
2. ay aşıları genelde sorun çıkarmıyor, hafif aşılar merak etmeyin2.ay aşılarını yaptıran var mı kızlar? Ateş vs oldu mu yaptıranlarda süreç nasıl geçti ?
Ben yaptırdım zatürre ve karma dendi 2 bacaktan yapıldı 1 tane daha yapılacak o da 10 ekime gelin dediler canım. Korkuyorum akşam nasıl geçecek bakalım evde de tekim eşim akşam vardiyasında3 ekimde yaptırıcaz. Korkuyorum biraz bende
Yaa bi şey olmaz di mi akşam o zaman canım.2. ay aşıları genelde sorun çıkarmıyor, hafif aşılar merak etmeyin
Aşkım herkes coronadan sonra korktu haklı olarak. Ama şunu atlıyorlar mRna aşılarıyla diğerleri çok farklı. Bide herkes şuram hastalandı kalp krizi geçirdi vs diyor ama iş farklı aslında. Benim babam koronadan sonra çok ağır bi hastalık geçirdi. Yoğun bakıma girdi beyin kanaması geçirdi kalbi durdu vs. Ve korona atlatalı 2 ay, aşı olalı 1 olmuştu. Bizde aşıdan mı diye şüphelendik doktorlarda. Gen testi yapıldı yoğun bakımdayken ve aslında hastalığa aşının değil atlattığı koronanın sebep olduğu görüldü. Yani insanların gördüğü sıkıntılara elbet aşıda bazı şeylere sebep olmuştur ama temelde zayıf olan sistemimize virüsün kendisi saldırıp zayıflattı hasta etti. Salgında ilk sağlık çalışanlarını aşıladılar ya koşarak gidip aşı oldum ben çünkü hastalık aşıdan daha korkunçtuKesinlikle öyle bende yaptırmak istiyorum ama aşı karşıtı o kadar yorum ve kişiler var ki insanların kafasını karıştırıyorlar bende eşimi ikna ettim en azından eski aşı takvimindekileri yaptıracagım
Ay 16 ekimde yaptırcaz şimdiden aldı beni bir korku2.ay aşılarını yaptıran var mı kızlar? Ateş vs oldu mu yaptıranlarda süreç nasıl geçti ?
Korkma canoAy 16 ekimde yaptırcaz şimdiden aldı beni bir korku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?