2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Hahahha ya o çoraptan çıkan ayak işte biz kendimizi kısıtlamadığımız için bebelerimiz uyumuyor bence ama ben de duramam öyle

Bende de lancome triple serum bardı hep onu kullanıyordum sabah bir parlatıyor yüzü ama içinde ferulik asit var önerilmiyormuş hamile emzirmede, yazık olacak bebeğime 1 yıldır öyle bekliyor

Benimki de nefret ediyor yüzüstü çevirdiğimde kafasını böyle anca sinirlendiğinde dik tutuyor diğer türlü o kafa langur lungur dönüyor

Kesinlikle öyle bende yaptırmak istiyorum ama aşı karşıtı o kadar yorum ve kişiler var ki insanların kafasını karıştırıyorlar bende eşimi ikna ettim en azından eski aşı takvimindekileri yaptıracagım

Aşkım herkes coronadan sonra korktu haklı olarak. Ama şunu atlıyorlar mRna aşılarıyla diğerleri çok farklı. Bide herkes şuram hastalandı kalp krizi geçirdi vs diyor ama iş farklı aslında. Benim babam koronadan sonra çok ağır bi hastalık geçirdi. Yoğun bakıma girdi beyin kanaması geçirdi kalbi durdu vs. Ve korona atlatalı 2 ay, aşı olalı 1 olmuştu. Bizde aşıdan mı diye şüphelendik doktorlarda. Gen testi yapıldı yoğun bakımdayken ve aslında hastalığa aşının değil atlattığı koronanın sebep olduğu görüldü. Yani insanların gördüğü sıkıntılara elbet aşıda bazı şeylere sebep olmuştur ama temelde zayıf olan sistemimize virüsün kendisi saldırıp zayıflattı hasta etti. Salgında ilk sağlık çalışanlarını aşıladılar ya koşarak gidip aşı oldum ben çünkü hastalık aşıdan daha korkunçtu yine bişi olsa yine koşarak giderim velhasıl her kafadan bir ses çıkar aklına ne yatıyorsa onu yap eski usül aşılardan beklenen yan etkiler dışında bir şey çıkacağını düşünmüyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…