Ha bir de 6 ay kullanılmayan paralar bakanlığa iade olacakmışKızlar ikinci ya da daha fazla bebişi olanların aylık alacağı doğum yardımı için bugün halkbanka uğradım. Sistem şu şekil, size bir hesap kartı veriyorlar, bakanlığın kontrolünde aile kart diye bir şey. Oradan çekebiliyorsunuz ya da harcama yapabiliyorsunuz bilginiz olsun
Geçmiş olsun canım ya gündüz gece dengesizliği bizde de var. Gündüz uyandırmaya çalışınca da deli gibi kızıyor. Gece de 1-2 den önce yatmıyorAşkımlar aklınıza gelebilecek tüüüüüm yöntemleri denedim sanırım. Pilates topum yoktu yatakta zıplamak, emzirip kucakta gezdirmek, popo pışpışı, ayakta sallama, kundak yapıp heeepsini sil baştan yapmak vs. Akşam 4ten sabah 5e uyumadı. Emzirip uyutmaya çalıştım o kadar uykusu var ki memeyle full kavga ediyo kavga esnasında hava yutuyo sesini duydum yuttuğu havanın neyse dalıyor tam yatırıyorum beyaz gürültü, pışpış açıyorum derken 10 dk sonra hiç uyumamış gibi geri uyandı gece böyle geçti berbaaat. Gündüz çok uyudu sanırım gece uykularını gündüz yapmaya başladı çünkü kaç gündür gece uyku saati kaydı 4 5 e
Bu süreçlerde illa karı koca birbirine giriyor, inşallah aşarsınız kolayca. Biz anlaşılmak istiyoruz onlar değişen düzene adapte olamıyorlar..Kızlar nasilsiniz bu ara ruhsal olarak iyi degilim gelemedim kocamla limoniyiz Allah sonumuzu hayır etsin :)
Ben avent kullaniyorum 2 numaralı emzik olanı alın 3 çok akıtıyor ben aldım kullanamadı.
Döven konuşulmuş benim oğlum döven verince atışı 40 üstüne çıkıyordu tabi biz bunu çok geç anladık meğer alerjisini tetikliyormus astim alerjisi varmis ondan oluyormus döven ve grip sürümlerini hayatımızdan çıkardık oğlumun ateş sorunu bitti bence en sagliklisi calpol ondan şaşmayın:)
Benim kizimin da alerjik astimi vardi bizde hic olmadi oyle ates. Hatta bizim alerji en ust leveldeydi baya sikinti yasadik. Calpolun de icerigi eskiden beri tartismali o yuzden soyledim. Simdi de otizmi tetikledigi konusuluyor pek inanmadim ama yine de gitmez elim calpole.Kızlar nasilsiniz bu ara ruhsal olarak iyi degilim gelemedim kocamla limoniyiz Allah sonumuzu hayır etsin :)
Ben avent kullaniyorum 2 numaralı emzik olanı alın 3 çok akıtıyor ben aldım kullanamadı.
Döven konuşulmuş benim oğlum döven verince atışı 40 üstüne çıkıyordu tabi biz bunu çok geç anladık meğer alerjisini tetikliyormus astim alerjisi varmis ondan oluyormus döven ve grip sürümlerini hayatımızdan çıkardık oğlumun ateş sorunu bitti bence en sagliklisi calpol ondan şaşmayın:)
Ya daha minicikler ne anlarlar geceden gündüzden 8. Hafta atağı gibi geldi bana ya hadi bakalıııımmmmmGeçmiş olsun canım ya gündüz gece dengesizliği bizde de var. Gündüz uyandırmaya çalışınca da deli gibi kızıyor. Gece de 1-2 den önce yatmıyor
Toparlarsınız aşkım erkek kısmı pek anlamıyor bizim içine düştüğümüz sor durumu. Hem ruhsal hem fiziksel yıpranmayı anlayamıyorlar maalesefKızlar nasilsiniz bu ara ruhsal olarak iyi degilim gelemedim kocamla limoniyiz Allah sonumuzu hayır etsin :)
Aman erkekler hep aynı demekki 9 yıldır boşamadığım adamı şu 2 ayda cok kez boşamayı düşündümKızlar nasilsiniz bu ara ruhsal olarak iyi degilim gelemedim kocamla limoniyiz Allah sonumuzu hayır etsin :)
Yapmıyorum ben hiç yapmadım daKizlar bebek kiyafetlerini yikadiktan sonra extra durulama yaptiriyor musunuz? İlk zamanlar yapiyordum ama bu siveno incia falan dogal
Ya gerekir mi bosuna su israfi yapmak istemiyorum
Üzgünüm ama hepimizin aynı şeyleri düşünmesi mutlu ettinahahahahahahaAman erkekler hep aynı demekki 9 yıldır boşamadığım adamı şu 2 ayda cok kez boşamayı düşündüm
Ahahha inanmazsın ama benideÜzgünüm ama hepimizin aynı şeyleri düşünmesi mutlu ettinahahahahahaha
Hadi ya ilk baslarda bi iyice aksin dedim ama emek zaman ve su israfi gibi hissetmeye basladim artikYapmıyorum ben hiç yapmadım da
Yani mantıklı bir düşünce evetHadi ya ilk baslarda bi iyice aksin dedim ama emek zaman ve su israfi gibi hissetmeye basladim artik
Ben de çok dışarı çıkacağımı sanmamadığım için kışlık dışarı çıkarken giyilecek hiçbir şey almadım .Kızlar bikaç sorum var sizeBiz uyurken bu çocuklara ne giydireceğiz, önümüzdeki bikaç ay dışarı çıkarırken ne giydireceğiz ve oyun matı ya da aktivite merkezi öneriniz var mı? Hediye olarak bi aktivite merkezi geldi arada yatırıyorum ama biraz dayanıksız ve plastik geldi bana. Dışarı çıkma konusunda da hiç kapalı alana gitmiyoruz ve gitmeyiz gibi görünüyor, Ayvalık’ta yaşıyoruz kapalı alan yok zaten. Ne giyecek bu bebek
Şimdilik normal penye alt üste devam ediyorum ben uyurken. Kombi yanıyor ama ilerleyen haftalarda uyku tulumu giydirmeyi düşünüyorum ama yokKızlar bikaç sorum var sizeBiz uyurken bu çocuklara ne giydireceğiz, önümüzdeki bikaç ay dışarı çıkarırken ne giydireceğiz ve oyun matı ya da aktivite merkezi öneriniz var mı? Hediye olarak bi aktivite merkezi geldi arada yatırıyorum ama biraz dayanıksız ve plastik geldi bana. Dışarı çıkma konusunda da hiç kapalı alana gitmiyoruz ve gitmeyiz gibi görünüyor, Ayvalık’ta yaşıyoruz kapalı alan yok zaten. Ne giyecek bu bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?