2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Ha bir de 6 ay kullanılmayan paralar bakanlığa iade olacakmış

Kizlar bebek kiyafetlerini yikadiktan sonra extra durulama yaptiriyor musunuz? İlk zamanlar yapiyordum ama bu siveno incia falan dogal
Ya gerekir mi bosuna su israfi yapmak istemiyorum

Kızlar nasilsiniz bu ara ruhsal olarak iyi degilim gelemedim kocamla limoniyiz Allah sonumuzu hayır etsin :)

Ben avent kullaniyorum 2 numaralı emzik olanı alın 3 çok akıtıyor ben aldım kullanamadı.
Döven konuşulmuş benim oğlum döven verince atışı 40 üstüne çıkıyordu tabi biz bunu çok geç anladık meğer alerjisini tetikliyormus astim alerjisi varmis ondan oluyormus döven ve grip sürümlerini hayatımızdan çıkardık oğlumun ateş sorunu bitti bence en sagliklisi calpol ondan şaşmayın:)

Bir konu daha var sizinkiler de yatarken vs sesler cikariyor mu benim kizimda çok var ısınma falan ses cikarma

Geçmiş olsun canım ya gündüz gece dengesizliği bizde de var. Gündüz uyandırmaya çalışınca da deli gibi kızıyor. Gece de 1-2 den önce yatmıyor

Bu süreçlerde illa karı koca birbirine giriyor, inşallah aşarsınız kolayca. Biz anlaşılmak istiyoruz onlar değişen düzene adapte olamıyorlar..

Benim kizimin da alerjik astimi vardi bizde hic olmadi oyle ates. Hatta bizim alerji en ust leveldeydi baya sikinti yasadik. Calpolun de icerigi eskiden beri tartismali o yuzden soyledim. Simdi de otizmi tetikledigi konusuluyor pek inanmadim ama yine de gitmez elim calpole.

Geçmiş olsun canım ya gündüz gece dengesizliği bizde de var. Gündüz uyandırmaya çalışınca da deli gibi kızıyor. Gece de 1-2 den önce yatmıyor
Ya daha minicikler ne anlarlar geceden gündüzden 🫩 8. Hafta atağı gibi geldi bana ya hadi bakalıııımmmmm

Toparlarsınız aşkım erkek kısmı pek anlamıyor bizim içine düştüğümüz sor durumu. Hem ruhsal hem fiziksel yıpranmayı anlayamıyorlar maalesef

Aman erkekler hep aynı demekki 9 yıldır boşamadığım adamı şu 2 ayda cok kez boşamayı düşündüm

Kızlar bikaç sorum var size Biz uyurken bu çocuklara ne giydireceğiz, önümüzdeki bikaç ay dışarı çıkarırken ne giydireceğiz ve oyun matı ya da aktivite merkezi öneriniz var mı? Hediye olarak bi aktivite merkezi geldi arada yatırıyorum ama biraz dayanıksız ve plastik geldi bana. Dışarı çıkma konusunda da hiç kapalı alana gitmiyoruz ve gitmeyiz gibi görünüyor, Ayvalık’ta yaşıyoruz kapalı alan yok zaten. Ne giyecek bu bebek

Ben de çok dışarı çıkacağımı sanmamadığım için kışlık dışarı çıkarken giyilecek hiçbir şey almadım .
Aktivite olarak da oyun halısı alacağım piyanolu olandan şimdilik o başka da bir fikrim yok

Şimdilik normal penye alt üste devam ediyorum ben uyurken. Kombi yanıyor ama ilerleyen haftalarda uyku tulumu giydirmeyi düşünüyorum ama yok dışarısı için peluş ve astronot tulum aldım astronot daha kışlık. Birkaç peluş daha alıcam en kötü uyurken uyku tulumu niyetine giydirmelik. Benimde yaşadığım muallak şu peluşun içine normal kıyafet giyecek mi piyano oyun halısı aldım ben bi çıngırak falan var bide başka önerilere açığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…