Ya sana zahmet vericem ama biberonun emziğinin altına bi bakar mısın size 2 mı yazıyordu sende deAy çok tehlikeli bi biberon canm.
Keşke avent alsaydın ben aldım aventi tutmayınca belki bunu tutar dedim ama anında meme reddi yapacak bir biberona benziyor akısı cok hızlı S aldım bilmiyorum benmi yanlıs aldım ama cocuk cekmesede ağzı süt doldu hep .
Ters cevirip test ettiğim de de akıyor sen bi bak benimkinde mi sıkıntı var yoksa.
Ne vereceğine bağlı anne sütüyse 0 olur ama mama vereceksen mamanın kıvamına göre alman gerekir. Hipp kullanırken 2 numara ile çekebiliyordu. Aptamile geçince 3 le bile çekemedi çok zorlandı emmeyi azalttı 4 e geçtikKızlar avent biberonda 0+ mı almalıyım 1+ mı
Ay vallahi ne çekiyoruz Bu şeylerleNe vereceğine bağlı anne sütüyse 0 olur ama mama vereceksen mamanın kıvamına göre alman gerekir. Hipp kullanırken 2 numara ile çekebiliyordu. Aptamile geçince 3 le bile çekemedi çok zorlandı emmeyi azalttı 4 e geçtikama ben hep mama veriyorum meme reddi çekincem yoktu o yüzden inatlaşmadım bebeyle
Ah aşkım maalesef maalesef ahshahhahahaEkintoş sana çekmiş o zaman diyebilir miyiz
Hahahahaha pipet istese pipete okeyiz diyormuşsunNe vereceğine bağlı anne sütüyse 0 olur ama mama vereceksen mamanın kıvamına göre alman gerekir. Hipp kullanırken 2 numara ile çekebiliyordu. Aptamile geçince 3 le bile çekemedi çok zorlandı emmeyi azalttı 4 e geçtikama ben hep mama veriyorum meme reddi çekincem yoktu o yüzden inatlaşmadım bebeyle
Senin dediğin rakamlar emzigin üzerindeki numaraları mı. Benim aldığım da 1+ ama emziğinde 3 yazıyor da bu şekildeNe vereceğine bağlı anne sütüyse 0 olur ama mama vereceksen mamanın kıvamına göre alman gerekir. Hipp kullanırken 2 numara ile çekebiliyordu. Aptamile geçince 3 le bile çekemedi çok zorlandı emmeyi azalttı 4 e geçtikama ben hep mama veriyorum meme reddi çekincem yoktu o yüzden inatlaşmadım bebeyle
Hadi yaaaa ben dokunur diye dikkat ediyorum ama genel olarak sutlu yemiyorum zaten ondan anlamadim pekAaaa ek gıdaya katmak çok mantıklıııııı. Maalesef aşkım ben baya denedim süt tozu, kurabiyelerde iddia edilen eser miktardaki tereyağı vs. Hepsi süreci başa sarıyor
Himm bilmiyordum bunu tesekkur ederim kusumİnek sütündeki proteine karşı reaksiyon gelişiyormuş, evet süt tozu da yasaklar arasında süt proteini açısından
Dolven çok gerekmedikçe kullanmayı çok önermem canım dirençli ateşte kullanıyoruz biz de ama böbrek yükü daha fazla dolven inKizlar calpol icin benim kizim zamaninda bir seyler diyorlardi dolven kullandim hep, simdi yine otizmi tetikledigini iddia ediyor ama trump iddia ediyor ne kadar guvenilir tartisiliryine de dolven verin isterseniz o da ayni etki
Bu kafa oradan mı geliyorKüçükken kardeşimin şurubunu kaçırır gizlice içerdim
Damladan nefret ediyor bizimki deAhaha bebeler ilk başta bi sevmiyor sonra tatlı tadını alınca içiyor. Benimki bu sıra damlayı bile almak istemiyor
İsmini atsana ne için diye sormaLen yürüsün gitsinler be ahhshshshaha ben öksürük şurubuyla büyüdüm shshjsjs hatırlar mısınız bilmem çok değişik tadı vardı şak diye uyuturduben uyumuyorum diye içiriyorlardı bana bayılayım diye
Parasetamol beynimde sekel bıraktıysa ahsnsnsnnsBu kafa oradan mı geliyor
Hahahahahahahaha binlerce yürek akıllarda tek soruİsmini atsana ne için diye sorma
Bakayım canım evet size 2 diyor.Ya sana zahmet vericem ama biberonun emziğinin altına bi bakar mısın size 2 mı yazıyordu sende de
Şimdilk ihtiyaç yok canım olursa şayet aklımda bulunsunAhaha valla bi bak canım istersen benim sağım makinesinin içinden çıktı hoşuma gitti sonra ne akıtma yaptı ne bir şey kendi cekmedende gelmiyordu.
Ay ben daha yeni bugün sipariş etmiştim iptal edip avent response 1+ olanı aldımBakayım canım evet size 2 diyor.
Seninki de akıtıyor mu çekmesede aynı mı yani benimkinde mi sorun vardı
Aaaaa ben ağlarken sussun diye sab simplex koklatıyorum ahshhshshshhDamladan nefret ediyor bizimki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?