Ben hiç yapmadım. Siveno ile yıkıyorum. Yeter bea çok eskiden böyle bir şey mi varmıştaKizlar bebek kiyafetlerini yikadiktan sonra extra durulama yaptiriyor musunuz? İlk zamanlar yapiyordum ama bu siveno incia falan dogal
Ya gerekir mi bosuna su israfi yapmak istemiyorum
Sadece benim adam bozuk değilmiş diye avuturum kendimi bari boşamayı düşünürkenAhahha inanmazsın ama benide
Ya benim anam 6 ay içme suyuyla elinde yıkamışBen hiç yapmadım. Siveno ile yıkıyorum. Yeter bea çok eskiden böyle bir şey mi varmışta
Valla ben bir hırka aldım lcw den geçen çok tatlı yumoş, onu giydirdim.malum Rize soğudu.Kızlar bikaç sorum var sizeBiz uyurken bu çocuklara ne giydireceğiz, önümüzdeki bikaç ay dışarı çıkarırken ne giydireceğiz ve oyun matı ya da aktivite merkezi öneriniz var mı? Hediye olarak bi aktivite merkezi geldi arada yatırıyorum ama biraz dayanıksız ve plastik geldi bana. Dışarı çıkma konusunda da hiç kapalı alana gitmiyoruz ve gitmeyiz gibi görünüyor, Ayvalık’ta yaşıyoruz kapalı alan yok zaten. Ne giyecek bu bebek
Kız sen geçen gün demedin mi bebeği hazır su ile mi yıkıyorsun ?Ya benim anam 6 ay içme suyuyla elinde yıkamışben utanmasam bizim kıyafetlerle yıkıcam
Aşkım buranın çeşme suyu çok kireçli ahhshshs içme suyuyla yıkıyorum mecburKız sen geçen gün demedin mi bebeği hazır su ile mi yıkıyorsun ?ben içme suyuyla yıkıyorum da. Ona şok oldum
Aman ne yapayım kireçliyse kız vücudun içine girmiyor hoşAşkım buranın çeşme suyu çok kireçli ahhshshs içme suyuyla yıkıyorum mecbur
İçiyo bizimki yıkarken ahaahahahahhhaaAman ne yapayım kireçliyse kız vücudun içine girmiyor hoş
Benim ilk kizimdan kalan ici peluslu hirkalar var bu mevsim icin onlari giydiricem kardesimden de pelus bir tulum geldi onu da giydiririm. Daha ziyade polar battaniyeye sariyorum su an cunku ic mekanda terler diye. Oyun mati hep baktim yeni cikanlar ince uzun. Benim kizimKızlar bikaç sorum var sizeBiz uyurken bu çocuklara ne giydireceğiz, önümüzdeki bikaç ay dışarı çıkarırken ne giydireceğiz ve oyun matı ya da aktivite merkezi öneriniz var mı? Hediye olarak bi aktivite merkezi geldi arada yatırıyorum ama biraz dayanıksız ve plastik geldi bana. Dışarı çıkma konusunda da hiç kapalı alana gitmiyoruz ve gitmeyiz gibi görünüyor, Ayvalık’ta yaşıyoruz kapalı alan yok zaten. Ne giyecek bu bebek
Ahahha ay yanarim yanarim verdigim emege yanarim. Makine ust katta bu yuzden bes bin kere indim ciktim her yikamadaBen hiç yapmadım. Siveno ile yıkıyorum. Yeter bea çok eskiden böyle bir şey mi varmışta
Aşkım buranın çeşme suyu çok kireçli ahhshshs içme suyuyla yıkıyorum mecbur
Şu arıtma sürahiden aldım sırf bebeğin banyosu için. Ordan arıtıp kettleda ısıtıp bebek leğeninde odada yıkıyorum. Banyoya sokmuyorum şimdilik. Yürümeye başlayınca banyoda yıkıcam.Aman ne yapayım kireçliyse kız vücudun içine girmiyor hoş
Çok mantıklıı. Her banyosunda kalabak suyla yıkıyoruz bizde. Yatak odasına önceden ısıtıcı açıyorum ısıtıp öyle yıkıyoruz. Anca çok kaka yapınca yıkıyorum lavabodaŞu arıtma sürahiden aldım sırf bebeğin banyosu için. Ordan arıtıp kettleda ısıtıp bebek leğeninde odada yıkıyorum. Banyoya sokmuyorum şimdilik. Yürümeye başlayınca banyoda yıkıcam.
Gayet musluk suyunun sıcak tarafıyla yıkıyorumŞu arıtma sürahiden aldım sırf bebeğin banyosu için. Ordan arıtıp kettleda ısıtıp bebek leğeninde odada yıkıyorum. Banyoya sokmuyorum şimdilik. Yürümeye başlayınca banyoda yıkıcam.
Ay ben haşır huşur bazen lavaboda yıkıyorum hatta minicik bişey zaten lavabo kolay geliyor djdkflflvçmsGayet musluk suyunun sıcak tarafıyla yıkıyorumdoğduğu günden beri. Bana bu tarz şeyler çok abartı geliyor. Herkesin yoğurt yiyişi farklıdır.
Yok yok hepimizin ki bozukSadece benim adam bozuk değilmiş diye avuturum kendimi bari boşamayı düşünürken
Ay bende kendi banyo suyum neyse çocuğumunkide oGayet musluk suyunun sıcak tarafıyla yıkıyorumdoğduğu günden beri. Bana bu tarz şeyler çok abartı geliyor. Herkesin yoğurt yiyişi farklıdır.
Ben de aynisi. İlk kizimda doktor o cocuk dogum kanalindan geciyor zannettigin kadar dayaniksiz degil demisti. Hakikaten yavasca mikroplarla tanisarak buyumesi cok daha iyi. İlk kizimi cok sakindim yaninda supurge acmadim toz kalkacak diye ev tozu alerjisi oldu. Banyoda sicak tarafi acip yikiyorum bazen poposunu direk tutuyorumGayet musluk suyunun sıcak tarafıyla yıkıyorumdoğduğu günden beri. Bana bu tarz şeyler çok abartı geliyor. Herkesin yoğurt yiyişi farklıdır.
Yutuyo bizimki bide kolera tifo dizanteri filan kapar dedi babası. Psikopat taraf eşim yani benlik durum yok kendi uğraşıyoGayet musluk suyunun sıcak tarafıyla yıkıyorumdoğduğu günden beri. Bana bu tarz şeyler çok abartı geliyor. Herkesin yoğurt yiyişi farklıdır.
Bizimkide yaptı onu üst üste. Ellere güncelleme gelmiş ellerini parmaklarını ağzına gözünün içine sokuyo çocuğumBugün cocugum 40 dakika harici uyumadı 3 uyku yaptı ama hepside 40. Dakikada uyanmayla sonuclandı.
İlk kez yasıyoruz böyle bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?