Ya bende normal su ile yıkıyorum çok mu rahatım dedimGayet musluk suyunun sıcak tarafıyla yıkıyorumdoğduğu günden beri. Bana bu tarz şeyler çok abartı geliyor. Herkesin yoğurt yiyişi farklıdır.
Bencede normali böyle. Herkes için normali farklıdırYa bende normal su ile yıkıyorum çok mu rahatım dedimoğlumda da aynı şekil şuan kızımda da böyle
Katılıyorum canım kesinlikleAy bende kendi banyo suyum neyse çocuğumunkide o
Doktorumuz cok kıymetli bir bebek cok beklemişsiniz evet ama lütfen cok koruyucu olmayın bırakın mikroplada tanışsın dedi.
Ahaha kolaylıklar dilerimYutuyo bizimki bide kolera tifo dizanteri filan kapar dedi babası. Psikopat taraf eşim yani benlik durum yok kendi uğraşıyosadece köpüklemesi benden. Arıtıyor hazırlıyor Tüm dağınıklığı kendi topluyor
Ben bunu aldımm ayağına da yulafın dediği patikten aldım onunla çıkartıyorum. Bi merak ettiğim bunun içine bir şey giydirmeli miyiz yoksa sadece bu muKizlar ebebekte dolgusuz kapitone tulum var bu havalar icin cok iyi. Uzerine de penye bir battaniye tamamdir arabada vs de terlemez. Haberiniz olsun
Eki Görüntüle 3651400
Ben uzun kollu cok kalin olmayan bir sey giydiririm uzerine de orta yollu bir battaniye tamamdir. Orgu patik var ama o kurtarmaz heralde dimiBen bunu aldımm ayağına da yulafın dediği patikten aldım onunla çıkartıyorum. Bi merak ettiğim bunun içine bir şey giydirmeli miyiz yoksa sadece bu mu
Yulafınız bitikgillerden olduBen bunu aldımm ayağına da yulafın dediği patikten aldım onunla çıkartıyorum. Bi merak ettiğim bunun içine bir şey giydirmeli miyiz yoksa sadece bu mu
Pegia Hakiki Kürklü Bebek Patiği 141205 Taba | Derimarket ben şundan alayım diyorum çok tatlı geldiBen uzun kollu cok kalin olmayan bir sey giydiririm uzerine de orta yollu bir battaniye tamamdir. Orgu patik var ama o kurtarmaz heralde dimi
Patik almam lazim evet. Kis icin alacagim astronotta patik var diye almamistim ama nereden aldin bakayim bende
Onu yapıyor zaten ya.Bizimkide yaptı onu üst üste. Ellere güncelleme gelmiş ellerini parmaklarını ağzına gözünün içine sokuyo çocuğum
Aşkım ben şundan aldım örgü beni tatmin etmedi ayakları soğuktu yine örgü giydirdiğimde BabyZilla Bebek Pandufu, Kaydırmaz Taban, Terletmeyen Pamuk Astarlı, Ev Patiği - Fiyatı, YorumlarıBen uzun kollu cok kalin olmayan bir sey giydiririm uzerine de orta yollu bir battaniye tamamdir. Orgu patik var ama o kurtarmaz heralde dimi
Patik almam lazim evet. Kis icin alacagim astronotta patik var diye almamistim ama nereden aldin bakayim bende
Yarın güzel geçer aşkım ilk 2 3 gün huzursuzluk yapar diyorlardıYulafınız bitikgillerden oldutam derin dalıyor uyanıyor. Vala aşının 2.günü ateş olmamasına rağmen 1 çay kaşığı calpol verdim acı acı ağlıyor bi de. Çok uykum var
20 dk ile bizde aynı evredeyiz delircem dün uykusu kaydı dedim bugünde tamamen aynısıBugün cocugum 40 dakika harici uyumadı 3 uyku yaptı ama hepside 40. Dakikada uyanmayla sonuclandı.
İlk kez yasıyoruz böyle bişey
Bugün 3 te uyandi biraz önce uyudu20 dk ile bizde aynı evredeyiz delircem dün uykusu kaydı dedim bugünde tamamen aynısı
Hazırlandık arabayla şehir turuna çıkıyoruz yapmam dediğim ne varsa yapmak bende ata sporu nesi var bunların böyleBugün 3 te uyandi biraz önce uyudueğer uyursa 20 dk da uyaniyor
Biz öcümüyüz ne elimizde bıçakla bekliyoruz sanki öyle bir can havliyle ağlıyor Allah'tan annem bende teee arka odadan bağırdım tıkanıyordu ağlamaktanYarın güzel geçer aşkım ilk 2 3 gün huzursuzluk yapar diyorlardı
Gece uzun desene bacımHazırlandık arabayla şehir turuna çıkıyoruz yapmam dediğim ne varsa yapmak bende ata sporu nesi var bunların böyle
Benimki dilini çiğniyordu dünOnu yapıyor zaten ya.
Bugün ekstra fazla yaptı ama agzı hep akıyor yüzü tükürük içinde kalıyor elini yemeye çalışmaktan.
Elini yemesede dilini yada benim omzumu emmeye çalışıyor anlamadım ki.
Canım sen profiline işlemedin galiba doğum yaptığını labilir mi ?Bu arada benim ismim neden turuncu renk olmadı ben anne olmadım mı yani daha beni kabul etmiyorlar mıııı
Ayy buna benzer trendyolda da gordumm cok tatli geldi soyle ekru renk falan olsa hic dusunmeyecektimPegia Hakiki Kürklü Bebek Patiği 141205 Taba | Derimarket ben şundan alayım diyorum çok tatlı geldinormal patikleri de var söyle ama Ella Bonna Kaydırmaz Taban, Organik Pamuk Astarlı,Terletmez,Üşütmez ,Ella Bonna Basic Gri Panduf - Fiyatı, Yorumları
Bizim kizlar ayni zamanda ayni seyleri yapiyorlar. Demin onu dusunuyordum cok akiyor bu sira agzi ve tok olsa da omzumu emcukluyoOnu yapıyor zaten ya.
Bugün ekstra fazla yaptı ama agzı hep akıyor yüzü tükürük içinde kalıyor elini yemeye çalışmaktan.
Elini yemesede dilini yada benim omzumu emmeye çalışıyor anlamadım ki.
Evet bu da cok tatliymis ben de sunu sevdim yummy kids Bebek Cırtlı Boğazı Tüylü Kaydırmaz Taban Rahat Panduf Patik - Fiyatı, YorumlarıAşkım ben şundan aldım örgü beni tatmin etmedi ayakları soğuktu yine örgü giydirdiğimde BabyZilla Bebek Pandufu, Kaydırmaz Taban, Terletmeyen Pamuk Astarlı, Ev Patiği - Fiyatı, Yorumları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?