2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    204
Kizlar ebebekte dolgusuz kapitone tulum var bu havalar icin cok iyi. Uzerine de penye bir battaniye tamamdir arabada vs de terlemez. Haberiniz olsun
Eki Görüntüle 3651400
Ben bunu aldımm ayağına da yulafın dediği patikten aldım onunla çıkartıyorum. Bi merak ettiğim bunun içine bir şey giydirmeli miyiz yoksa sadece bu mu

Ben bunu aldımm ayağına da yulafın dediği patikten aldım onunla çıkartıyorum. Bi merak ettiğim bunun içine bir şey giydirmeli miyiz yoksa sadece bu mu
Ben uzun kollu cok kalin olmayan bir sey giydiririm uzerine de orta yollu bir battaniye tamamdir. Orgu patik var ama o kurtarmaz heralde dimi
Patik almam lazim evet. Kis icin alacagim astronotta patik var diye almamistim ama nereden aldin bakayim bende

Yulafınız bitikgillerden oldu tam derin dalıyor uyanıyor. Vala aşının 2.günü ateş olmamasına rağmen 1 çay kaşığı calpol verdim acı acı ağlıyor bi de. Çok uykum var

Pegia Hakiki Kürklü Bebek Patiği 141205 Taba | Derimarket ben şundan alayım diyorum çok tatlı geldi normal patikleri de var söyle ama Ella Bonna Kaydırmaz Taban, Organik Pamuk Astarlı,Terletmez,Üşütmez ,Ella Bonna Basic Gri Panduf - Fiyatı, Yorumları

Bizimkide yaptı onu üst üste. Ellere güncelleme gelmiş ellerini parmaklarını ağzına gözünün içine sokuyo çocuğum
Onu yapıyor zaten ya.
Bugün ekstra fazla yaptı ama agzı hep akıyor yüzü tükürük içinde kalıyor elini yemeye çalışmaktan.
Elini yemesede dilini yada benim omzumu emmeye çalışıyor anlamadım ki.

Yulafınız bitikgillerden oldu tam derin dalıyor uyanıyor. Vala aşının 2.günü ateş olmamasına rağmen 1 çay kaşığı calpol verdim acı acı ağlıyor bi de. Çok uykum var
Yarın güzel geçer aşkım ilk 2 3 gün huzursuzluk yapar diyorlardı

Yarın güzel geçer aşkım ilk 2 3 gün huzursuzluk yapar diyorlardı
Biz öcümüyüz ne elimizde bıçakla bekliyoruz sanki öyle bir can havliyle ağlıyor Allah'tan annem bende teee arka odadan bağırdım tıkanıyordu ağlamaktan "bi b*k yedim ama" düşüncesi çık aklımdan çık çıııık

Ayy buna benzer trendyolda da gordumm cok tatli geldi soyle ekru renk falan olsa hic dusunmeyecektim
Bizim kizlar ayni zamanda ayni seyleri yapiyorlar. Demin onu dusunuyordum cok akiyor bu sira agzi ve tok olsa da omzumu emcukluyo benimkine bugun guncelleme gelmis baya konusur gibi cevap yetistirdi. Arada yapiyordu da artmis. Aguya daha gecmedi ama
Aşkım ben şundan aldım örgü beni tatmin etmedi ayakları soğuktu yine örgü giydirdiğimde BabyZilla Bebek Pandufu, Kaydırmaz Taban, Terletmeyen Pamuk Astarlı, Ev Patiği - Fiyatı, Yorumları
Evet bu da cok tatliymis ben de sunu sevdim yummy kids Bebek Cırtlı Boğazı Tüylü Kaydırmaz Taban Rahat Panduf Patik - Fiyatı, Yorumları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…