- 12 Mart 2019
- 16.833
- 36.120
- 598
Bakalım neler olacakYa tarih yazaaacaaaaaz ya tariiih olacaaaaaaz ama benim bebem beni tarih eder sjsjdkdkdkdk
3 gün farklı bi huysuzlugumuz oldu bizim.Kizlar ya bu iki bacak bir koldan olan asiyi oldu bugun. Korkunc huzursuz..surekli aglama modunda..calpol verdi doktor ama.esim atesi cikmadan vermeyelim dedi. Cocuk susmuyo ama . Bir kere verdim bugun rahatladi. Bu asidan sonra bu sekilde olanlar gecti mi ertesi gun bu durum cok zor ya
Evet bizimde ilk gün uyanık olduğu süre boyunca sadece ağladı bugün düzeldi şükürKizlar ya bu iki bacak bir koldan olan asiyi oldu bugun. Korkunc huzursuz..surekli aglama modunda..calpol verdi doktor ama.esim atesi cikmadan vermeyelim dedi. Cocuk susmuyo ama . Bir kere verdim bugun rahatladi. Bu asidan sonra bu sekilde olanlar gecti mi ertesi gun bu durum cok zor ya
Gündüz değil de akşamları özellikle kucak istiyor. Akşam 8den beri kıçım pek yer görmedi sırt bel iptal. Zaten kambur yapım vardı iyice çıkıyor kamburymsürekli kucakta olmak isteyen bebek var mı? hiç bir iş yapamıyorum sürekli kıcağımda durmak istiyor dursada 5dakika en çok duruyor ağlıyor sürekli yemek yapamıyorum temizlik çok çok zor yemek yiyemez oldum sürekli ayakta çabuk çabuk yiyorumbu durumu nasıl düzeltebilirim
Benimki de bugün 20 dakika falan emdi ama uykuluydu sonra öğürdü attı bu da damaklıben her gün vermeye dikkat edeceğim daha çok zorlayacağım olacak bence
Bir sey diyeyim mi benim kiz da oyle cuk cuk emmiyor. Aventte ogurdu damakli kaucugu hemen itiyor kiraz kaucugu biraz cekip itiyor ya da dusuruyor. Basina gidip bin besyuz kere geri takiyoruz dusunce de agliyo cunku. Buyuk bebeler gibi cuk cuk yapamiyo. Gpt cim bu aylarda normal cene kaslari guclenince tutacak dedi. Disarida bebek arabasinda daha iyi aliyor bir de disarida vermeyi deneyin isterseniz. Evde hep kavga ediyoruz tutmayacaksan neden istiyosun diye ama uykuya dalmaya baslayinca tutuyor sipa keyfi birazYa tarih yazaaacaaaaaz ya tariiih olacaaaaaaz ama benim bebem beni tarih eder sjsjdkdkdkdk
Dışarı çıkarsam denerim ben biraz evcimenim deBir sey diyeyim mi benim kiz da oyle cuk cuk emmiyor. Aventte ogurdu damakli kaucugu hemen itiyor kiraz kaucugu biraz cekip itiyor ya da dusuruyor. Basina gidip bin besyuz kere geri takiyoruz dusunce de agliyo cunku. Buyuk bebeler gibi cuk cuk yapamiyo. Gpt cim bu aylarda normal cene kaslari guclenince tutacak dedi. Disarida bebek arabasinda daha iyi aliyor bir de disarida vermeyi deneyin isterseniz. Evde hep kavga ediyoruz tutmayacaksan neden istiyosun diye ama uykuya dalmaya baslayinca tutuyor sipa keyfi biraz
Bizim yardımcı abla da diyor ben köyde hiç emzik tutmayan duymamıştım diyeEmzik tutmama yeni sürüm galiba. Benim eskilerden tüm kuzenler ben dahil emzikle buÿüdük . Bisimkiler niye boyle ya. Emzige veridigim parayla kresin ilk yil taksiti ödenmisti
Daha gitmedim sanırım 4 ay civarı olacak. Böyle şeylerden kaçsın huzurumuz, bunlar farkedilmezse ilerde daha çok huzurumuz kaçarKızlar sizler bebekleri göz muayenesine götürdünüz mü doğumdan sonra, nasıl yapılıyor ya da götürmesek olmaz mı yaa yine huzurumuz kaçacak çünkü
Ya ben de her yerde ilk bir ay kullanımı önerilemez diye gördümÜf eveeeet eveeeeet. Herkes hastanede verseydin keşke tutmaz artık diyo ama hastanede verdim cok cok emdi sonradan bozuldu çocuğum
20 dk çok iyi süre tutmuş demektir benim içinBenimki de bugün 20 dakika falan emdi ama uykuluydu sonra öğürdü attı bu da damaklıben her gün vermeye dikkat edeceğim daha çok zorlayacağım olacak bence
Hahahha şu masterchefte bir etap vardı korna çalınca tezgah değiştiriyorlardıBenim bebemmmm. Ben kanguru aldım bide anakucağı var bide elektrikli anakucağı var. Yemek yapacağım zaman sırayla gezdiriyorum dursun diye. Önce emzirip sersemletiyorum ana kucağına koyup o kendine gelene kadar yemek malz hazırlıyorum doğruyorum vs sonra kucakta geziyoruz oynuyoruz ya da temizlik yapcaksam kanguruya kıyuyorum hemen hızlı bir üstten geçiyoruz sonra yine emik ana kucağı o arada da hemen kavuruyorum yemeklikleri. Suyunu da ocağın yanına hazırlıyorum kız kucağımdayken suyunu ekliyorum olduğu kadar. Kalan kısımda hep yapışık yaşıyoruz koala gibi
Aa ben huysuzlanıyor diye indirmiştim hep biraz sabredeyimBen o işi slingle çözdüm. İlk koyunca çok huysuzlanıyor çıkmak istiyor ama 5-6 dk yürüdükten sonra mayışıyor içinde uyuyor. Hatta bu ara gündüz uykularını sadece onda yapmak istiyor öyle bir huy edindikoala gibi yapışığız bütün gün
Biz de bugün olcazKizlar ya bu iki bacak bir koldan olan asiyi oldu bugun. Korkunc huzursuz..surekli aglama modunda..calpol verdi doktor ama.esim atesi cikmadan vermeyelim dedi. Cocuk susmuyo ama . Bir kere verdim bugun rahatladi. Bu asidan sonra bu sekilde olanlar gecti mi ertesi gun bu durum cok zor ya
Bir de dışarda deneyelimBir sey diyeyim mi benim kiz da oyle cuk cuk emmiyor. Aventte ogurdu damakli kaucugu hemen itiyor kiraz kaucugu biraz cekip itiyor ya da dusuruyor. Basina gidip bin besyuz kere geri takiyoruz dusunce de agliyo cunku. Buyuk bebeler gibi cuk cuk yapamiyo. Gpt cim bu aylarda normal cene kaslari guclenince tutacak dedi. Disarida bebek arabasinda daha iyi aliyor bir de disarida vermeyi deneyin isterseniz. Evde hep kavga ediyoruz tutmayacaksan neden istiyosun diye ama uykuya dalmaya baslayinca tutuyor sipa keyfi biraz
Ben hastane çantama koymuştum. Hemşireler izin vermemişti zaten benim bebede çok küçüktü. Emzik suratını kaplıyoduYa ben de her yerde ilk bir ay kullanımı önerilemez diye gördüm
Hastanede verebilmek için bir çocuk daha yapalım
Kanguruyu da sevmiyor mesela koyunca ağlıyo 3-4 dk sonra gözler kayıyo hemen indirme ağlayıncaAa ben huysuzlanıyor diye indirmiştim hep biraz sabredeyim
Kolaylik diliyorum.biz surup bir kez verdik ates cikmadikca vermedik o yuzden zorladi bayaBiz de bugün olcazgeçmiş olsun
Emzikle de olsa o anne uyanacakBen hastane çantama koymuştum. Hemşireler izin vermemişti zaten benim bebede çok küçüktü. Emzik suratını kaplıyodu
Ama alıştı çok şükür. Gaz problemi çok olduğu için o kriz anlarında ağzına tıktım sinirle cukcuk emdi. Şimdi uykuya geçerken istiyor mutlaka. Bu sefer de gece ağzından düşünce uyanıyor
Kanguruyu da sevmiyor mesela koyunca ağlıyo 3-4 dk sonra gözler kayıyo hemen indirme ağlayınca
Olduk geldik şimdi sövdü resmen oradaki hemşire hanıma ağzına geleni söyledi hom homKolaylik diliyorum.biz surup bir kez verdik ates cikmadikca vermedik o yuzden zorladi baya
Sorma daha bugün rahatladım biraz küçük işler kaldıHem iki çocuk ve biri iki aylık hem taşınma helal olsun.
Aşkım bittim finito benden bu kadar geldim burdayım jdjjdjdjdjYa senin bu hamaratlığın beni benden alıyo doğurmadan öncede bir sürü iş yapmıştın ahahahsjjsjsj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?