2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Çok geçmiş olsun sonucu yaz mutlaka inşallah bir problem yoktur
İkili tarama sonucum çıktı risksiz dedi negatif şükür. Allah bilir orasını ama yinede insan bir rahatlıyor. Cmv ıgm için de bir test varmış avidite onu yaptıralım dedi içimiz rahatlasın. Hatta doktorum bence o virüs yok ama yinede sen de rahatla dedi. Çünkü ben devlette yaptırdım o testler daha doğrusu doktorlar yapmış benim haberim yoktu/ benim doktorum bunları istemiyor bile. Yanlış çok sonuç çıkardığı için eski popülerliği yok dedi. Bakalım 3 gün sonra çıkacak o avidite inşallah temiz çıkar Allah’ın izniyle.

Sabırlı değilim aslında ama işte doğal akış ayda 1 ya bende kendimi doğalmış gibi sakinliyorum yinede ne yapacağım hiç belli olmaz
Ya ben seni çok sabırlı gördüm, kendini sakinleyebilmen çok güzel. Hamilelik sabır işi cidden başlar hiç geçmek bilmiyor
Bende ikincide sakinledim sürekli gitmiyorum çağırdıkça gidiyorum

Ya ben seni çok sabırlı gördüm, kendini sakinleyebilmen çok güzel. Hamilelik sabır işi cidden başlar hiç geçmek bilmiyor
Bende ikincide sakinledim sürekli gitmiyorum çağırdıkça gidiyorum
Ay ne güzel sakinsem ya yok yani benim zor bulundu bide ilk
Ama diyorumya hep çevrem beni sakinleştiriyo bana kalsa giderim biz ayda bir gittik sus otur hersey yolunda diyolar bende mantıklı bulup günümü bekliyorum gittiğimde bebişte iyice büyümüş olur cinsiyette kesinleşir diyorum en fazla 1 hafta geri çekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…