- 12 Mart 2019
- 16.549
- 35.966
- 598
Sabırlı değilim aslında ama işte doğal akış ayda 1 ya bende kendimi doğalmış gibi sakinliyorumValla sabırlı biriysen bekle canım netleşmiş olur ama ben olsam kesin bekleyemezdim
Beklemesi cok zor yaaBanada öyle dedi 12. Haftamdaben şimdi 16 yı bekliyorum
Zor zor ben cinsiyet için değilde sağlıgının iyi olduğunu duymak istiyorum içerde ne oluyo ne bitiyor bilmiyoruz kiBeklemesi cok zor yaakizimda bu kadar merak etmemistim cinsiyeti bunda baya catlicam
Benimkiler daha ne kadar koyulaşacak diye düşünmekten kendimi alamıyorumKızlar göğüslerinizde değişimler başladımı?
Tüp bebek olunca beklemesi daha zor ya, bi şey olmuşmudur hissi aklımdan çıkmıyor hiç benim deZor zor ben cinsiyet için değilde sağlıgının iyi olduğunu duymak istiyorum içerde ne oluyo ne bitiyor bilmiyoruz ki
Ay bu benBenimkiler daha ne kadar koyulaşacak diye düşünmekten kendimi alamıyorumyani cildim bembeyaz ama o göğüsler kahverengi resmen
Benimde tüp ve 6. DenemeTüp bebek olunca beklemesi daha zor ya, bi şey olmuşmudur hissi aklımdan çıkmıyor hiç benim de
ablama söyledim geçen dur daha koyulaşacaklar dediAy bu benerken sanmıştım ama demekki değilmiş benimkilerde koyulaştı ve şimdiden böyleyse doğumu düşünemiyorum
Ben bazen kaçamak yapıp arada farklı doktora gidiyorumBenimde tüp ve 6. Denemesen düşün halimi
İkili tarama sonucum çıktı risksiz dedi negatif şükür. Allah bilir orasını ama yinede insan bir rahatlıyor. Cmv ıgm için de bir test varmış avidite onu yaptıralım dedi içimiz rahatlasın. Hatta doktorum bence o virüs yok ama yinede sen de rahatla dedi. Çünkü ben devlette yaptırdım o testler daha doğrusu doktorlar yapmış benim haberim yoktu/ benim doktorum bunları istemiyor bile. Yanlış çok sonuç çıkardığı için eski popülerliği yok dedi. Bakalım 3 gün sonra çıkacak o avidite inşallah temiz çıkar Allah’ın izniyle.Çok geçmiş olsun sonucu yaz mutlaka inşallah bir problem yoktur
Ayy cok çirkin olcaklar ozamanablama söyledim geçen dur daha koyulaşacaklar dediaynaya falan hiç bakmıyorum göz atıp kapıyorum hemen
Bak bu mantıklıBen bazen kaçamak yapıp arada farklı doktora gidiyorumdayanamıyorum ne yalan söyliyim
Belirtilerijiz naisl.acaba en cok nelerei tuketiysnzKizlarrr bende doktordan geldim şükürler olsun benimde kızım oluyordoktor regl tarigimi guncelledi yumurtlama tarihini tam biliyordum dogum temmuz sonu gibi görünüyor dedi
Belirtileriniz nasil.acaba mide bulantisis aserme vsKızlar selam 13+4 de doktor cinsiyeti kesin kız dedi sizce değişir mi :)
Ya ben seni çok sabırlı gördüm, kendini sakinleyebilmen çok güzel. Hamilelik sabır işi cidden başlar hiç geçmek bilmiyorSabırlı değilim aslında ama işte doğal akış ayda 1 ya bende kendimi doğalmış gibi sakinliyorumyinede ne yapacağım hiç belli olmaz
Mide bulantım hiç yok denecek kadar azdı karnım acıktığında bulanıyordu. Aşerme çok olmadı Çin takvimiyle yüzük falı doğru çıktı bende :)Belirtileriniz nasil.acaba mide bulantisis aserme vs
Nerde yaptirdiniz testiBende varım öğrenemeyen fetal sonucum 12 gündür gelmedi
Ay ne güzel sakinsem yaYa ben seni çok sabırlı gördüm, kendini sakinleyebilmen çok güzel. Hamilelik sabır işi cidden başlar hiç geçmek bilmiyor
Bende ikincide sakinledim sürekli gitmiyorum çağırdıkça gidiyorum
Ilk 12 hafta cok agriliydi ama renk degisimi yoktu. 13 ten itibaren agrilar sakinledi, bugun bi baktim uclar koyulasmis ben şok, hemen kapattimKızlar göğüslerinizde değişimler başladımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?