Ahahah bide kapatma olayı var yaIlk 12 hafta cok agriliydi ama renk degisimi yoktu. 13 ten itibaren agrilar sakinledi, bugun bi baktim uclar koyulasmis ben şok, hemen kapattim
Aaa öğrenebilirsin evet fetallede netleşirBen de 30 ocakta persembe kan verdin fetal dna icin Eurofinsde. Acaba sonuclar ne zaman cikar, zaman gecmiyo sanki.
Yarin oglen de doktor randevum var 14+1 im. Acaba bebek orda mi halacinsiyeti gorir mu? Fetal once ogreniyomusum cinsiyeti :)
Bak burda bi ikimiz ayda 1 gidiyoruz hekaramel Latte asiba kızlar ben de hala bekliyorum cinsiyeti 10 gün sonra inşallah ogrenirim bakalım kismeeeet
Bugün misafirliğe gittim tuz attılar kafama önce burnuma dokundum erkek dedilerçenene dokunsaymisim kızmış ama tabi ne kadar doğru bilemem çin kız yüzük kız başka da test yapmadım zaman yaklaştıkça insan daha da meraklaniyor az daha sabır
karamel Latte asiba kızlar ben de hala bekliyorum cinsiyeti 10 gün sonra inşallah ogrenirim bakalım kismeeeet
Bugün misafirliğe gittim tuz attılar kafama önce burnuma dokundum erkek dedilerçenene dokunsaymisim kızmış ama tabi ne kadar doğru bilemem çin kız yüzük kız başka da test yapmadım zaman yaklaştıkça insan daha da meraklaniyor az daha sabır
Ben 1 aydır perinatolojiye gidiyorum 10 günde bir çağırıyolar. Ne kağıt veriyolar ne açıklama yapıyolar. Canıma yetti yarın kadın doğumdan randevu aldım magnezyum bulantı ilacı filan isterim belki bi umut cinsiyet söyler diye gideceğimBak burda bi ikimiz ayda 1 gidiyoruz he
İnşallah söylerBen 1 aydır perinatolojiye gidiyorum 10 günde bir çağırıyolar. Ne kağıt veriyolar ne açıklama yapıyolar. Canıma yetti yarın kadın doğumdan randevu aldım magnezyum bulantı ilacı filan isterim belki bi umut cinsiyet söyler diye gideceğim
Tabii canim kesinlikle.ilk gebeligimde cok endiseliydim bunda biraz daha kendimi tutabiliyorum. Ama yine de bir hafta sonra ikili var o kadar korkuyorum ki insallah guzel sonuclar cikar hepimizin. İdrarda keton cikmasi bebege zarar verebilen bir seymis kac gundur cok korkuyorum. Dusunmemeye calisiyorumZor zor ben cinsiyet için değilde sağlıgının iyi olduğunu duymak istiyorum içerde ne oluyo ne bitiyor bilmiyoruz ki
Korkma canım Rabbim içini ferahlatsın iyi şeyler düşünmeye çalışTabii canim kesinlikle.ilk gebeligimde cok endiseliydim bunda biraz daha kendimi tutabiliyorum. Ama yine de bir hafta sonra ikili var o kadar korkuyorum ki insallah guzel sonuclar cikar hepimizin. İdrarda keton cikmasi bebege zarar verebilen bir seymis kac gundur cok korkuyorum. Dusunmemeye calisiyorum
Benim 8 haftalikken cok hassasiyet vardi dokunamiyodum bile. Simdi ara sira hassasiyet oluyor. Renk degisimi olmadi ilk gebeligimde de olmamisti. Ama ebat degisimini sorarsan sanirim infilak edeceklerKızlar göğüslerinizde değişimler başladımı?
Yaaa tuz testinde herkes burunu tutar gibi geliyo bana sanki amaakaramel Latte asiba kızlar ben de hala bekliyorum cinsiyeti 10 gün sonra inşallah ogrenirim bakalım kismeeeet
Ben de varimBak burda bi ikimiz ayda 1 gidiyoruz he
Amin sagolasin canim negatif bir sey dusunmemeye calisiyorum. Bir durum olsa uyarirlardi stres de zararli diyorum kendime. Sadece bu bir daha olmamali diye tembihlediler.Korkma canım Rabbim içini ferahlatsın iyi şeyler düşünmeye çalış
Tamam öyleyse korkmaAmin sagolasin canim negatif bir sey dusunmemeye calisiyorum. Bir durum olsa uyarirlardi stres de zararli diyorum kendime. Sadece bu bir daha olmamali diye tembihlediler.
Ay ben de ayda bircilerdendim ama işler değişti bu ayBak burda bi ikimiz ayda 1 gidiyoruz he
Böyle durumlarda sıkı takip önemli tabiki canım.Ay ben de ayda bircilerdendim ama işler değişti bu ay12+1’de rutin kontrole gittik, 12+5’te bir kanama yaşadım dillere destan Şimdi önümüzdeki perşembe yani 14+3’te onun kontrolüne gidicem tekrar. Şaka bi yana yani ne durumdayım gerçekten fikrim yok, umarım her şey yolundadır, perşembe belli olcak dualarınıza talibim kızlar
O zaman birkaç haftamız varBen ilk hamileliğimde 17+ da hissetmiştim. Çok belirgin bir vuruştu o olduğu kesindi
Ben geçen çarşamba 12+0 da gittim. Bebek 12+3 çıktı ölçüme göre. Doktorum iyidir buranın en popüler doktorlarından. Ama kızımda gittiğim doktor daha ayrıntılı bakıyodu 10 dk rahat inceliyodu o bu şehirden gitti malesef. Şimdi gittiğim 2.5 dk falan baktıKızlar kaçıncı hafta da cinsiyeti öğrendiniz BİZ 13. Haftadayız ama gelişeme göre 14. Haftaya gireceğiz ne zaman öğreneceğiz acaba
Yaa bende ayda 1 gidiyorum ne kadar uzun bı sure ya bundan sonra 3 haftada bir gidicem bananeBak burda bi ikimiz ayda 1 gidiyoruz he
Sen yine bekle 16’yı kesinleşir hem, yada 15 olsun bir 10 günde kontrol süresi var nasılsaAy ne güzel sakinsem yayok yani benim zor bulundu bide ilk
Ama diyorumya hep çevrem beni sakinleştiriyo bana kalsa giderim biz ayda bir gittik sus otur hersey yolunda diyolar bende mantıklı bulup günümü bekliyorumgittiğimde bebişte iyice büyümüş olur cinsiyette kesinleşir diyorum en fazla 1 hafta geri çekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?