2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Ben de 30 ocakta persembe kan verdin fetal dna icin Eurofinsde. Acaba sonuclar ne zaman cikar, zaman gecmiyo sanki.
Yarin oglen de doktor randevum var 14+1 im. Acaba bebek orda mi hala cinsiyeti gorir mu? Fetal once ogreniyomusum cinsiyeti :)

karamel Latte asiba kızlar ben de hala bekliyorum cinsiyeti 10 gün sonra inşallah ogrenirim bakalım kismeeeet

Bugün misafirliğe gittim tuz attılar kafama önce burnuma dokundum erkek dediler çenene dokunsaymisim kızmış ama tabi ne kadar doğru bilemem çin kız yüzük kız başka da test yapmadım zaman yaklaştıkça insan daha da meraklaniyor az daha sabır

Cilt lekesi başlayan hatunlar caudaile vinoperfect serum geldi 3 gündür kullanıyorum. Yani böyle bi parlaklık canlılık veriyor sağlıklı cilt görünümü geri geldi. Lekeler açıldı mı pek anlamadım ama 3 günde belli olmaz zaten sanki. Şişe bitsin yazarım yine. Umarım işe yarar

Bak burda bi ikimiz ayda 1 gidiyoruz he

Ben 1 aydır perinatolojiye gidiyorum 10 günde bir çağırıyolar. Ne kağıt veriyolar ne açıklama yapıyolar. Canıma yetti yarın kadın doğumdan randevu aldım magnezyum bulantı ilacı filan isterim belki bi umut cinsiyet söyler diye gideceğim

Zor zor ben cinsiyet için değilde sağlıgının iyi olduğunu duymak istiyorum içerde ne oluyo ne bitiyor bilmiyoruz ki
Tabii canim kesinlikle.ilk gebeligimde cok endiseliydim bunda biraz daha kendimi tutabiliyorum. Ama yine de bir hafta sonra ikili var o kadar korkuyorum ki insallah guzel sonuclar cikar hepimizin. İdrarda keton cikmasi bebege zarar verebilen bir seymis kac gundur cok korkuyorum. Dusunmemeye calisiyorum

Korkma canım Rabbim içini ferahlatsın iyi şeyler düşünmeye çalış

Kızlar göğüslerinizde değişimler başladımı?
Benim 8 haftalikken cok hassasiyet vardi dokunamiyodum bile. Simdi ara sira hassasiyet oluyor. Renk degisimi olmadi ilk gebeligimde de olmamisti. Ama ebat degisimini sorarsan sanirim infilak edecekler
Yaaa tuz testinde herkes burunu tutar gibi geliyo bana sanki amaa
Ben de varim cok ultrasona girmek iyi degil deniliyor diye de cok gidesim gelmiyor ama gercek mi hurafe mi bilmem. Kizimda da doktor ne gun dediyse o zaman gitmistim

Korkma canım Rabbim içini ferahlatsın iyi şeyler düşünmeye çalış
Amin sagolasin canim negatif bir sey dusunmemeye calisiyorum. Bir durum olsa uyarirlardi stres de zararli diyorum kendime. Sadece bu bir daha olmamali diye tembihlediler.

Ay ben de ayda bircilerdendim ama işler değişti bu ay 12+1’de rutin kontrole gittik, 12+5’te bir kanama yaşadım dillere destan Şimdi önümüzdeki perşembe yani 14+3’te onun kontrolüne gidicem tekrar. Şaka bi yana yani ne durumdayım gerçekten fikrim yok, umarım her şey yolundadır, perşembe belli olcak dualarınıza talibim kızlar

Böyle durumlarda sıkı takip önemli tabiki canım.
Korkma hersey yolundadır güzel haberler ver

Kızlar kaçıncı hafta da cinsiyeti öğrendiniz BİZ 13. Haftadayız ama gelişeme göre 14. Haftaya gireceğiz ne zaman öğreneceğiz acaba

Kızlar kaçıncı hafta da cinsiyeti öğrendiniz BİZ 13. Haftadayız ama gelişeme göre 14. Haftaya gireceğiz ne zaman öğreneceğiz acaba
Ben geçen çarşamba 12+0 da gittim. Bebek 12+3 çıktı ölçüme göre. Doktorum iyidir buranın en popüler doktorlarından. Ama kızımda gittiğim doktor daha ayrıntılı bakıyodu 10 dk rahat inceliyodu o bu şehirden gitti malesef. Şimdi gittiğim 2.5 dk falan baktı ense kalınlığı iyi 1.3 burun kemiğini gördüm. %80 erkek cinsiyeti de dedi. Bunları söylemesi 10 saniye falan ben şok. Ben o sırada cinsiyetle ilgili yorumu olur mu ki falan diye düşünene kadar söyledi hemen. Dedim hocam bi yavaş

Sen yine bekle 16’yı kesinleşir hem, yada 15 olsun bir 10 günde kontrol süresi var nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…