2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Gebelikte kullanılıyor mu? Bende estelauder kremler var etkisi olur diye kullanamıyorum hiç

merhabalar çalışan anneler var mı aramızda sabahları alarm sesiyle uyanıp kalkıp işe gitmek bana zulüm geliyor. Akşam işten gelince de yemekten sonra uyuyup kalıyorum acayiip yorgun hissediyorum kendimi hiçbir şeye enerjim yok gibi... Bu böyle devam edecek mi sizler ne durumdasınız ?

Belirtilerijiz naisl.acaba en cok nelerei tuketiysnz
Saclarda gunese cikinca kizillasma olur denmisti kontrol edince gercekten simsiyah saclarim kizil gibiydi ama butun hamilelerde oluyor mu bilemiyorum.bide ben normalde eti cok severim hergun yesem bikmam etten tiksinme oldu daha çok ekşi ve tuzlu seyler istedi canim peynir zeytin eksimen gibi .bide cirkinlestim diyebilirim yüzümde normalda parlaklik olurdu diger hamileliklerimde gerginlik bunda olmadi daha cok lekelendi gibi bide ilk kalp atiminda 160 hizla atiyor dedi doktor digerleri cok net hatirlamiyorum ama 140 civariydi sanki

kesinlikle aynı durumdayım. sabahları evden çıkmak zulüm gibi bir de mide bulantım oluyor iyice katlanılmaz oluyor akşamları da yemeği zor yiyiorum hemen yatıyorum.

kesinlikle aynı durumdayım. sabahları evden çıkmak zulüm gibi bir de mide bulantım oluyor iyice katlanılmaz oluyor akşamları da yemeği zor yiyiorum hemen yatıyorum.
2. trimesterda geçer diyorlar bugün tam 13 haftalık oldu ben daha da kötü oldum sanki öyle çok zorlayan yoğun tempoda bir işim yok ama tüm gün masa başında oturmak bile mahvediyor beni.

2. trimesterda geçer diyorlar bugün tam 13 haftalık oldu ben daha da kötü oldum sanki öyle çok zorlayan yoğun tempoda bir işim yok ama tüm gün masa başında oturmak bile mahvediyor beni.
benim de aynı şekilde özellikle üçten sonra sanki pilim bitiyor. bana da öyle dediler 12. haftadan sonra geçer diye ama henüz bir gelişme yok bekliyorum bir umut tam 12. haftadayım şuan

Ben de aynıyım masa başı çalışıyorum ve her yerim ağrıyor oturmaktan akşam kendimi eve atar atmaz yatağa geçiş yapıyorum

Kaç haftalıksınız?13. Haftadayım ben. 11 haftadan sonra Enerjim eskisinden bir tık iyi ama yine de oğlumla yaptığımız film gecelerinde daha film tamamlayabilmiş değilim sabahları hep çok erken kalkan birisiyim ama evet gebelikte çok zorluyor bu süreç. Ama sağlıklı olalım da çalışalım inşallah, önceki gebeliğimde kanamadan uzun süre raporluydum o da insanı zorluyor çok

Bizde eşimle açıyoruz film yarısında çoktan uyumuş oluyorum bile 13 haftalık oldu tam buugün ama ben daha kötü oldum sanki umarım geçer bir an önce . çok geçmiş olsun size de şimdi nasılsınız ?

Ben çalışıyorum canım normalde nöbet usulü çalışıyordum gebeliği bildirince her gün işe geleceksin nöbet tutmayacaksın dediler sövseler daha iyiydi akşam 9da uyuyordum sabah 6da uyanıyordum. Ama ilk haftalarda öyle bi uyku hali mevcuttu, şimdi uyku hali yorgunluk falan kalmadı bende. Sen kaç haftalıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…