- 6 Şubat 2023
- 747
- 1.044
- 43
Gebelikte kullanılıyor mu? Bende estelauder kremler var etkisi olur diye kullanamıyorum hiçCilt lekesi başlayan hatunlar caudaile vinoperfect serum geldi 3 gündür kullanıyorum. Yani böyle bi parlaklık canlılık veriyor sağlıklı cilt görünümü geri geldi. Lekeler açıldı mı pek anlamadım ama 3 günde belli olmaz zaten sanki. Şişe bitsin yazarım yine. Umarım işe yarar
Saclarda gunese cikinca kizillasma olur denmisti kontrol edince gercekten simsiyah saclarim kizil gibiydi ama butun hamilelerde oluyor mu bilemiyorum.bide ben normalde eti cok severim hergun yesem bikmam etten tiksinme oldu daha çok ekşi ve tuzlu seyler istedi canim peynir zeytin eksimen gibi .bide cirkinlestim diyebilirim yüzümde normalda parlaklik olurdu diger hamileliklerimde gerginlik bunda olmadi daha cok lekelendi gibi bide ilk kalp atiminda 160 hizla atiyor dedi doktor digerleri cok net hatirlamiyorum ama 140 civariydi sankiBelirtilerijiz naisl.acaba en cok nelerei tuketiysnz
kesinlikle aynı durumdayım. sabahları evden çıkmak zulüm gibi bir de mide bulantım oluyor iyice katlanılmaz oluyor akşamları da yemeği zor yiyiorum hemen yatıyorum.merhabalar çalışan anneler var mı aramızda sabahları alarm sesiyle uyanıp kalkıp işe gitmek bana zulüm geliyor. Akşam işten gelince de yemekten sonra uyuyup kalıyorum acayiip yorgun hissediyorum kendimi hiçbir şeye enerjim yok gibi... Bu böyle devam edecek misizler ne durumdasınız ?
2. trimesterda geçer diyorlar bugün tam 13 haftalık oldu ben daha da kötü oldum sanki öyle çok zorlayan yoğun tempoda bir işim yok ama tüm gün masa başında oturmak bile mahvediyor beni.kesinlikle aynı durumdayım. sabahları evden çıkmak zulüm gibi bir de mide bulantım oluyor iyice katlanılmaz oluyor akşamları da yemeği zor yiyiorum hemen yatıyorum.
benim de aynı şekilde özellikle üçten sonra sanki pilim bitiyor. bana da öyle dediler 12. haftadan sonra geçer diye ama henüz bir gelişme yok bekliyorum bir umut2. trimesterda geçer diyorlar bugün tam 13 haftalık oldu ben daha da kötü oldum sanki öyle çok zorlayan yoğun tempoda bir işim yok ama tüm gün masa başında oturmak bile mahvediyor beni.
Tam olarak öyle bir bebeyle yaşıyorum 6 yıldır bu kadar iyi anlatılabilirBirde aslan burcu bir erkek bebo olacak inşallah ilgi aşığı egosu yüksek anne bağımlısı bir çocuk düşünemiyorumçok sağol kuzum evet tahminin tuttu
Patlamak üzereKızlar göğüslerinizde değişimler başladımı?
Ben de aynıyım masa başı çalışıyorum ve her yerim ağrıyor oturmaktan akşam kendimi eve atar atmaz yatağa geçiş yapıyorum2. trimesterda geçer diyorlar bugün tam 13 haftalık oldu ben daha da kötü oldum sanki öyle çok zorlayan yoğun tempoda bir işim yok ama tüm gün masa başında oturmak bile mahvediyor beni.
Kaç haftalıksınız?13. Haftadayım ben. 11 haftadan sonra Enerjim eskisinden bir tık iyi ama yine de oğlumla yaptığımız film gecelerinde daha film tamamlayabilmiş değilimmerhabalar çalışan anneler var mı aramızda sabahları alarm sesiyle uyanıp kalkıp işe gitmek bana zulüm geliyor. Akşam işten gelince de yemekten sonra uyuyup kalıyorum acayiip yorgun hissediyorum kendimi hiçbir şeye enerjim yok gibi... Bu böyle devam edecek misizler ne durumdasınız ?
Serenityde yaptırdım ben 16.200 gibi bir ücreti vardıNerde yaptirdiniz testi
Bizde eşimle açıyoruz film yarısında çoktan uyumuş oluyorum bileKaç haftalıksınız?13. Haftadayım ben. 11 haftadan sonra Enerjim eskisinden bir tık iyi ama yine de oğlumla yaptığımız film gecelerinde daha film tamamlayabilmiş değilimsabahları hep çok erken kalkan birisiyim ama evet gebelikte çok zorluyor bu süreç. Ama sağlıklı olalım da çalışalım inşallah, önceki gebeliğimde kanamadan uzun süre raporluydum o da insanı zorluyor çok
Senin sabrına hayranımEn sona ben kalcam yineinşallah öğrenirsin canım
Bende öyle yapcamYaa bende ayda 1 gidiyorum ne kadar uzun bı sure ya bundan sonra 3 haftada bir gidicem banane
Bişeyler yapcam dur bakalım bekleyebilirimde beklemeyebilirimde hersey ruh halime bağlıSen yine bekle 16’yı kesinleşir hem, yada 15 olsun bir 10 günde kontrol süresi var nasılsa
Ben çalışıyorum canımmerhabalar çalışan anneler var mı aramızda sabahları alarm sesiyle uyanıp kalkıp işe gitmek bana zulüm geliyor. Akşam işten gelince de yemekten sonra uyuyup kalıyorum acayiip yorgun hissediyorum kendimi hiçbir şeye enerjim yok gibi... Bu böyle devam edecek misizler ne durumdasınız ?
Sabırlısın diye diye seni bu hafta yollayacağız doktora gahahshshshahahMaşallah sabrımla tanınmışım demek
Gerçekten ama ya devlet hastanesine randevumu baksam diyorumSabırlısın diye diye seni bu hafta yollayacağız doktora gahahshshshahah
Hahahahahahah içine nasıl sinecekse öyle yap aşkım ama 14 içinde değil misin görünebilirde cinsiyet falanGerçekten ama ya devlet hastanesine randevumu baksam diyorumkendi kontrolüme kadar bi sefer orda göreyim ahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?