- 12 Mart 2019
- 16.546
- 35.965
- 598
13+5 canımHahahahahahah içine nasıl sinecekse öyle yap aşkım ama 14 içinde değil misin görünebilirde cinsiyet falan
Keşke bildirmeseydin gebeliği karnın çıkana kadarBen çalışıyorum canımnormalde nöbet usulü çalışıyordum gebeliği bildirince her gün işe geleceksin nöbet tutmayacaksın dediler sövseler daha iyiydi akşam 9da uyuyordum sabah 6da uyanıyordum. Ama ilk haftalarda öyle bi uyku hali mevcuttu, şimdi uyku hali yorgunluk falan kalmadı bende. Sen kaç haftalıksın
Sütyen takamıyorum son 1 aydır yârım atletle geziyorum ala inek memesine benzemeye başladı iyiceKızlar göğüslerinizde değişimler başladımı?
Lekelenmem oluyor her hafta ama aktif kanamam olmadı şükür çalışmaya devam ediyorum, bir denge yok ya gebelikte bence bir günümüz bir günümüzü tutmuyorBizde eşimle açıyoruz film yarısında çoktan uyumuş oluyorum bile13 haftalık oldu tam buugün ama ben daha kötü oldum sanki umarım geçer bir an önce . çok geçmiş olsun size de şimdi nasılsınız ?
Ay kesinlikle o kadar saçma sapan şeylere ağlıyorum ki inanamazsınız hepsi hormonların oyunuLekelenmem oluyor her hafta ama aktif kanamam olmadı şükür çalışmaya devam ediyorum, bir denge yok ya gebelikte bence bir günümüz bir günümüzü tutmuyor
Maşallah maşallah bol bol süt olsunSütyen takamıyorum son 1 aydır yârım atletle geziyorum ala inek memesine benzemeye başladı iyice
Ayyyy bilemedimmmmm13+5 canım
Ya devletin cihazları kötü oluyo yani iyi olanda var ama bana uzak baya gidipte bişey görememekten korkuyorum
Tamam canım belki giderim belki günümü beklerimAyyyy bilemedimmmmmbelki görünür cuma devlete gitcem ben görüp birşey söylerlerse sana söylerim randevu al diye
Ayyyy evet bende de değişik kasık ağrısı var. Ama ikiz ne güzel çok şanslısııınnnKeşke bildirmeseydin gebeliği karnın çıkana kadarBenimde bugün tam 13 hafta oldu dediğim gibi gözümü açamıyorum uykudan. Haftasonu olunca insan bi dışarı çıkar bir şeyler yapar yok bende tüm gün yatayım istiyorum birde kasık ağrılarım başladı çok etkilemiyor ama ağrıyor yani genelde rahim genişliyor sanırım ondan bide benimkiler ikiz olunca
Kremleri bilmiyorum ama bu serinin sadece serumuna analiz yapılmış gebeler emzirenler kullanabiliyorGebelikte kullanılıyor mu? Bende estelauder kremler var etkisi olur diye kullanamıyorum hiç
Bende 12 hafta diye gittim bana dedi ki 12+6 erken döllendi galiba ama annemin de ablamında bebekleri önden gidiyordu sanırım bende de öyle olacak genetik gibi bişey galiba şu an hiç bir şey demiyor bende özel hastaneye gitmek istiyorum cuma günü Allahın izniyle gideceğiz çok heyecanlıyım özel hastanelerin ultrasonları daha iyi oluyor bakalım doktor ne diyecekBen geçen çarşamba 12+0 da gittim. Bebek 12+3 çıktı ölçüme göre. Doktorum iyidir buranın en popüler doktorlarından. Ama kızımda gittiğim doktor daha ayrıntılı bakıyodu 10 dk rahat inceliyodu o bu şehirden gitti malesef. Şimdi gittiğim 2.5 dk falan baktıense kalınlığı iyi 1.3 burun kemiğini gördüm. %80 erkek cinsiyeti de dedi. Bunları söylemesi 10 saniye falan ben şok. Ben o sırada cinsiyetle ilgili yorumu olur mu ki falan diye düşünene kadar söyledi hemen. Dedim hocam bi yavaş
Mesela şu an boyu 54 mm diyor benim haftama göre ama ben 1 hafta önce gittiğim zaman boyu için 64 mm demişti ultrason da ultrason daha önemli tabiBende 12 hafta diye gittim bana dedi ki 12+6 erken döllendi galiba ama annemin de ablamında bebekleri önden gidiyordu sanırım bende de öyle olacak genetik gibi bişey galiba şu an hiç bir şey demiyor bende özel hastaneye gitmek istiyorum cuma günü Allahın izniyle gideceğiz çok heyecanlıyım özel hastanelerin ultrasonları daha iyi oluyor bakalım doktor ne diyecek
HahahahahaTamam canım belki giderim belki günümü beklerimsen kaç haftalıksın?
Alla allaa oda iyimişHahahahahaözelde 13+2 devlette 14+2 olarak görünüyor ne zaman denkleşir ikisi çok merak ediyorum
Benim de hic canim istemiyor her sabah 7 de kalk git , eve geliyorum bise yapasim gelmiyormerhabalar çalışan anneler var mı aramızda sabahları alarm sesiyle uyanıp kalkıp işe gitmek bana zulüm geliyor. Akşam işten gelince de yemekten sonra uyuyup kalıyorum acayiip yorgun hissediyorum kendimi hiçbir şeye enerjim yok gibi... Bu böyle devam edecek misizler ne durumdasınız ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?