2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Keşke bildirmeseydin gebeliği karnın çıkana kadar Benimde bugün tam 13 hafta oldu dediğim gibi gözümü açamıyorum uykudan. Haftasonu olunca insan bi dışarı çıkar bir şeyler yapar yok bende tüm gün yatayım istiyorum birde kasık ağrılarım başladı çok etkilemiyor ama ağrıyor yani genelde rahim genişliyor sanırım ondan bide benimkiler ikiz olunca

Lekelenmem oluyor her hafta ama aktif kanamam olmadı şükür çalışmaya devam ediyorum, bir denge yok ya gebelikte bence bir günümüz bir günümüzü tutmuyor

11+5 teyim bugün. Şimdiye kadar ne mide yanması ne mide bulantısı hiç bir şikayetim olmamıştı. Bu sabah ıslak mendille masayı silerken o ıslak mendil kokusu bana bir ağır geldi amanın, öğürmeye ve çıkarmaya başladım anında o andan beri de midem alt üst. Bu zamana kadar böyle güzel güzel gel de 12.hafta itibariyle mide bulantısı kusma başlasın olacak iş değil

Lekelenmem oluyor her hafta ama aktif kanamam olmadı şükür çalışmaya devam ediyorum, bir denge yok ya gebelikte bence bir günümüz bir günümüzü tutmuyor
Ay kesinlikle o kadar saçma sapan şeylere ağlıyorum ki inanamazsınız hepsi hormonların oyunu sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah

Selam tızlar ikili teste yönlendirsin diye devlete gittim 11+5 olmuşuz doktor cinsiyet göremedi ben de size sormak istedim:)

Ayyyy evet bende de değişik kasık ağrısı var. Ama ikiz ne güzel çok şanslısııınnn

Bende 12 hafta diye gittim bana dedi ki 12+6 erken döllendi galiba ama annemin de ablamında bebekleri önden gidiyordu sanırım bende de öyle olacak genetik gibi bişey galiba şu an hiç bir şey demiyor bende özel hastaneye gitmek istiyorum cuma günü Allahın izniyle gideceğiz çok heyecanlıyım özel hastanelerin ultrasonları daha iyi oluyor bakalım doktor ne diyecek

Mesela şu an boyu 54 mm diyor benim haftama göre ama ben 1 hafta önce gittiğim zaman boyu için 64 mm demişti ultrason da ultrason daha önemli tabi

Ben bugün bayılcak gibi uyandım göğsüm sıkışıyor nefes alamıyordum sanki, zor kendime geldim. Akşam magnezyum başlamıştım, normalde hep kullandığımdan aldım ama yan etki mi yaptı nedir, birde aşırı bacağımı ağrıttı. Normalde kesmesi lazım anlamadım. Bu hamilelik bütün sistemimi değiştirdi resmen

Benim de hic canim istemiyor her sabah 7 de kalk git , eve geliyorum bise yapasim gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…