- 22 Eylül 2022
- 6.731
- 20.963
- 278
Neyse çokta fark yememişim720 tl indirimiyle
Bende yok natera’nın maalesef, dün kanımı başka bir firmaya verdim, amerika’ya gidecek.Ben bu firmaları bilmiyorum. Önceden natera ya gönderen bir firmaya yaptırmıştım tekrar ulaşamadım türkiye temsilcisi var mı güncel?
Garip bir sekilde tuvalete cikabiliyorumTuvalet sıkıntın varsa yapar canım.
Gebelikte gazda oluşuyo canım bende de oluyor.Garip bir sekilde tuvalete cikabiliyorum
Mamma yı internetten mi aldınız ebebekte satılıyor mu acabaşampuanların 2-3 yıl raf ömrü varmış açılmadığı sürece, ben mamma markasından aldım ana kucağını, baya önermişlerdi
Bende de var maalesef şişme ve kanama, başlarda çok oldu bi süre kesildi, bu aralar yine başladıHanımlar diş eti problemi yaşayanınız var mı?
Diş etlerim de şişme ve kanamalar mevcut çok sıkıldım bu durumdan
Demekki normal ya ben paradontax la fırçalıyorum hergün iyi geliyor biraz.Bende de var maalesef şişme ve kanama, başlarda çok oldu bi süre kesildi, bu aralar yine başladı
ben internette kendi mağazasından aldım ebebekte şuan pierre cardin olanlar indirimdeMamma yı internetten mi aldınız ebebekte satılıyor mu acaba
Bence hicbir sorun olmaz ben de olsam o şekilde değişirdim saatleriKızlar bi şey soracağım. Kan sulandırıcı iğnemi öğlen 1 asprini ise akşam içiyordum. Şimdi iğneyi akşama çevirip asprini şimdi içsem bi şey olmaz di mi. Eşim akşamları evde olacak ve göbeğim acıyor kola devam edelim
Progesteron kullaniyorsaniz o da bagirsak hareketlerini daha da yavaslatiyorKizlar ya ben hastaneden ciktigimdan beri gaz sancisi cekiyorum ama anlik kivraniyorum sonra geciyor gunde 6-7 kere yasiyorum bunu. Oncesinde hic boyle olmadim bunu yasayan var mi? Acaba uzun sure bagirsaklarim calismadi diye mi yoksa hamilelikte normal bir sey mi anlamadim cok canim aciyor iki buklum oluyorum acidan.
Teşekkür ederim ben de mamma bakacağım sanırımben internette kendi mağazasından aldım ebebekte şuan pierre cardin olanlar indirimde
Vala öyle yaptım canım. Aspirini içtim akşam da iğne yer değiştirdim sonuçta vücuda kan sulandırıcı girdi öyle düşündümBence hicbir sorun olmaz ben de olsam o şekilde değişirdim saatleri
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinSelam kızlarrrr , bugün kontrolü olan güzel anneler nasıl geçti kontrollerbiz bugün artık netleştirdik erkek olduğunu çok mutluyum bi oğluşum olucak sağlığımızda iyi çok şükürrr
Korbell çöp kovası candırkorbell çöp kovası bez şampuan reflü yatağı falan aldım ben cinsiyetsiz ürünler
Manuel olanlar böyle kendi salladığın değil mi, bence kullanışsız bende vardı satacağım yada vereceğim hiçbir işime yaramadı. Babyjörn tarzı olanlardan yada otomatik bişey alacağım.Şampuanla bez bozulur mu acaba dedim ya bilemedim onları ama diğerlerine bakayım
bir de manuel ana kucakları kullanışlı mı acaba deneyimli olanlar var mı
manuel olanlar bebeğin kendi sallandığı, gelişimi açısından ve kolay taşınabilmesi açısından bunu tercih ediyolardı. Babyjörn bana pahalı geldi bu sebeple mamma aldımKorbell çöp kovası candırİlk 1 yaş müthiş iş görüyor.
Manuel olanlar böyle kendi salladığın değil mi, bence kullanışsız bende vardı satacağım yada vereceğim hiçbir işime yaramadı. Babyjörn tarzı olanlardan yada otomatik bişey alacağım.
Evet o güzeldir zaten muadil kullanan arkadaşlarda memnunlardı. Ben kendi salladığın derken hani bebeği koyuyorsun salıncak gibi kendin sallıyorsun ya onları kastetmiştim.manuel olanlar bebeğin kendi sallandığı, gelişimi açısından ve kolay taşınabilmesi açısından bunu tercih ediyolardı. Babyjörn bana pahalı geldi bu sebeple mamma aldım
Evet o güzeldir zaten muadil kullanan arkadaşlarda memnunlardı. Ben kendi salladığın derken hani bebeği koyuyorsun salıncak gibi kendin sallıyorsun ya onları kastetmiştim.
Yaa cok şükür hayırlı olsun canımSelam kızlarrrr , bugün kontrolü olan güzel anneler nasıl geçti kontrollerbiz bugün artık netleştirdik erkek olduğunu çok mutluyum bi oğluşum olucak sağlığımızda iyi çok şükürrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?