2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
şampuanların 2-3 yıl raf ömrü varmış açılmadığı sürece, ben mamma markasından aldım ana kucağını, baya önermişlerdi
Ben oğluma salıncaklı almıştım o zaman 5 kere falan durmuştur ve ben onu da vermişim birilerine ben de şimdi manuel alıcam elimle taşıyabileceğim bahçeye falan indirebileceğim ama mamma ile babybjörn arasında fiyat farkına değer fark var mı hiç biliyor musunuz? Kullanan yok hiç çevremde

Hadi ya öylemi hissediyorsun
Bizde baktık ama zaten niyeti yoktu doktorun cihazımız kötü yazı tura olur ne söylesem dedi. 2 hafta sonra görcez inşallah
Devlet hastanesindeki doktor da önemli biliyomusun son gittiğim doktor kesin erkek demişti bana ben yinede kendi doktorumdan da duymak istedim. Ama senin için erkek hissediyorum ben net

Devlet hastanesindeki doktor da önemli biliyomusun son gittiğim doktor kesin erkek demişti bana ben yinede kendi doktorumdan da duymak istedim. Ama senin için erkek hissediyorum ben net
Tüh ya cokta iyi birine benziyodu ama adam uğraşmak istemedi demekki
Sağlıklı olsunda bakalım az kaldı bizede

Şampuanla bez bozulur mu acaba dedim ya bilemedim onları ama diğerlerine bakayım
bir de manuel ana kucakları kullanışlı mı acaba deneyimli olanlar var mı
Canim acilmadigi sürece sorun olmaz şampuan ve bez için söylüyorum ben oğlumda bir ana kucağı almıştım ahşap klasik çok fazla kullanmadık. Ama hem üründen ürüne hem de bebekten bebeğe değişiyor böyle şeyler. Bazı bebek seviyor bazısı hiç sevmiyor. Biraz kumar doğum öncesi alışverişi. Sen kullanırım ben diyorsan al denemeden bilemezsin

Selam kızlarrrr , bugün kontrolü olan güzel anneler nasıl geçti kontroller biz bugün artık netleştirdik erkek olduğunu çok mutluyum bi oğluşum olucak sağlığımızda iyi çok şükürrr
Ayyyy hayırlı olsun canımmm gözün aydınnn. Devletteki dr bana ikili tarama sonuçları için perinatoloji ye gitmen gerekiyor onlar bakıyor dedi yolladı o kadar yol gittim yavrumu göremeden çıktım

kızlar evinde kedi besleyen var mı? Aşıları tam dışarı da çıkmıyor sorun olur mu acaba
Ben varım kedilerim de erkek üstelik toksoplazmam da negatif çıktı. Doktor bi problem yok sadece dışarıdaki kedi köpekten uzak dur dedi.

Ayyyy hayırlı olsun canımmm gözün aydınnn. Devletteki dr bana ikili tarama sonuçları için perinatoloji ye gitmen gerekiyor onlar bakıyor dedi yolladı o kadar yol gittim yavrumu göremeden çıktım

Aaaa niye öyle dediler ya ben özelde yaptırmıştım ikili teste devletteki doktorlara verdim hep onlarda baktı Allah Allah

Tüh ya cokta iyi birine benziyodu ama adam uğraşmak istemedi demekki
Sağlıklı olsunda bakalım az kaldı bizede

Hayır canım ben şuna emin oldum devletteki doktor net bir şey görmeden net bir açıklama yapmıyor ama gördüğü an söylüyor. Benim bir önceki gittiğim doktor %51 erkek demişti bu hafta başı gittiğim doktor direk erkek dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…