- 22 Ağustos 2024
- 593
- 433
- 23
- 28
Benimkide yüzüstü hala yüzünü göremedik ama bacak arasını gördükYaa cok şükür hayırlı olsun canım
Ben dün gittim devlete duramadım ama uyuyodu sıpam göremedik yüz üstüydü
Bugün tam 15. Hafta canım bugün artık netleştirdikHayırlı olsun sağlıkla gelsinkaçta netleşmiş oldı
Hadi ya öylemi hissediyorsunBenimkide yüzüstü hala yüzünü göremedik ama bacak arasını gördükbence seninkide erko
Ben kıyafetler aldım biraz çok uyguna geldi ama çok miniklerKızlar Ebebek'te Şubat indirimleri var takip ediyosunuz dimi güzel şeyler yakaladım bennBilmeyen varsa size de haber veriyim dedimmm
Ben oğluma salıncaklı almıştım o zaman 5 kere falan durmuşturşampuanların 2-3 yıl raf ömrü varmış açılmadığı sürece, ben mamma markasından aldım ana kucağını, baya önermişlerdi
ne yaptınız görebildiniz mi cinsiyetiBen de varım 12+3 olduk yarın doktora gidicez bakalım görebilecek mi cinsiyetini
Devlet hastanesindeki doktor da önemli biliyomusun son gittiğim doktor kesin erkek demişti bana ben yinede kendi doktorumdan da duymak istedim. Ama senin için erkek hissediyorum ben netHadi ya öylemi hissediyorsun
Bizde baktık ama zaten niyeti yoktu doktorun cihazımız kötü yazı tura olur ne söylesem dedi. 2 hafta sonra görcez inşallah
Walla canım hiçbir bilgiye rastlamadık eskisinden daha açık renkte.yarin kesinleşecek ama %80 erkek benimkiAlla allaa bunun cinsiyetle bi ilgisimi var?
Herkesinki koyulaşırken seninki neden açıldı
Tüh ya cokta iyi birine benziyodu ama adam uğraşmak istemedi demekkiDevlet hastanesindeki doktor da önemli biliyomusun son gittiğim doktor kesin erkek demişti bana ben yinede kendi doktorumdan da duymak istedim. Ama senin için erkek hissediyorum ben net
Canim acilmadigi sürece sorun olmazŞampuanla bez bozulur mu acaba dedim ya bilemedim onları ama diğerlerine bakayım
bir de manuel ana kucakları kullanışlı mı acaba deneyimli olanlar var mı
Ayyyy hayırlı olsun canımmm gözün aydınnn. Devletteki dr bana ikili tarama sonuçları için perinatoloji ye gitmen gerekiyor onlar bakıyor dedi yolladıSelam kızlarrrr , bugün kontrolü olan güzel anneler nasıl geçti kontrollerbiz bugün artık netleştirdik erkek olduğunu çok mutluyum bi oğluşum olucak sağlığımızda iyi çok şükürrr
Ay öğrendikne yaptınız görebildiniz mi cinsiyeti
Birden sıkıstirinca esim de gorunce noluyo ya sana falan dedi ama normal sanirim.Gebelikte gazda oluşuyo canım bende de oluyor.
Yok kullanmiyorum canim ama sanirim bagirsaklarimda bisey olduProgesteron kullaniyorsaniz o da bagirsak hareketlerini daha da yavaslatiyor
Ben varım kedilerim de erkek üstelikkızlar evinde kedi besleyen var mı? Aşıları tam dışarı da çıkmıyor sorun olur mu acaba
Ayyyy hayırlı olsun canımmm gözün aydınnn. Devletteki dr bana ikili tarama sonuçları için perinatoloji ye gitmen gerekiyor onlar bakıyor dedi yolladıo kadar yol gittim yavrumu göremeden çıktım
Tüh ya cokta iyi birine benziyodu ama adam uğraşmak istemedi demekki
Sağlıklı olsunda bakalım az kaldı bizede
Ya ben test yaptırmadım kumunu eldiven ve maskeyle değiştiriyorum ama geceleri baş ucumda uyuyorBen varım kedilerim de erkek üsteliktoksoplazmam da negatif çıktı. Doktor bi problem yok sadece dışarıdaki kedi köpekten uzak dur dedi.
Gözün aydın canımAy öğrendikerkek geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?