Hayırlı olsun sağlıkla gelsin kaçıncı haftada öğrendiniz :)Ay öğrendikerkek geliyor
Disari hic cikmiyorsa sorun olmaz inşallah ortalikta disari ayakkabisi da bulunmasin kedinin girmeyecegi dolapta dursun ayakkabilarkızlar evinde kedi besleyen var mı? Aşıları tam dışarı da çıkmıyor sorun olur mu acaba
Bu ikisinin kiyaslama videosunu izlemistim pek de bir fark yokturBen oğluma salıncaklı almıştım o zaman 5 kere falan durmuşturve ben onu da vermişim birilerine ben de şimdi manuel alıcam elimle taşıyabileceğim bahçeye falan indirebileceğim ama mamma ile babybjörn arasında fiyat farkına değer fark var mı hiç biliyor musunuz? Kullanan yok hiç çevremde
Erkekten sonra kız olunca benim hayallerim var anakucağına falan koyabilirim diyeCanim acilmadigi sürece sorun olmazşampuan ve bez için söylüyorum ben oğlumda bir ana kucağı almıştım ahşap klasik çok fazla kullanmadık. Ama hem üründen ürüne hem de bebekten bebeğe değişiyor böyle şeyler. Bazı bebek seviyor bazısı hiç sevmiyor. Biraz kumar doğum öncesi alışverişi. Sen kullanırım ben diyorsan al denemeden bilemezsin
Dışarı çıkmıyor 12. Haftadayım hiç toxoplazma da yaptırmadımDisari hic cikmiyorsa sorun olmaz inşallah ortalikta disari ayakkabisi da bulunmasin kedinin girmeyecegi dolapta dursun ayakkabilar
Çiğ gıda vermeyin kuru mama verin
Ben de duzenli kanda toxoplasma baktiriyorum kediyle baya da ic iceyiz bir sorun olmadi cok sukur
Riskli olan donem ilk trimester
Tam 2 tane varkızlar evinde kedi besleyen var mı? Aşıları tam dışarı da çıkmıyor sorun olur mu acaba
Bu mikrop sadece kedi köpekten bulaşmıyor malesef çiğ et, balık, iyi yıkanmamış sebzelerden de bulaşıyor. Bunlara da dikkat etmeniz lazımYa ben test yaptırmadım kumunu eldiven ve maskeyle değiştiriyorum ama geceleri baş ucumda uyuyor
Çok güzel bence güle güle kullanEki Görüntüle 3540990 bundan aldıkk :) inşallah sağlıkla kullanır
Ay öğrendikerkek geliyor
O zaman gruba bir erkekte bendenayy çok şaşırdım içimde hep erkek hissi vardı ama kız istiyodum duyunca biraz şaşırdım çok şükür dna sonuçlarımız da temiz çıkmış. Sağlıkla gelsinler
Ben de öğrenemedim. Perinatoloji bakıyor bir şeyler ölçüyor açıklama yapmadan kağıt vermeden yolluyor. Özele de gitmedim. Bu gidişle herhalde doğumda öğrenicez ksjdfjjBi sen bi ben kaldık herlde canım grupta cinsiyet öğrenemeyen
Biz ikimiz evet doğumda öğreneceğizBen de öğrenemedim. Perinatoloji bakıyor bir şeyler ölçüyor açıklama yapmadan kağıt vermeden yolluyor. Özele de gitmedim. Bu gidişle herhalde doğumda öğrenicez ksjdfjj
karamel Latte
Teşekkür ederizHayırlı olsun kızlar sağlıkla gelsin
Sanki erkek haberi geliyor gibi sürekli
Teşekkür ederimHayırlı olsun sağlıkla gelsin kaçıncı haftada öğrendiniz :)
Bizim de 5 yildir 4 kedimiz var toksoplazma testi negatif cikti, tuvalet temizleme sonrasi ellerinizi iyice yikarsaniz kediden kaynakli hicbir ihtimalde kalmaz. Fakat bu surecte yesilliklere et urunlerine daha dikkat etmek gerekiyor toksoplazma acisindan.kızlar evinde kedi besleyen var mı? Aşıları tam dışarı da çıkmıyor sorun olur mu acaba
Bizde var canım 3 yaşında kedimiz önemli olan toksoplazma gebelere sıkıntı olan şey ama önceden ben geçirmişim bu enfeksiyonu ama yine de veterinere sordum kedi kumunu sen temizleme onun dışında tüyünü yutsan bile sorun olmaz aşıları tam dedikızlar evinde kedi besleyen var mı? Aşıları tam dışarı da çıkmıyor sorun olur mu acaba
Bizde var canım 3 yaşında kedimiz önemli olan toksoplazma gebelere sıkıntı olan şey ama önceden ben geçirmişim bu enfeksiyonu ama yine de veterinere sordum kedi kumunu sen temizleme onun dışında tüyünü yutsan bile sorun olmaz aşıları tam dedikızlar evinde kedi besleyen var mı? Aşıları tam dışarı da çıkmıyor sorun olur mu acaba
bu arada enfeksiyon doktorunuda sordum dışarı çıkmayan kediden sorun olmaz zaten toksoplazma farelerden bulaşan bir enfeksiyon ve kedimiz fare yemiyor Allahın izniyle bir şey olmazkızlar evinde kedi besleyen var mı? Aşıları tam dışarı da çıkmıyor sorun olur mu acaba
Evet çok haklısın herkes aynısını söylüyor sevmeme ihtimali de varmış bebeklerinCanim acilmadigi sürece sorun olmazşampuan ve bez için söylüyorum ben oğlumda bir ana kucağı almıştım ahşap klasik çok fazla kullanmadık. Ama hem üründen ürüne hem de bebekten bebeğe değişiyor böyle şeyler. Bazı bebek seviyor bazısı hiç sevmiyor. Biraz kumar doğum öncesi alışverişi. Sen kullanırım ben diyorsan al denemeden bilemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?