2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
kızlar evinde kedi besleyen var mı? Aşıları tam dışarı da çıkmıyor sorun olur mu acaba
Disari hic cikmiyorsa sorun olmaz inşallah ortalikta disari ayakkabisi da bulunmasin kedinin girmeyecegi dolapta dursun ayakkabilar
Çiğ gıda vermeyin kuru mama verin
Ben de duzenli kanda toxoplasma baktiriyorum kediyle baya da ic iceyiz bir sorun olmadi cok sukur
Riskli olan donem ilk trimester

Bu ikisinin kiyaslama videosunu izlemistim pek de bir fark yoktur

Erkekten sonra kız olunca benim hayallerim var anakucağına falan koyabilirim diye az önce konuşuyordum kızımla ‘ kızım sağlıkla gel inşallah biz de severiz hareketli canlı çocuk ama duvarlara da tırmanmazsam seviniriz’ diye

Dışarı çıkmıyor 12. Haftadayım hiç toxoplazma da yaptırmadım

kızlar evinde kedi besleyen var mı? Aşıları tam dışarı da çıkmıyor sorun olur mu acaba
Tam 2 tane var aşılarını yaptırıyoruz düzenli bizimkiler de dışarı çıkmıyor. Toxo igg g benim negatif, toxoplazma teması var kı diye kedilerimize veteriner bakmıştı aşıya gidince negatif çıkmıştı onların da, inşallah sorun olmayacaktır diye düşünüyorum

Ben de öğrenemedim. Perinatoloji bakıyor bir şeyler ölçüyor açıklama yapmadan kağıt vermeden yolluyor. Özele de gitmedim. Bu gidişle herhalde doğumda öğrenicez ksjdfjj
karamel Latte
Biz ikimiz evet doğumda öğreneceğiz
Neyse 15 gün sonra gidicem bakayım ben görcekmiyim

Bizim de 5 yildir 4 kedimiz var toksoplazma testi negatif cikti, tuvalet temizleme sonrasi ellerinizi iyice yikarsaniz kediden kaynakli hicbir ihtimalde kalmaz. Fakat bu surecte yesilliklere et urunlerine daha dikkat etmek gerekiyor toksoplazma acisindan.

Bizde var canım 3 yaşında kedimiz önemli olan toksoplazma gebelere sıkıntı olan şey ama önceden ben geçirmişim bu enfeksiyonu ama yine de veterinere sordum kedi kumunu sen temizleme onun dışında tüyünü yutsan bile sorun olmaz aşıları tam dedi

Bizde var canım 3 yaşında kedimiz önemli olan toksoplazma gebelere sıkıntı olan şey ama önceden ben geçirmişim bu enfeksiyonu ama yine de veterinere sordum kedi kumunu sen temizleme onun dışında tüyünü yutsan bile sorun olmaz aşıları tam dedi
bu arada enfeksiyon doktorunuda sordum dışarı çıkmayan kediden sorun olmaz zaten toksoplazma farelerden bulaşan bir enfeksiyon ve kedimiz fare yemiyor Allahın izniyle bir şey olmaz

Evet çok haklısın herkes aynısını söylüyor sevmeme ihtimali de varmış bebeklerin bakalım haftaya randevum güzel geçsin alışverişe başlayacağım ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…