- 25 Haziran 2024
- 91
- 72
- 8
Evet çok haklısın herkes aynısını söylüyor sevmeme ihtimali de varmış bebeklerinCanim acilmadigi sürece sorun olmazşampuan ve bez için söylüyorum ben oğlumda bir ana kucağı almıştım ahşap klasik çok fazla kullanmadık. Ama hem üründen ürüne hem de bebekten bebeğe değişiyor böyle şeyler. Bazı bebek seviyor bazısı hiç sevmiyor. Biraz kumar doğum öncesi alışverişi. Sen kullanırım ben diyorsan al denemeden bilemezsin
bunu ben de çok merak ediyorumBen oğluma salıncaklı almıştım o zaman 5 kere falan durmuşturve ben onu da vermişim birilerine ben de şimdi manuel alıcam elimle taşıyabileceğim bahçeye falan indirebileceğim ama mamma ile babybjörn arasında fiyat farkına değer fark var mı hiç biliyor musunuz? Kullanan yok hiç çevremde
Bende iki tane var canım. Tuvaletlerini sen temizleme onun dışında hiçbir şey olmazkızlar evinde kedi besleyen var mı? Aşıları tam dışarı da çıkmıyor sorun olur mu acaba
20.hafta detaylı ultrason için fakülteye git demişti bende gitmedim özelde yaptırmak içinAaaa niye öyle dediler ya ben özelde yaptırmıştım ikili teste devletteki doktorlara verdim hep onlarda baktı Allah Allah
Ay ikili tarama sonucuna perinatoloji bakıyor dediler banaBen de öğrenemedim. Perinatoloji bakıyor bir şeyler ölçüyor açıklama yapmadan kağıt vermeden yolluyor. Özele de gitmedim. Bu gidişle herhalde doğumda öğrenicez ksjdfjj
@karamel Latte
Hayırlı olsun canım gözün aydınnnn sağlıkla gelsin inşallahKızlar 14+0ım bugum doktor kontrolüm vardı. %100 erkek dedi. Oğluma söylememiştim. Cinsiyeti öğrenince söyledim çok mutlu oldu
Evet devlette kadın doğum başka doktora gittim ben yorumlayamam kim yaptıysa o baksın Perinatoloji yorumlayabilir dedi İşin kötüsü e-Nabız ‘ da grafik çalışıldı diyor fakat ben grafiği ve olasılığı göremiyorumAy ikili tarama sonucuna perinatoloji bakıyor dediler banaçok üşeniyorum yaa ne bakıyorlar canım herhangi bir şey diyorlar mı
Hayırlı olsun ins güzel anlaşırlarKızlar 14+0ım bugum doktor kontrolüm vardı. %100 erkek dedi. Oğluma söylememiştim. Cinsiyeti öğrenince söyledim çok mutlu oldu
Merhabalar, https://hastane.bsm.gov.tr:44445/WinLisWebSonuc/ bu sayfadan sonuçlarımı rapor şeklinde alabilirsin ve kendi doktoruna gösterebilirsin. Ben o şekilde yaptım. Kendinde yorumlayabilirsin aslında. Gerçi çok gerekde olmayan bir test olduguna karar verdim. orani %65-70. Sizden kan aliniyor. Alinan kanda iki degere bakiliyor. Bebeginizin ultrasonla ense kalinligina bakiliyor. Kandan alinan iki deger ense kalinligi Yasiniz irkiniz sigara kullanimimiz, bu bilgisayar programina giriliyor. Ve sizlere bir olasilik söylüyor. 1/1053 diyelimki. 1053 de 1 ihtimal demek oluyor. 1/200 ün üstünde kalirsa deger yani 1/100 gibi riskli oluyorsunuz. Benim sonucum risksiz çıktı çok sükür ama bunu Allah bilir. Herkes çocuklarini saglikli ve saglikla kucaklarina alsin aminEvet devlette kadın doğum başka doktora gittim ben yorumlayamam kim yaptıysa o baksın Perinatoloji yorumlayabilir dedi İşin kötüsü e-Nabız ‘ da grafik çalışıldı diyor fakat ben grafiği ve olasılığı göremiyorum
Yas olayini bende biraz takiyorum, bende 39 oldugum icin, riskli riskli diyorlar, insan biraz gerikiyorBende de durum öyle 35 yaşındayım görümcem 40 yaşında doğurdu sıkıntı olmadı şükür. Yaş riskli diye 2 lğ 3 lü test düşünmedim kendimi strese sokmak istemedim açıkçası
Ya bende eşim hastanede çalışıyor ondan aldırdım çıktıları yoksa bende görmemiştim e nabızdan maalesef. Perinatolojiye de randevu o kadar yok kiEvet devlette kadın doğum başka doktora gittim ben yorumlayamam kim yaptıysa o baksın Perinatoloji yorumlayabilir dedi İşin kötüsü e-Nabız ‘ da grafik çalışıldı diyor fakat ben grafiği ve olasılığı göremiyorum
Teşekkür ederim. En başından erkek hissediyodum. Ama işte belki faeklı olur diye de düşünmüyor değil insan. Sağlıkla gelsin oğluşumHayırlı olsun canım gözün aydınnnn sağlıkla gelsin inşallah
Bugun tam 14+0 .ama ultrasonda 14+4görünüyodu. Uyumlu benim adet tarihimle erken döllenme değil yani.Hayırlı olsun ins güzel anlaşırlarbende çocuklarımın beklediği ile sürpriz yapabilirim ins ama aklıma takıldı 13+0 mi yoksa erken döllenme mi sizin
Hamlelik takvimim niye 14 göstermiyoki bi güncellemeyi deniyimHayırlı olsun ins güzel anlaşırlarbende çocuklarımın beklediği ile sürpriz yapabilirim ins ama aklıma takıldı 13+0 mi yoksa erken döllenme mi sizin
Bu hamilelik günlüğünde ayin 15 i olarak gözüküyordu doğum tarihiniz benimki de o civarda olduğu için merak ettim Benmi yanlis hesaplıyorum diyeBugun tam 14+0 .ama ultrasonda 14+4görünüyodu. Uyumlu benim adet tarihimle erken döllenme değil yani.
Erken haftalarda aşağıda olması normalmiş sanırım, sonradan yukarı çıkıyormuş. Temmuz grubunda bir çok kişi okudum plesantası aşağıda olan. Oraya da yaz istersen.kızlar 13+4 üz biz ama plesanta aşağıda dedi böyle olup yukarı çıkan oldu mu korkuyorum lütfen bişey söyleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?