2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Evet çok haklısın herkes aynısını söylüyor sevmeme ihtimali de varmış bebeklerin bakalım haftaya randevum güzel geçsin alışverişe başlayacağım ben de
bunu ben de çok merak ediyorum

Aaaa niye öyle dediler ya ben özelde yaptırmıştım ikili teste devletteki doktorlara verdim hep onlarda baktı Allah Allah
20.hafta detaylı ultrason için fakülteye git demişti bende gitmedim özelde yaptırmak için ondan bi gıcık oldu bana

Ben de öğrenemedim. Perinatoloji bakıyor bir şeyler ölçüyor açıklama yapmadan kağıt vermeden yolluyor. Özele de gitmedim. Bu gidişle herhalde doğumda öğrenicez ksjdfjj
@karamel Latte
Ay ikili tarama sonucuna perinatoloji bakıyor dediler bana çok üşeniyorum yaa ne bakıyorlar canım herhangi bir şey diyorlar mı

Ay ikili tarama sonucuna perinatoloji bakıyor dediler bana çok üşeniyorum yaa ne bakıyorlar canım herhangi bir şey diyorlar mı
Evet devlette kadın doğum başka doktora gittim ben yorumlayamam kim yaptıysa o baksın Perinatoloji yorumlayabilir dedi İşin kötüsü e-Nabız ‘ da grafik çalışıldı diyor fakat ben grafiği ve olasılığı göremiyorum

Kızlar 14+0ım bugum doktor kontrolüm vardı. %100 erkek dedi. Oğluma söylememiştim. Cinsiyeti öğrenince söyledim çok mutlu oldu
Hayırlı olsun ins güzel anlaşırlar bende çocuklarımın beklediği ile sürpriz yapabilirim ins ama aklıma takıldı 13+0 mi yoksa erken döllenme mi sizin

Merhabalar, https://hastane.bsm.gov.tr:44445/WinLisWebSonuc/ bu sayfadan sonuçlarımı rapor şeklinde alabilirsin ve kendi doktoruna gösterebilirsin. Ben o şekilde yaptım. Kendinde yorumlayabilirsin aslında. Gerçi çok gerekde olmayan bir test olduguna karar verdim. orani %65-70. Sizden kan aliniyor. Alinan kanda iki degere bakiliyor. Bebeginizin ultrasonla ense kalinligina bakiliyor. Kandan alinan iki deger ense kalinligi Yasiniz irkiniz sigara kullanimimiz, bu bilgisayar programina giriliyor. Ve sizlere bir olasilik söylüyor. 1/1053 diyelimki. 1053 de 1 ihtimal demek oluyor. 1/200 ün üstünde kalirsa deger yani 1/100 gibi riskli oluyorsunuz. Benim sonucum risksiz çıktı çok sükür ama bunu Allah bilir. Herkes çocuklarini saglikli ve saglikla kucaklarina alsin amin

Bende de durum öyle 35 yaşındayım görümcem 40 yaşında doğurdu sıkıntı olmadı şükür. Yaş riskli diye 2 lğ 3 lü test düşünmedim kendimi strese sokmak istemedim açıkçası
Yas olayini bende biraz takiyorum, bende 39 oldugum icin, riskli riskli diyorlar, insan biraz gerikiyor

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı

Ya bende eşim hastanede çalışıyor ondan aldırdım çıktıları yoksa bende görmemiştim e nabızdan maalesef. Perinatolojiye de randevu o kadar yok ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…