2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
kızlar 13+4 üz biz ama plesanta aşağıda dedi böyle olup yukarı çıkan oldu mu korkuyorum lütfen bişey söyleyin
Benimde öylw. Domtor bugun korkulcak bişiy yok yavaş yavaş yukarıda doğru hareketlenmiş 20 ya da 25invi haftaya kadar yukarı çıkmasını bekliyoruz zaten normaldede aşağıda olurmuş zamanla çıkarmış. Lekelenmeler yaşamıştım bu dönemde çok yorulmamanıI tavsiye ediyolar. Dikkat edersiniZ

Rapor bittikten sonra toplamda 1 aylık 10 ar gün arayla rapor alınabiliyormuş sonrasında da 6 ay ücretsiz izin hakkımız varmış. Bende çıkmayı düşünüyorum ama öncesinde işkurun bir de yarım gün çalışma modeli varmış onu da yapabilirim bir süre kafam çok karışık gidişat gösterecek ne olduğunu

Mide bulantısı gerçekten çok kötü ya sıkıntılı bi durum. Bende mide bulantısı değil de mide yanması var ve yemeklerden sonra çok şişkin hissediyorum kendimi geçmeyecek daha da mı kötü olacak acaba 2.trimester çok güzel geçecek dedi herkes hiç öyle bir şey olduğu yok

kızlar evinde kedi besleyen var mı? Aşıları tam dışarı da çıkmıyor sorun olur mu acaba
Hayır hiçbir sorun olmaz. Bizimde kedimiz var hamile kalınca kedilerini evden gönderen insanlar duyuyorum şok oluyorum. Aşıları tam olduğu sürece hiçbir şey olmaz. Sadece tedbir amaçlı tuvaletini siz temizlemeyin onun dışında içiniz ferah olsun. Benim ablamın 2 kedisi vardı birlikte uyuyorlardı kedileriyle 3 yaşında sapasağlam yeğenim var çok şükür

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
Geçmiş olsun çocuk nörolojisi ve beyin cerrahisi fikri alabilirsiniz ama en doğrusunu kendi çocuk doktorunuz yönlendirecektir. İnşallah kendiliğinden kaybolan bir şeydir sağlıkla büyüsün inşallah

kızlar evinde kedi besleyen var mı? Aşıları tam dışarı da çıkmıyor sorun olur mu acaba

Bizde de var ev kedisi ise sorun ılmaz canım çiğ beslemiyorsan eğer. Benim bir öncekinde hiçbir sorun olmadı

Ama çok yoruluyorum

Kızlar merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben 10. Haftamdayim ve göğüs hassasiyetim azaldı sizin haftalariniz benden önde, o yüzden size sormak istiyorum. Göğüs hassasiyeti bu haftalarda azalan var mı çok korkuyorum yanıtlarsanız çok mutlu olurum

Benim 9 da falan azaldı ve bir daha geri gelmedi. Herşey yolunda merak etmeyin

Ben şunu anladım hiçbir hamilelik birbirine benzemiyor valla hepsi kendine özel, geçebilirde geçmeyebilirde

Benim de 9. hafta civarı azaldı, normalmiş öyle olması. Plesanta geliştikten sonra belitilerde azalma olabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…