- 14 Aralık 2023
- 1.204
- 878
- 43
- 29
Tamam canım çok sağ olErken haftalarda aşağıda olması normalmiş sanırım, sonradan yukarı çıkıyormuş. Temmuz grubunda bir çok kişi okudum plesantası aşağıda olan. Oraya da yaz istersen.
Cok gecmis olsun bir bilgim yok maalesef doktorlar ne dedi?Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
Benimde öylw. Domtor bugun korkulcak bişiy yok yavaş yavaş yukarıda doğru hareketlenmiş 20 ya da 25invi haftaya kadar yukarı çıkmasını bekliyoruz zaten normaldede aşağıda olurmuş zamanla çıkarmış. Lekelenmeler yaşamıştım bu dönemde çok yorulmamanıI tavsiye ediyolar. Dikkat edersiniZkızlar 13+4 üz biz ama plesanta aşağıda dedi böyle olup yukarı çıkan oldu mu korkuyorum lütfen bişey söyleyin
Rapor bittikten sonra toplamda 1 aylık 10 ar gün arayla rapor alınabiliyormuş sonrasında da 6 ay ücretsiz izin hakkımız varmış. Bende çıkmayı düşünüyorum ama öncesinde işkurun bir de yarım gün çalışma modeli varmış onu da yapabilirim bir süre kafam çok karışık gidişat gösterecek ne olduğunuBen de çalışıyorum şu sıralar hep işten nasıl çıkarımı düşünüyorum7 yıldır aynı yerdeyim belki tazminat alırım diye bekliyordum ama sanırım bu halde o da olmayacak. 8-8 hafta ücretli izin için de sgk ödeme yapıyormuş gene şirket değil. Kafam çok karışık ne yapsam bilemiyorum
Mide bulantısı gerçekten çok kötü ya sıkıntılı bi durum. Bende mide bulantısı değil de mide yanması var ve yemeklerden sonra çok şişkin hissediyorum kendimi geçmeyecek daha da mı kötü olacak acabaAyni şekildeyim bende. Gecen doktordan rapor aldım, 3 hafta evdeyim cunku karar vermem gereken bi isim var ve ekrana bakarken uykuya daliyorumkizimda boyle olmustum ama onda mide bulantisi ve kusmada vardi, yemekde yiyemiyordum, onlatda ekstra yoruyordu ama yinede bu kadar degildi. Koltukta uzanip sohbet ediyorduk, sohbet esnasinda uyudum, cocuklarada ilginc geliyor
Hayır hiçbir sorun olmaz. Bizimde kedimiz var hamile kalınca kedilerini evden gönderen insanlar duyuyorum şok oluyorum. Aşıları tam olduğu sürece hiçbir şey olmaz. Sadece tedbir amaçlı tuvaletini siz temizlemeyin onun dışında içiniz ferah olsun. Benim ablamın 2 kedisi vardı birlikte uyuyorlardı kedileriyle 3 yaşında sapasağlam yeğenim var çok şükürkızlar evinde kedi besleyen var mı? Aşıları tam dışarı da çıkmıyor sorun olur mu acaba
Ben varımArkadaşlar selamlar, karından Progestan iğnesi yapan var mı ?
Geçmiş olsun çocuk nörolojisi ve beyin cerrahisi fikri alabilirsiniz ama en doğrusunu kendi çocuk doktorunuz yönlendirecektir. İnşallah kendiliğinden kaybolan bir şeydir sağlıkla büyüsün inşallahLütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı
Amin teşekkür ederimGeçmiş olsun çocuk nörolojisi ve beyin cerrahisi fikri alabilirsiniz ama en doğrusunu kendi çocuk doktorunuz yönlendirecektir. İnşallah kendiliğinden kaybolan bir şeydir sağlıkla büyüsün inşallah
kızlar evinde kedi besleyen var mı? Aşıları tam dışarı da çıkmıyor sorun olur mu acaba
Bizde de var ev kedisi ise sorun ılmaz canım çiğ beslemiyorsan eğer. Benim bir öncekinde hiçbir sorun olmadıTam 2 tane varaşılarını yaptırıyoruz düzenli bizimkiler de dışarı çıkmıyor. Toxo igg g benim negatif, toxoplazma teması var kı diye kedilerimize veteriner bakmıştı aşıya gidince negatif çıkmıştı onların da, inşallah sorun olmayacaktır diye düşünüyorum
Ne kullanıyorsun canım Progestan iğnesi karından için markası nedir zan yine Progestan 50 mg mı ? Başka mı acabaBen varım
Ama çok yoruluyorumBenimde öylw. Domtor bugun korkulcak bişiy yok yavaş yavaş yukarıda doğru hareketlenmiş 20 ya da 25invi haftaya kadar yukarı çıkmasını bekliyoruz zaten normaldede aşağıda olurmuş zamanla çıkarmış. Lekelenmeler yaşamıştım bu dönemde çok yorulmamanıI tavsiye ediyolar. Dikkat edersiniZ
Tahlil sonuçları e-Nabız da var ama grafik çalışıldı diyor ben grafiği göremiyorum çarşamba gidince öğreneceğim bakalımAy ikili tarama sonucuna perinatoloji bakıyor dediler banaçok üşeniyorum yaa ne bakıyorlar canım herhangi bir şey diyorlar mı
Progestan dex 25 mg benim kullandığımNe kullanıyorsun canım Progestan iğnesi karından için markası nedir zan yine Progestan 50 mg mı ? Başka mı acaba
Benim de ilk çocuğumda da vardı evet şükür hiç sorun olmadı. Açlıktan bizi yemezlerse eğer çiğ beslemiyorumBizde de var ev kedisi ise sorun ılmaz canım çiğ beslemiyorsan eğer. Benim bir öncekinde hiçbir sorun olmadı
Sanirim ozel bolgeden degil de kemik yapisindan anliyorlar bence kesindirİns değişmez umudu ile deneyimleyerek görelim hep beraber
Benim 9 da falan azaldı ve bir daha geri gelmedi. Herşey yolunda merak etmeyinKızlar merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben 10. Haftamdayim ve göğüs hassasiyetim azaldı sizin haftalariniz benden önde, o yüzden size sormak istiyorum. Göğüs hassasiyeti bu haftalarda azalan var mı çok korkuyorumyanıtlarsanız çok mutlu olurum
Ben şunu anladım hiçbir hamilelik birbirine benzemiyor valla hepsi kendine özel, geçebilirde geçmeyebilirdeMide bulantısı gerçekten çok kötü ya sıkıntılı bi durum. Bende mide bulantısı değil de mide yanması var ve yemeklerden sonra çok şişkin hissediyorum kendimi geçmeyecek daha da mı kötü olacak acaba2.trimester çok güzel geçecek dedi herkes hiç öyle bir şey olduğu yok
Benim de 9. hafta civarı azaldı, normalmiş öyle olması. Plesanta geliştikten sonra belitilerde azalma olabiliyormuş.Kızlar merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben 10. Haftamdayim ve göğüs hassasiyetim azaldı sizin haftalariniz benden önde, o yüzden size sormak istiyorum. Göğüs hassasiyeti bu haftalarda azalan var mı çok korkuyorumyanıtlarsanız çok mutlu olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?