2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Merhaba kaç haftalık hamileyken gittiniz baliye?

Merhaba süreç nasıl ilerliyor?

Bizim iki kedimiz var, ikiside disari cikiyor ama asilari tam. Sadece kumunu temizleme dedi bana doktorum, canima minnet

Ben şunu anladım hiçbir hamilelik birbirine benzemiyor valla hepsi kendine özel, geçebilirde geçmeyebilirde

Kesinlikle, ilk hamileligimde 20. Haftaya kadar kustum, ikinci hamileligimde doguma kadar araliksiz kustum hatta 2 kere hastanede yattim 3. Cocuk cok istiyordum ama hamilelikten korktugum icin cesaret edemiyordum. Neyse sans eseri nasip oldu, uyku harici hicbise olmadi

Benim ilk hamileliğim rahatmış, şuan bambaşka şeyler yaşıyorum çok zorlanıyorum. Bende bir daha hamile kalmaktan korkacağım artık

Eldorin Jokeranne karamel Latte kesin ve kesin olarak erkek anasiyim benimki hiç bekletmeden direkt bacak arası ile görüntü verdi al sana der gibi sağlıkla gelsinler insallh videodan aldığım ilk görüntü direkt buradan başladı

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-08-19-11-29-387_com.whatsapp.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 72
Bu arada kızlar benim bebeğin eşi rahim ağzına çok yakın. Rahim ağzı kapalı şuan korkack birşey yok ama yukarı çıkması lazım ileriki haftalarda dedi.daha önce başına gelen var mı?

Sağol canım Allah uzun ömürler versin bir oğlum var ikincisi geliyor.oglumun ayakları yere basmıyor.anne keşke ikiz olsaydı bitanesi de kız olsaydı seninde gönlün olurdu diyor
Benim oğlumda hep erkek istiyordu hayırlı evlat olsunlar maşallah ne kadar ince dusunceli çocuk .Bundan sonra bitti benim için cocuk defteri

Benim oğlumda hep erkek istiyordu hayırlı evlat olsunlar maşallah ne kadar ince dusunceli çocuk .Bundan sonra bitti benim için cocuk defteri
Benimde yok anam teşekkür ederim. Allah size uzun ömürler versin Kiz nasibimizde yokmuş dedim gelinlerim kızım gibi olur inşallah

Sağol canım Allah uzun ömürler versin bir oğlum var ikincisi geliyor.oglumun ayakları yere basmıyor.anne keşke ikiz olsaydı bitanesi de kız olsaydı seninde gönlün olurdu diyor
Ya kopuyorum buna sağlıkla gelsin ikinci oğluş

Seninde hayırlı olsun sağlıkla gelsin Bakalım bende ikinci oğluş haberi mi vereceğim bekliyorum merakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…