- 12 Haziran 2024
- 1.273
- 1.043
- 53
Benim 9 da falan azaldı ve bir daha geri gelmedi. Herşey yolunda merak etmeyin
Allah sizden razı olsun bin kere içime su serptinizBenim de 9. hafta civarı azaldı, normalmiş öyle olması. Plesanta geliştikten sonra belitilerde azalma olabiliyormuş.
Merhaba kaç haftalık hamileyken gittiniz baliye?Kızlar bende birazdan doktora gidicem dua edin lütfen. Uzakdoğuya tatile gitmiştik. Son gün sanırım zehirlendim kusma ishal 12 saat boyunca sadece kustum. Bugün iyiyim çok şükür ama bebeğe dair hiç bi belirtim yokbali belly diye bi hastalık varmış uçakta 4-5 kişi benim durumumdaydı umarım bebek etkilenmemiştir
Merhaba gittiniz mi tatile? Nasıl geçti?Ben de suan 9. Haftadayim ve 11.haftada uzakdoguya gidiyorum 12 gunlugune. Suan cok gerildim . Umarim sizinki de iyidir. Sonuc ne cikti?
Merhaba süreç nasıl ilerliyor?kızlar merhaba ben de dün 8. hafta kontrolümde ikiz bebeklerimin üçüz olduğunu öğrendim. ne yapacağımı bilmiyorum. suan biri ayrı kesede iken diğer ikisi aynı kese ve plasentayı paylaşıyor. gelişimi bölündüğü eşiyle aynı ve gebelik haftamla uyumlu. ama onceki kontrollerde görünmedi. tek kese ve tek plasenta olayı cok riskliymiş ne yapacağımızı şaşırdık. Dr 12. haftaya kadar izleyelim böyle devam ederse perinatoloji dr ile ilerlemem gerektiğini soyledi. sağlıklı olacaklar mı onlara yetebilecek miyiz allak bullak oldum. Benzer durumu yaşayan arkadaşlar var mı yadımcı olursanız memnun olurum.
Bizim iki kedimiz var, ikiside disari cikiyor ama asilari tam. Sadece kumunu temizleme dedi bana doktorum, canima minnetHayır hiçbir sorun olmaz. Bizimde kedimiz var hamile kalınca kedilerini evden gönderen insanlar duyuyorum şok oluyorum. Aşıları tam olduğu sürece hiçbir şey olmaz. Sadece tedbir amaçlı tuvaletini siz temizlemeyin onun dışında içiniz ferah olsun. Benim ablamın 2 kedisi vardı birlikte uyuyorlardı kedileriyle 3 yaşında sapasağlam yeğenim var çok şükür
Ben şunu anladım hiçbir hamilelik birbirine benzemiyor valla hepsi kendine özel, geçebilirde geçmeyebilirde
Benim ilk hamileliğim rahatmış, şuan bambaşka şeyler yaşıyorum çok zorlanıyorum. Bende bir daha hamile kalmaktan korkacağım artıkKesinlikle, ilk hamileligimde 20. Haftaya kadar kustum, ikinci hamileligimde doguma kadar araliksiz kustum hatta 2 kere hastanede yattim3. Cocuk cok istiyordum ama hamilelikten korktugum icin cesaret edemiyordum. Neyse sans eseri nasip oldu, uyku harici hicbise olmadi
Evet çok normal bunlar12+4 günlük hamileyim hafif karın, bel ağrısı ve akıntıda artış bu haftalarda normal mi
İçimi rahatlattınızEvet çok normal bunlar
Normal canım akıntı bende hala oluyor ve bel ağrısı da 14. Haftaya gireceğiz Allahın izniyle12+4 günlük hamileyim hafif karın, bel ağrısı ve akıntıda artış bu haftalarda normal mi
Hayırlı olsun canim seninde 2.oglun olacak dimiEldorin Jokeranne karamel Latte kesin ve kesin olarak erkek anasiyim benimki hiç bekletmeden direkt bacak arası ile görüntü verdi al sana der gibi sağlıkla gelsinler insallh videodan aldığım ilk görüntü direkt buradan başladı
Sağol canımHayırlı olsun canim seninde 2.oglun olacak dimi
Benim oğlumda hep erkek istiyorduSağol canımAllah uzun ömürler versin bir oğlum var ikincisi geliyor.oglumun ayakları yere basmıyor.anne keşke ikiz olsaydı bitanesi de kız olsaydı seninde gönlün olurdu diyor
Yok bizimkinin özel bölgesinden anladı sanırım çünkü bacakları açmıştıSanirim ozel bolgeden degil de kemik yapisindan anliyorlar bence kesindir
Benimde yok anam teşekkür ederim. Allah size uzun ömürler versin Kiz nasibimizde yokmuş dedimBenim oğlumda hep erkek istiyorduhayırlı evlat olsunlar maşallah ne kadar ince dusunceli çocuk .Bundan sonra bitti benim için cocuk defteri
Ya kopuyorum bunaSağol canımAllah uzun ömürler versin bir oğlum var ikincisi geliyor.oglumun ayakları yere basmıyor.anne keşke ikiz olsaydı bitanesi de kız olsaydı seninde gönlün olurdu diyor
Seninde hayırlı olsun sağlıkla gelsinBenim oğlumda hep erkek istiyorduhayırlı evlat olsunlar maşallah ne kadar ince dusunceli çocuk .Bundan sonra bitti benim için cocuk defteri
Benimde yok anam teşekkür ederim. Allah size uzun ömürler versin Kiz nasibimizde yokmuş dedimgelinlerim kızım gibi olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?