Sağol canım amin inşallah hayırlısı olsun ne zaman belli olacak seninkiYa kopuyorum bunasağlıkla gelsin ikinci oğluş
Seninde hayırlı olsun sağlıkla gelsinBakalım bende ikinci oğluş haberi mi vereceğim bekliyorum merakla
Sağol canım cümlesiyle beraber sağlıkla sıhhatle güzellikle.kolaylikla gelsinler.gruba bir yonetici atansa da cinsiyetler yazılsa artıkYa kopuyorum bunasağlıkla gelsin ikinci oğluş
Seninde hayırlı olsun sağlıkla gelsinBakalım bende ikinci oğluş haberi mi vereceğim bekliyorum merakla
Bende öyle düşünüyorum annem erkek doğsun diye hamile kalıyor hep kız 5 tane kızdan sonra bir erkek. Şimdi beni duyunca erkek diye hiç bana çekmemiş bu kızlar hep erkek doguruyorlar diyoBen 5 tanede yapsam erkek olur.insallah canım
Ay evet ya bı yönetici lazım..benim hissiyatim bu çocuğum biraz daha sakin olacak gibi ama bilemem tabiSağol canım cümlesiyle beraber sağlıkla sıhhatle güzellikle.kolaylikla gelsinler.gruba bir yonetici atansa da cinsiyetler yazılsa artık@sleepy05 canım bünyemizi aklımızı ruh sağlığımızı şimdiden guclendirelim.benim ilkinde yarısi gitti zaten
Değişmez canım değişmezDeğişmez heralde dimi12+3 te kesin erkek dendi hala değişme umudu olan arkadaşlarım var
Değişmez canım değişmez
Ben mesela alıştım 1 haftadır b %80 erkek bazen kritoris ile karistirdigimiz oluyor dedi ama ben alistirdim kendimiBencede
Ben mesela alıştım 1 haftadır b %80 erkek bazen kritoris ile karistirdigimiz oluyor dedi ama ben alistirdim kendimibugün şaşırmadım şaka bir yana evlat sağlıkla gelsin güzellikle gelsin hayırlı evlat olsun bunlar olmayınca diğer herşey anlamsız bizler mavi kalpli anneleriz
Sağlıkla gelsinler bende öğrenince 1 tane mavi body aldım oglusuma hepimizin evlatları hayırlı evlat olsunBen mesela alıştım 1 haftadır b %80 erkek bazen kritoris ile karistirdigimiz oluyor dedi ama ben alistirdim kendimibugün şaşırmadım şaka bir yana evlat sağlıkla gelsin güzellikle gelsin hayırlı evlat olsun bunlar olmayınca diğer herşey anlamsız bizler mavi kalpli anneleriz
Yaa ben 3. Yu dedm ins kız olsun oda olmadı 4. De bı umitlenir gibi oluyorum sonradan Hürrem Sultan'ın bı caps i var yine erkek doguracam yine erkek yine erkek repliği geliyor aklıma sonra ümidimi kenara bırakıyorumBen 5 tanede yapsam erkek olur.insallah canım
Gelinlerimiz kız gibi olur inşallah diyip o umutla geleceğe bakalımYaa ben 3. Yu dedm ins kız olsun oda olmadı 4. De bı umitlenir gibi oluyorum sonradan Hürrem Sultan'ın bı caps i var yine erkek doguracam yine erkek yine erkek repliği geliyor aklıma sonra ümidimi kenara bırakıyorum
Yaa ben 3. Yu dedm ins kız olsun oda olmadı 4. De bı umitlenir gibi oluyorum sonradan Hürrem Sultan'ın bı caps i var yine erkek doguracam yine erkek yine erkek repliği geliyor aklıma sonra ümidimi kenara bırakıyorumBen 5 tanede yapsam erkek olur.insallah canım
Bu bizdede var annemin yerine erkekleri ben doguruyorumBende öyle düşünüyorum annem erkek doğsun diye hamile kalıyor hep kız 5 tane kızdan sonra bir erkek. Şimdi beni duyunca erkek diye hiç bana çekmemiş bu kızlar hep erkek doguruyorlar diyo
Bende 3. De artık öyle diyordum artık ne gücüm yeter ne kuvvetim Allah ana kız gibi olacağım gelinler nasip etsin diye ama bakalım Allah 4.yu verdi merakla bekliyorum ins farklı meyvesi olur yoksa testesterondan bogulacam evdeGelinlerimiz kız gibi olur inşallah diyip o umutla geleceğe bakalım
O sesi kullanıp bı video cekicem az kaldıYaa ben 3. Yu dedm ins kız olsun oda olmadı 4. De bı umitlenir gibi oluyorum sonradan Hürrem Sultan'ın bı caps i var yine erkek doguracam yine erkek yine erkek repliği geliyor aklıma sonra ümidimi kenara bırakıyorum
Evet Vietnam ve Singapura gittik, toplam 6 kere ucus yaptik ara sehirler de dahil. Neyseki sapasaglam, sorunsuz donduk:) ben de ilkin cok gerilmistim ama donuste ultrasonda bebek saglikliydiMerhaba gittiniz mi tatile? Nasıl geçti?
Biz 5 kiziz bazen diyoruz annem acaba seymi dedi Allah'ım kızlarım benim gibi aramasın erkekleriYaa ben 3. Yu dedm ins kız olsun oda olmadı 4. De bı umitlenir gibi oluyorum sonradan Hürrem Sultan'ın bı caps i var yine erkek doguracam yine erkek yine erkek repliği geliyor aklıma sonra ümidimi kenara bırakıyorum
Bu bizdede var annemin yerine erkekleri ben doguruyorum
İns hayırlısıyla kız versin henüz cinsiyeti ogrenmedim oda güzel bir sürpriz olsun abilerine ve anne babasına prenses tacı ileO sesi kullanıp bı video cekicem az kaldımaşallah canım genelde ne yoksa o isteniyor ama olmayınca olmuyor
Ayyy pipisini göstermiş direk@EldorinJokeranne karamel Latte kesin ve kesin olarak erkek anasiyim benimki hiç bekletmeden direkt bacak arası ile görüntü verdi al sana der gibi sağlıkla gelsinler insallh videodan aldığım ilk görüntü direkt buradan başladı
Sağol canım benimAyyy pipisini göstermiş direkhadi hayırlı olsuun ben daha bekliyim
Ben pazartesi doktoruma gideceğim 13+3 olacak, netleşir mi bilmiyorum. Cumada fetal dna testi vermeyi düşünüyorum biz 23 şubat gibi netleştiririz heralde pazartesi net bir şey demezseSağol canım amin inşallah hayırlısı olsun ne zaman belli olacak seninki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?