2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Ya kopuyorum buna sağlıkla gelsin ikinci oğluş

Seninde hayırlı olsun sağlıkla gelsin Bakalım bende ikinci oğluş haberi mi vereceğim bekliyorum merakla
Sağol canım cümlesiyle beraber sağlıkla sıhhatle güzellikle.kolaylikla gelsinler.gruba bir yonetici atansa da cinsiyetler yazılsa artık@sleepy05 canım bünyemizi aklımızı ruh sağlığımızı şimdiden guclendirelim.benim ilkinde yarısi gitti zaten

Değişmez heralde dimi12+3 te kesin erkek dendi hala değişme umudu olan arkadaşlarım var

Eklentiler

• 1000027566.webp
    13,3 KB · Görüntüleme: 50
Ay evet ya bı yönetici lazım..benim hissiyatim bu çocuğum biraz daha sakin olacak gibi ama bilemem tabi

Ben mesela alıştım 1 haftadır b %80 erkek bazen kritoris ile karistirdigimiz oluyor dedi ama ben alistirdim kendimi bugün şaşırmadım şaka bir yana evlat sağlıkla gelsin güzellikle gelsin hayırlı evlat olsun bunlar olmayınca diğer herşey anlamsız bizler mavi kalpli anneleriz

Sağlıkla gelsinler bende öğrenince 1 tane mavi body aldım oglusuma hepimizin evlatları hayırlı evlat olsun

Ben 5 tanede yapsam erkek olur.insallah canım
Yaa ben 3. Yu dedm ins kız olsun oda olmadı 4. De bı umitlenir gibi oluyorum sonradan Hürrem Sultan'ın bı caps i var yine erkek doguracam yine erkek yine erkek repliği geliyor aklıma sonra ümidimi kenara bırakıyorum

Yaa ben 3. Yu dedm ins kız olsun oda olmadı 4. De bı umitlenir gibi oluyorum sonradan Hürrem Sultan'ın bı caps i var yine erkek doguracam yine erkek yine erkek repliği geliyor aklıma sonra ümidimi kenara bırakıyorum
Gelinlerimiz kız gibi olur inşallah diyip o umutla geleceğe bakalım

Ben 5 tanede yapsam erkek olur.insallah canım
Bende öyle düşünüyorum annem erkek doğsun diye hamile kalıyor hep kız 5 tane kızdan sonra bir erkek. Şimdi beni duyunca erkek diye hiç bana çekmemiş bu kızlar hep erkek doguruyorlar diyo
Bu bizdede var annemin yerine erkekleri ben doguruyorum

Gelinlerimiz kız gibi olur inşallah diyip o umutla geleceğe bakalım
Bende 3. De artık öyle diyordum artık ne gücüm yeter ne kuvvetim Allah ana kız gibi olacağım gelinler nasip etsin diye ama bakalım Allah 4.yu verdi merakla bekliyorum ins farklı meyvesi olur yoksa testesterondan bogulacam evde

O sesi kullanıp bı video cekicem az kaldımaşallah canım genelde ne yoksa o isteniyor ama olmayınca olmuyor

Biz 5 kiziz bazen diyoruz annem acaba seymi dedi Allah'ım kızlarım benim gibi aramasın erkekleri eskiler erkek dogurunca kadınliklari kabul ediliyor malesef benim garip anamda erkek dogurunca evliliği kalıcı olacak zannediyordu.ust üste 5 kız ama şimdi babam diyor keşke 5 tane daha kızım olsaydıannem muhtemelen dua etti zannetti ama ah anee bı bilsen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…