Ah bunu bende diyorum, ilkinde aklımın birazı gitmişti, şimdi daha hamilelikte kalanı da gitti sanırım. Öyle saçma şeyler yapıyorum ki şaşıyoruzSağol canım cümlesiyle beraber sağlıkla sıhhatle güzellikle.kolaylikla gelsinler.gruba bir yonetici atansa da cinsiyetler yazılsa artık@sleepy05 canım bünyemizi aklımızı ruh sağlığımızı şimdiden guclendirelim.benim ilkinde yarısi gitti zaten
Kordonla karıştırılabiliyormuş ama çokta belli gibi bilemedimDeğişmez heralde dimi12+3 te kesin erkek dendi hala değişme umudu olan arkadaşlarım var
Doğunca öğreneyim en iyisiSağol canım benimbekle bekle çocuk doğacak
İnşallah Allah gönlüne göre versinİns hayırlısıyla kız versin henüz cinsiyeti ogrenmedim oda güzel bir sürpriz olsun abilerine ve anne babasına prenses tacı ile
Bence kordonla karistirilamayacak kadar belliKordonla karıştırılabiliyormuş ama çokta belli gibi bilemedim
Bence belli olur hayırlısı olsunBen pazartesi doktoruma gideceğim 13+3 olacak, netleşir mi bilmiyorum. Cumada fetal dna testi vermeyi düşünüyorum biz 23 şubat gibi netleştiririz heralde pazartesi net bir şey demezse
8.ci haftamda gittik malesef zehirlendim ama onun dışında fiziksel bir sıkıntı yaşamadım. Balide bali belly diye sudan bulaşan bir hastalık var. Daha önce de tatile gitmiştik o zaman dikkat etmememize rağmen bişey olmamıştı ancak bu gidişimizde çok dikkat etmemize rağmen eşimde bende son gün rahatsızlandık 2-3 gün kusma ishal ile geçti.Merhaba gittiniz mi tatile? Nasıl geçti?
Değişmez heralde dimi12+3 te kesin erkek dendi hala değişme umudu olan arkadaşlarım var
Yaaa bizim basimiza geldi o. benim kiz kardesime hep erkek dedi doktor. Bir dogdu kizKordonla karıştırılabiliyormuş ama çokta belli gibi bilemedim
Gözün aydın canım sağlıkla al kucağına inşallahEldorin Jokeranne karamel Latte kesin ve kesin olarak erkek anasiyim benimki hiç bekletmeden direkt bacak arası ile görüntü verdi al sana der gibi sağlıkla gelsinler insallh videodan aldığım ilk görüntü direkt buradan başladı
Ayy 2 gündür herkes erkek olduğunu öğrendiEldorin Jokeranne karamel Latte kesin ve kesin olarak erkek anasiyim benimki hiç bekletmeden direkt bacak arası ile görüntü verdi al sana der gibi sağlıkla gelsinler insallh videodan aldığım ilk görüntü direkt buradan başladı
Amin canım cümle bekleyenler sağlıkla sıhhatle kucağına alsınAyy 2 gündür herkes erkek olduğunu öğrendihayırlı olsun sağlıkla gelsin
Ben yine kaldım yaa
Çok sağol canım.Gözün aydın canım sağlıkla al kucağına inşallah
Gelin gelin oğlan anaları gelin
Ben yine kaldım yaa
Hayırlı olsun canım
Hey gidi zaman daha dün gibi kese göründü bebek göründü kalp atışı duyuldu diye geziniyorduk buralarda.simdi cinsiyetler belli oldu.sen bekleBen yine kaldım yaa
Hayırlı olsun canım
Gelin gelin oğlan anaları gelin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?