2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Ah bunu bende diyorum, ilkinde aklımın birazı gitmişti, şimdi daha hamilelikte kalanı da gitti sanırım. Öyle saçma şeyler yapıyorum ki şaşıyoruz

Merhaba gittiniz mi tatile? Nasıl geçti?
8.ci haftamda gittik malesef zehirlendim ama onun dışında fiziksel bir sıkıntı yaşamadım. Balide bali belly diye sudan bulaşan bir hastalık var. Daha önce de tatile gitmiştik o zaman dikkat etmememize rağmen bişey olmamıştı ancak bu gidişimizde çok dikkat etmemize rağmen eşimde bende son gün rahatsızlandık 2-3 gün kusma ishal ile geçti.

Değişmez heralde dimi12+3 te kesin erkek dendi hala değişme umudu olan arkadaşlarım var

Kordonla karıştırılabiliyormuş ama çokta belli gibi bilemedim
Yaaa bizim basimiza geldi o. benim kiz kardesime hep erkek dedi doktor. Bir dogdu kiz hep ayni doktora gitmisti annem belki doktorun aletindendir ama 13 yasinda oyle cok gecmis bir zaman da degil aslinda

Ben çok fena sebzeye düştüm et göresim yok. İnsanın canı kapuska çeker mi ya, avokado karnıbahar falan aşeriyorum tövbelerce. İyi bişiydir inş. Bebemin çok edepli usturuplu sağlıklı bir damak zevki olacak demek Bi de doğunca yemezse çok enteresan olacak sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…