2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Valla göstermedi canım 10 günümüz var bakalım

Muayeneye gitmeden önce ben çikolata yiyorum doktor tavsiyesi ile canım, hareketleniyor bebiş. Aklında olsun girmeden bir saat veya kırk dk önce bir çikolata ye pozisyona daha rahat bakar doktorun

Yaaa bizim basimiza geldi o. benim kiz kardesime hep erkek dedi doktor. Bir dogdu kiz hep ayni doktora gitmisti annem belki doktorun aletindendir ama 13 yasinda oyle cok gecmis bir zaman da degil aslinda
Benimde arkadaşımın detaylı ultrasonda kız olduğu ortaya çıktı. O zamana kadar erkek biliyorlardı.

Sonrasında herhangi bir sıkıntı olmadı inşallah benim de kafam çok karışık Bali’ye gitmek çok istiyorum ama 16 haftalık falan olacak izin alabildiğimiz zaman. Emin olamıyorum ama bebek olduktan sonra da gitmemiz imkansız gibi

Chipbaby omor kızlar sağlıkla gelsin oğlanlar ben doktor aksini demedikce kız hissediyor eğer oğlansa resmen ters köşe olacağım hiç aklımdan oğlan geçmiyor bu ara da herkes oğlan öğrendi ben de bu furyaya mı girerim diye de kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Son 1 hafta inşallah söyler cinsiyeti 16+2 oluyor. Söyler de mi?

Kızlar yok mu bir anayiğit ya grubun yönetimini alsın. valla ben bıraktım kimseden ses çıkmadı ben alırım yönetimi diye. Listeyi güncelleyelim bir tek bizim listemiz güncellenmiyor şu an.

Öğrenirsin artık yaa benim 13 haftada bile %80 erkek dediğine göre seninki hayli hayli çıkar walla hazırla kendini güzelim bende hayaller kız hayatlar erkek yaşıyorum yani evlat evlattir ama hani oğlum var diye kızımda olsun istemiştim ama mevlam bana bunu hayırlı kıldı böyle istedi basım gözüm üstüne ben alıştım aslanlarım kaplanlarim diye geziyorum evin içinde.oglanlar anaya düşkün olur iki tane oooo yaşadım vallagelinler gelene kadar beni sevicekler

Kızlar yok mu bir anayiğit ya grubun yönetimini alsın. valla ben bıraktım kimseden ses çıkmadı ben alırım yönetimi diye. Listeyi güncelleyelim bir tek bizim listemiz güncellenmiyor şu an.
Ellerinden öpecek bence yine canım

Kızlar benjmde plesanta aşağıda çömelme filan çok yapma dedi rahim ağzın kapalı şuan çok problem değil ileriki haftalarda çıkması lazım dedi.dikkatli olucaz çok hareketsiz kalmicaz ama çokta yorulmicaz dinlenme yi uzanarak yapacaksın dedi.

Canım burada bu mevzuyi o kadar döndürdum ki soluğu hastanede aldığımı bilirim sakin korkma gidiyor geliyor şuan bile bı bakıyorum sönmüş gitmiş ama endişelenme.cok yaşadım endiseni çok iyi anlıyorum birşey yok Allah'ın izniyle belirtiler hep olmuyor bazen gidiyor

Allah razı olsun inanın o kadar kötü oldum ki iki gündür. Çarşamba randevum var inşallah gidecegim güzel güzel evladımı görürüm.
Tüm süreçleriniz çok güzel geçsin, sağlıkla alın kucaginiza

Ben yaparım aslında ama neyin nasıl yapıldığını bilmiyorum, öğrenirim başka yapacak kimse yoksa

Bence hic sorun olmaz gidin daha erkenken, ben mayis gibi yine plan yaparim seyahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…