Hahaha aynen. Kaynanamı anladığım saatlerdeyimKendimi kayınvalidelerden damadın elini tutan gibi hissediyorum
Valla göstermedi canım 10 günümüz var bakalımTeşekkür ederim
artık göstermesi lazım göstersinnn
Maşallah bin şükürHey gidi zaman daha dün gibi kese göründü bebek göründü kalp atışı duyuldu diye geziniyorduk buralarda.simdi cinsiyetler belli oldu.sen bekle
Valla göstermedi canım 10 günümüz var bakalım
Ah ah akıl edemedim işte biliyodum bunu unuttum ve gittiğimde bebeğim uyuyodu yüz üstüMuayeneye gitmeden önce ben çikolata yiyorum doktor tavsiyesi ile canım, hareketleniyor bebiş. Aklında olsun girmeden bir saat veya kırk dk önce bir çikolata yepozisyona daha rahat bakar doktorun
Benimde arkadaşımın detaylı ultrasonda kız olduğu ortaya çıktı. O zamana kadar erkek biliyorlardı.Yaaa bizim basimiza geldi o. benim kiz kardesime hep erkek dedi doktor. Bir dogdu kizhep ayni doktora gitmisti annem belki doktorun aletindendir ama 13 yasinda oyle cok gecmis bir zaman da degil aslinda
Ay bende bu çikolata işini unutmam inşallahMuayeneye gitmeden önce ben çikolata yiyorum doktor tavsiyesi ile canım, hareketleniyor bebiş. Aklında olsun girmeden bir saat veya kırk dk önce bir çikolata yepozisyona daha rahat bakar doktorun
Sonrasında herhangi bir sıkıntı olmadı inşallah8.ci haftamda gittik malesef zehirlendim ama onun dışında fiziksel bir sıkıntı yaşamadım. Balide bali belly diye sudan bulaşan bir hastalık var. Daha önce de tatile gitmiştik o zaman dikkat etmememize rağmen bişey olmamıştı ancak bu gidişimizde çok dikkat etmemize rağmen eşimde bende son gün rahatsızlandık 2-3 gün kusma ishal ile geçti.
Bencede canım şimdide sen bekle nazi ki göstermiyorsa kizmi acabaMaşallah bin şükür
He ben bekliyim merak etmiyorum dedikçe inada bindirdi benimki merak etmiyosan göstermiyorum diyor
Öğrenirsin artık yaa benim 13 haftada bile %80 erkek dediğine göre seninki hayli hayli çıkarChipbaby omor kızlar sağlıkla gelsin oğlanlar ben doktor aksini demedikce kız hissediyor eğer oğlansa resmen ters köşe olacağım hiç aklımdan oğlan geçmiyor bu ara da herkes oğlan öğrendi ben de bu furyaya mı girerim diye de kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Son 1 hafta inşallah söyler cinsiyeti 16+2 oluyor. Söyler de mi?
Ellerinden öpecek bence yine canımKızlar yok mu bir anayiğit ya grubun yönetimini alsın.valla ben bıraktım kimseden ses çıkmadı ben alırım yönetimi diye. Listeyi güncelleyelim bir tek bizim listemiz güncellenmiyor şu an.
Kızlar benjmde plesanta aşağıda çömelme filan çok yapma dedi rahim ağzın kapalı şuan çok problem değil ileriki haftalarda çıkması lazım dedi.dikkatli olucaz çok hareketsiz kalmicaz ama çokta yorulmicaz dinlenme yi uzanarak yapacaksın dedi.Benimde öylw. Domtor bugun korkulcak bişiy yok yavaş yavaş yukarıda doğru hareketlenmiş 20 ya da 25invi haftaya kadar yukarı çıkmasını bekliyoruz zaten normaldede aşağıda olurmuş zamanla çıkarmış. Lekelenmeler yaşamıştım bu dönemde çok yorulmamanıI tavsiye ediyolar. Dikkat edersiniZ
Canım burada bu mevzuyi o kadar döndürdum ki soluğu hastanede aldığımı bilirim sakin korkma gidiyor geliyor şuan bile bı bakıyorum sönmüş gitmiş ama endişelenme.cok yaşadım endiseni çok iyi anlıyorum birşey yok Allah'ın izniyle belirtiler hep olmuyor bazen gidiyorKızlar merhaba sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben 10. Haftamdayim ve göğüs hassasiyetim azaldı sizin haftalariniz benden önde, o yüzden size sormak istiyorum. Göğüs hassasiyeti bu haftalarda azalan var mı çok korkuyorumyanıtlarsanız çok mutlu olurum
Yani çevrem kız diyor halâ göremediğimiz içinBencede canım şimdide sen bekle nazi ki göstermiyorsa kizmi acababenimki erkek arsizligi direkt açıyor valla
Sağlıkla gelsin inşallah gönlündeki neyse rabbbim onu hayirli kılsınYani çevrem kız diyor halâ göremediğimiz için
Doktor 12. Haftada bakmaya calıstı tahminde bulunmadı ama bende kız gördüm
Allah razı olsun inanın o kadar kötü oldum ki iki gündür. Çarşamba randevum var inşallah gidecegim güzel güzel evladımı görürüm.Canım burada bu mevzuyi o kadar döndürdum ki soluğu hastanede aldığımı bilirim sakin korkma gidiyor geliyor şuan bile bı bakıyorum sönmüş gitmiş ama endişelenme.cok yaşadım endiseni çok iyi anlıyorum birşey yok Allah'ın izniyle belirtiler hep olmuyor bazen gidiyor
Ben yaparım aslında ama neyin nasıl yapıldığını bilmiyorum, öğrenirim başka yapacak kimse yoksaKızlar yok mu bir anayiğit ya grubun yönetimini alsın.valla ben bıraktım kimseden ses çıkmadı ben alırım yönetimi diye. Listeyi güncelleyelim bir tek bizim listemiz güncellenmiyor şu an.
Bence hic sorun olmaz gidin daha erkenken, ben mayis gibi yine plan yaparim seyahatSonrasında herhangi bir sıkıntı olmadı inşallahbenim de kafam çok karışık Bali’ye gitmek çok istiyorum ama 16 haftalık falan olacak izin alabildiğimiz zaman. Emin olamıyorum ama bebek olduktan sonra da gitmemiz imkansız gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?