Canım selamChipbaby omor kızlar sağlıkla gelsin oğlanlar ben doktor aksini demedikce kız hissediyor eğer oğlansa resmen ters köşe olacağım hiç aklımdan oğlan geçmiyor bu ara da herkes oğlan öğrendi ben de bu furyaya mı girerim diye de kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Son 1 hafta inşallah söyler cinsiyeti 16+2 oluyor. Söyler de mi?
Amin canımAllah razı olsun inanın o kadar kötü oldum ki iki gündür. Çarşamba randevum var inşallah gidecegim güzel güzel evladımı görürüm.
Tüm süreçleriniz çok güzel geçsin, sağlıkla alın kucaginiza
Bende varım öğrenemeyen fetal sonucum 12 gündür gelmedi
Benim de maalesefBenim 9 aya kadar sürmüştü
Kızlar da ben de öğrenemedim henüz cinsiyet i salı günü kontrol var bakalım 3kızım var benim de.Bi sen bi ben kaldık herlde canım grupta cinsiyet öğrenemeyen
16 da artık net söylemesi lazım bence ya, sende çikolata yemeyi unutmaChipbaby omor kızlar sağlıkla gelsin oğlanlar ben doktor aksini demedikce kız hissediyor eğer oğlansa resmen ters köşe olacağım hiç aklımdan oğlan geçmiyor bu ara da herkes oğlan öğrendi ben de bu furyaya mı girerim diye de kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Son 1 hafta inşallah söyler cinsiyeti 16+2 oluyor. Söyler de mi?
Benim de tam tersi 13de erkek dedi doktorum,20.hftada detaylida kız oldgnu öğrendik şok olmstumBenimde arkadaşımın detaylı ultrasonda kız olduğu ortaya çıktı. O zamana kadar erkek biliyorlardı.
Aynisini yasadim, erkek erkek dediler, 20. Haftada detaylida iki bacaginida komple acmis erkek degilim beeeenn der gibi yatiyoduBenim de tam tersi 13de erkek dedi doktorum,20.hftada detaylida kız oldgnu öğrendik şok olmstum
Benim de tam tersi 13de erkek dedi doktorum,20.hftada detaylida kız oldgnu öğrendik şok olmstum
A ben erkekten kıza dönen duymamıştım hiç oda varmış demekkiAynisini yasadim, erkek erkek dediler, 20. Haftada detaylida iki bacaginida komple acmis erkek degilim beeeenn der gibi yatiyodu
Hayırlı olsun neden doktor sorun olabilir dedi kiKızlar bizim bebeğin cinsiyeti de kız. Nipt ile öğrendik. Başka bir şey çıkmadı çok şükürönceki doktorum genetik sorun olabilir vs demişti ama yokmuş neyse ki.
ben de daha başlamadım ama herkes üşür diyor bebek için, gene müslin kumaş uzun kollu şeyler tercih edeceğim gibi duruyor, alışveriş listeleri hazırladım cinsiyet net olunca almaya başlayacağım inşallahKızlar kıyafet alanlarınız ne tür şeyler aldınız? Şimdi bi bu bebişlere ağustos ayında ne giydiricez? Uzun kollu mu kısa kollu mu? Hastane çıkışı için ne almalıyız mesela? Sanki bana çok kasmamak gerekiyor, biz ne giyiyorsak o türden giydirebiliriz gibi geliyor, uzun kollu sanki onlar için fazla olacakmış gibi geliyor ama çok küçük olacakları için ve daha önce hiç annelik deneyimim olmadığı için asla kestiremiyorum
Merhaba surec psikolojik zorlu geçiyor suan. Bedenen bulantı ve tansiyon düşüklüğü disinda hiçbir sey hissetmiyorum. Aklim duman ama. Ayni ornekler ve iyi sonuçlar da var duymaya dayanamadiklarim da. Perinatologa gitmedim henuz dr um 11 ve 12.haftalarda gel sonra yonlendireyim dedi ama aklim karisik bazi arkadaşlar sorun olursa 12 de en gec islem yapılması gerekir karar vermen icin suren yok şeklinde yorum yapti dogal olarak düşünmek bile istemiyorum ne yapacagimi bilemiyorum. Bu arada diger gruptan da size yazdim sanırım. Haftaniz ileri benden siz de surecinizi paylasirsaniz memnun olurum.Merhaba süreç nasıl ilerliyor?
Kalp atışı kaç bebeğin biliyor musunuz acebaAmin canım cümle bekleyenler sağlıkla sıhhatle kucağına alsın
Kalp atışı kaç bebeğin biliyor musunuz acebaAmin canım cümle bekleyenler sağlıkla sıhhatle kucağına alsın
kalp atışı kaç aceba totem yapıyorm
Antalyadaki doktor 11. Haftaya yakın bi zamanda göbek kordonunu kalın görüyorum normalde bu haftalarda bu kadar kalın olmaması lazım. Bu da genetik bi sorunla ilişkili olabiliyor falan demişti bir an önce nipt yaptırın dedi. Sonra ben kendi şehrime döndüm kendi doktorum ben o tarz bir şey görmüyorum dedi ama yine de nipt yaptırdık içimiz rahat etsin diye. Neyse ki temiz çıktı şükür.Hayırlı olsun neden doktor sorun olabilir dedi ki
Benim önceki bebeğim de 31 Temmuz doğumlu sakın uzun kollu almayın :) eğer odada klima çalıştıracaksanız tamam uzun kollu giydirebilirsiniz ama çalıştırmayacaksanız bebek yanıyor. Ben kısa kollu çıtçıtlı ya da kolsuz çıtçıtlı giydirdim hep. Aşırı sıcak oluyor geceleri çünkü. Hem gece hem gündüz öyle yatırdım. Yenidoğan Hastane çıkışı benim 3 set vardı ama eldivenli falan değil LCW hastane çıkışları. 1-3 ay aldım bir de yenidoğan setim sadece 1 tane vardı.Kızlar kıyafet alanlarınız ne tür şeyler aldınız? Şimdi bi bu bebişlere ağustos ayında ne giydiricez? Uzun kollu mu kısa kollu mu? Hastane çıkışı için ne almalıyız mesela? Sanki bana çok kasmamak gerekiyor, biz ne giyiyorsak o türden giydirebiliriz gibi geliyor, uzun kollu sanki onlar için fazla olacakmış gibi geliyor ama çok küçük olacakları için ve daha önce hiç annelik deneyimim olmadığı için asla kestiremiyorum
Klima çalışmayacak odada, o yüzden bana da bebek için çok sıcak olurmuş gibi geliyor. Vantilatör çalışır illa ama o da bebeğe gelmeyecek şekilde. Belki hastane çıkışı bi tane müslin takım koyarım diyorum, onun dışında kısa kollu şortlu tulumlar, çıtçıtlı badyler iş görecekmiş gibi. Gereken durumda kıyafetle sarıp sarmalamak yerine müslin battaniye yetecekmiş gibi…Benim önceki bebeğim de 31 Temmuz doğumlu sakın uzun kollu almayın :) eğer odada klima çalıştıracaksanız tamam uzun kollu giydirebilirsiniz ama çalıştırmayacaksanız bebek yanıyor. Ben kısa kollu çıtçıtlı ya da kolsuz çıtçıtlı giydirdim hep. Aşırı sıcak oluyor geceleri çünkü. Hem gece hem gündüz öyle yatırdım. Yenidoğan Hastane çıkışı benim 3 set vardı ama eldivenli falan değil LCW hastane çıkışları. 1-3 ay aldım bir de yenidoğan setim sadece 1 tane vardı.
Neyse kızlar ben size fikir vericem zamanla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?