2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Ay massallah, ne kadar cok erkek geliyor haftaya benim kontrolum ama soylemez bence henuz birsey daha cok erken der. Burda 20ye yakin soyluyorlar
Benim icime hicbirsey dogmuyor ama sadece asermeden dolayi kiz mi diyorum. Cok sacma ama Iskender ve yogurt istiyor canim sadece

Canım selam
Artık söylemesi gerekiyor evet :) bir çikolata önerisi yapayım. Benim bebiş uyuyor diye birkaç muayenede çikolata yiyip gittim, doktor hemen açıyı yakalayıp gördü

Bende varım öğrenemeyen fetal sonucum 12 gündür gelmedi

Benim 9 aya kadar sürmüştü
Benim de maalesef
Bi sen bi ben kaldık herlde canım grupta cinsiyet öğrenemeyen
Kızlar da ben de öğrenemedim henüz cinsiyet i salı günü kontrol var bakalım 3kızım var benim de. ben okumaya çalışıyorum yazıklarınızı ama cevap yazamıyorum bulantım çok fena iyice arttı bu ara gözümü açamıyorum kusmaktan

16 da artık net söylemesi lazım bence ya, sende çikolata yemeyi unutma

bana da 12 haftalıkken detaylıda erkeğe benziyor dedi perinatolog, çok şaşırmıştım kız beklediğim için yüzümdeki sivilcelere güvenip kızdır diyordum hep ama 20sinde bi randevum daha var kesinleşir heralde o zamana bi şeyler alasım var ama henüz tutuyorum kendimi cinsiyeti öğrenmeden almayayım diyorum bir da sağ kasığıma ara ara sancı giriyor özellikle idrara sıkışıkken sizde de oluyor mu?

Kızlar bizim bebeğin cinsiyeti de kız. Nipt ile öğrendik. Başka bir şey çıkmadı çok şükür önceki doktorum genetik sorun olabilir vs demişti ama yokmuş neyse ki.
Hayırlı olsun neden doktor sorun olabilir dedi ki

Kızlar kıyafet alanlarınız ne tür şeyler aldınız? Şimdi bi bu bebişlere ağustos ayında ne giydiricez? Uzun kollu mu kısa kollu mu? Hastane çıkışı için ne almalıyız mesela? Sanki bana çok kasmamak gerekiyor, biz ne giyiyorsak o türden giydirebiliriz gibi geliyor, uzun kollu sanki onlar için fazla olacakmış gibi geliyor ama çok küçük olacakları için ve daha önce hiç annelik deneyimim olmadığı için asla kestiremiyorum

ben de daha başlamadım ama herkes üşür diyor bebek için, gene müslin kumaş uzun kollu şeyler tercih edeceğim gibi duruyor, alışveriş listeleri hazırladım cinsiyet net olunca almaya başlayacağım inşallah

Merhaba süreç nasıl ilerliyor?
Merhaba surec psikolojik zorlu geçiyor suan. Bedenen bulantı ve tansiyon düşüklüğü disinda hiçbir sey hissetmiyorum. Aklim duman ama. Ayni ornekler ve iyi sonuçlar da var duymaya dayanamadiklarim da. Perinatologa gitmedim henuz dr um 11 ve 12.haftalarda gel sonra yonlendireyim dedi ama aklim karisik bazi arkadaşlar sorun olursa 12 de en gec islem yapılması gerekir karar vermen icin suren yok şeklinde yorum yapti dogal olarak düşünmek bile istemiyorum ne yapacagimi bilemiyorum. Bu arada diger gruptan da size yazdim sanırım. Haftaniz ileri benden siz de surecinizi paylasirsaniz memnun olurum.

Kızlar tahmin edebilen varsa beklerim 12+5

Eklentiler

• IMG_9377.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_9374.webp
    26 KB · Görüntüleme: 52
Hayırlı olsun neden doktor sorun olabilir dedi ki
Antalyadaki doktor 11. Haftaya yakın bi zamanda göbek kordonunu kalın görüyorum normalde bu haftalarda bu kadar kalın olmaması lazım. Bu da genetik bi sorunla ilişkili olabiliyor falan demişti bir an önce nipt yaptırın dedi. Sonra ben kendi şehrime döndüm kendi doktorum ben o tarz bir şey görmüyorum dedi ama yine de nipt yaptırdık içimiz rahat etsin diye. Neyse ki temiz çıktı şükür.
Benim önceki bebeğim de 31 Temmuz doğumlu sakın uzun kollu almayın :) eğer odada klima çalıştıracaksanız tamam uzun kollu giydirebilirsiniz ama çalıştırmayacaksanız bebek yanıyor. Ben kısa kollu çıtçıtlı ya da kolsuz çıtçıtlı giydirdim hep. Aşırı sıcak oluyor geceleri çünkü. Hem gece hem gündüz öyle yatırdım. Yenidoğan Hastane çıkışı benim 3 set vardı ama eldivenli falan değil LCW hastane çıkışları. 1-3 ay aldım bir de yenidoğan setim sadece 1 tane vardı.

Neyse kızlar ben size fikir vericem zamanla

Klima çalışmayacak odada, o yüzden bana da bebek için çok sıcak olurmuş gibi geliyor. Vantilatör çalışır illa ama o da bebeğe gelmeyecek şekilde. Belki hastane çıkışı bi tane müslin takım koyarım diyorum, onun dışında kısa kollu şortlu tulumlar, çıtçıtlı badyler iş görecekmiş gibi. Gereken durumda kıyafetle sarıp sarmalamak yerine müslin battaniye yetecekmiş gibi…
Ay kafamda deli sorular işte aydınlat sen bizi zaman zaman

Merhaba kızlar ben 15. Haftanın içerisindeyim ve 3 kiloyu geçtim. Galiba biraz hızlı gidiyorum. Sizde durumlar nasıl? Kaç kilo aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…