Hahahaha kulübe hoşgeldin canım bende geçerken aldım bu modeliSelammbenim gibisi yoktur cidden. Normalde almayacaktım. Sonra bugün akşam e-bebeğe gittik. Bebek arabası baktık. Hiç aklımda olmayan bir ürün aldım Kraft Kenya bayağı beğendim. Normalde aklımda chicco almak vardı ama 12600 tl ye geldi hem fiyatı çok iyi geldi hemde beğendim. Çok zor beğenen biriyim birden almam şaka gibiydi Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
Ahahaha bir anda alıverin çıkman harika olmuş, yoksa sen onu mu alsam bunu mu alsam ikileminden karar da veremezdinSelammbenim gibisi yoktur cidden. Normalde almayacaktım. Sonra bugün akşam e-bebeğe gittik. Bebek arabası baktık. Hiç aklımda olmayan bir ürün aldım Kraft Kenya bayağı beğendim. Normalde aklımda chicco almak vardı ama 12600 tl ye geldi hem fiyatı çok iyi geldi hemde beğendim. Çok zor beğenen biriyim birden almam şaka gibiydi Allah sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin
Maşallah canım, kaç kilo aldın ki öyle dedi?
Hoşnuldum.. Evet denedim orda ben bayağı ama onu düşünmedim. Çokta önemsememişim demekki ben hallolur o ya anneme diktiririm olmadı ama diğerlerinin boyu bile yetebilirHahahaha kulübe hoşgeldin canım bende geçerken aldım bu modelirabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Fark ettin mi bilmiyorum ama puset kısmı kitlemek için tutma kısmını arkaya doğru yatırmak gerekiyor. Nasıl puset örtüsü olur diye düşünüyorum ben şimdi
Ayyy gerçekten kocam zaten diyor çok şükür artık araba bakmayacakAhahaha bir anda alıverin çıkman harika olmuş, yoksa sen onu mu alsam bunu mu alsam ikileminden karar da veremezdinBu arada Kraft Kenya modeli çok güzel ve çok kullanışlı bence de Prego Concorde’den sonra ikinci tercihim Kraft Kenya’ydı benim de İnşallah sağlıklı günlerde kullanabilmek nasip olsun hepimize Hayırlı olsun
Maşallah kızlar gümbür gümbür geliyorMerhabalaaar cinsiyetini öğrendik
Haftasonu ailelerle çevreyle kutlama ile geçti herkes gitti anca buraya dönebildim.
Bir kızçem oluyoro kadar garip ve o kadar inanılmaz geliyor ki hep erkek hissettim ama hep kız olsa dedim ondan mı yoksa hala daha tamamen hamilelik durumunu idrak edemediğim için mi (sabah açlık ve 5 kılo idrar kapasiteli uyanınca aaa hamileyim ya ondan dediğime mi) bilmiyorum ama sevinçten ağlamaktan oturduğum yerde uyuyorum . Kısaca;
Rabbim her anneye kucağına almayı, sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah her gün sağlığı için dua ettim doğana kadarda okumaya devam edicem. Hoşgeldin Ekin, hoşgeldin annesinin ballısı
Bu mesaj anı olarak kalsın istedim belki bir gün okursun
günaydınn herkese tabloya eklenmedim henüz ama benim de erkek bebişimGünaydınlar, kızlar erkek bebek sayısı yükselişte sanki hemen hemen kızlarlar eşitlenmek üzere ankete göre
Ben kizimda yaptirmistim 3 doz hic sorun yasamadimDru tetenoz asisi ni yaptir dedi bana agrisi atesi olyyor mu acaba yaptoran var mi
Ya ben 2 haftada 3 kilo aldim acikinca midem cok bulaniyor 2 saatte bir yiyince1 ayda 2 kilo almışım. Bu ay için çok fazla dedi
Egerki zayıf olarak hamile kaldiysan bence kilo artışı daha kolay ve hızlı oluyor.. canını sıkma sağlığına dikkat et sağlıklı atıştırmalıklarla geçiştir bence kilo alsanda doğum sonrası halledersin canını sıkma hamileliğinin tadını çıkarBen kizimda yaptirmistim 3 doz hic sorun yasamadim
Ya ben 2 haftada 3 kilo aldim acikinca midem cok bulaniyor 2 saatte bir yiyince
Maalesef cok zayif degilim. Bu aya kadar almamistim ama bir anda boyle alinca canim sıkıldi baya. Karnim da buyudu. Gebelik sekeri cikmasindan endiselendim. Bel fitigim patladi hamile kalmadan 3 ay once aslinda ameliyat icin doktor arayisindayken tesaduf ogrendim hamile oldugumu o yuzden kiloma dikkat etmeye calisiyorum cok alirsam sorun yasarim diye. Dogum sonrasi ciddi zayiflamam lazim neyse ki emzirme donemine guveniyorumEgerki zayıf olarak hamile kaldiysan bence kilo artışı daha kolay ve hızlı oluyor.. canını sıkma sağlığına dikkat et sağlıklı atıştırmalıklarla geçiştir bence kilo alsanda doğum sonrası halledersin canını sıkma hamileliğinin tadını çıkar
benim de aslında bir iştahım yok ama 2-3 saatte bir birşeyler yemezsem elden ayaktan kesiliyor gibi oluyorum. sürekli bir şeyler atıştırmaktan oldu zaten. napıcaz bilmiyorumYa ben 2 haftada 3 kilo aldim acikinca midem cok bulaniyor 2 saatte bir yiyince
Bende zayıf hamile kalanlardan değilim aslında zayıf idim ama yurtdışı deneyimimden psikolojik olarak güzel ayrilmadim bol kilo artışı yaşadım ardından veremedim ama 3cocugumda da hamile kaldığım kiloya hemen geri döndüm emzirme surecimden kaynaklandığını düşünüyorum ilk cocugumda 20 kilo almıştım en az son ay tartilmamistim bile korkumdanMaalesef cok zayif degilim. Bu aya kadar almamistim ama bir anda boyle alinca canim sıkıldi baya. Karnim da buyudu. Gebelik sekeri cikmasindan endiselendim. Bel fitigim patladi hamile kalmadan 3 ay once aslinda ameliyat icin doktor arayisindayken tesaduf ogrendim hamile oldugumu o yuzden kiloma dikkat etmeye calisiyorum cok alirsam sorun yasarim diye. Dogum sonrasi ciddi zayiflamam lazim neyse ki emzirme donemine guveniyorum
Aynen ben ekmek ve makarna pilav tüketen biri değilim çok nadir sadece kahvaltıda yiyorum ekmeği bende akşam yemeğinden sonra kendimi tutuyorum midem çok kazinmadigi müddetçe diyorum uyudugun zaman yeme arzun bitecek usteleme aklımdan çıkarKilosu fazla olan hanimlar aksamlari ekmegi maksimum 3 dilim yiyin makarna pilav 2 kasiktan fazla yemeyin. aksamlari yediginize dikkat edin sayili meyve yiyin kilo almazsiniz insallah . Tatli turlerindede tadimlik yiyin tabak tabak porsiyon tuketmeyin sizlerde bunlari zaten biliyorsunuz ama yinede nefse hakim oldugumuz kadar olalim bebek buyudukce aclikla olan imtihanimiz daha cok artacak
Ya benim bir bacagim hala fitiktan agriyo isin kotu tarafi cok yuruyemiyorum dabenim de aslında bir iştahım yok ama 2-3 saatte bir birşeyler yemezsem elden ayaktan kesiliyor gibi oluyorum. sürekli bir şeyler atıştırmaktan oldu zaten. napıcaz bilmiyorumyürüyüş filan ekleyince dengelenir diye umuyorum
Ben kizimda 12 kilo aldim 5i benimle halaBende zayıf hamile kalanlardan değilim aslında zayıf idim ama yurtdışı deneyimimden psikolojik olarak güzel ayrilmadim bol kilo artışı yaşadım ardından veremedim ama 3cocugumda da hamile kaldığım kiloya hemen geri döndüm emzirme surecimden kaynaklandığını düşünüyorum ilk cocugumda 20 kilo almıştım en az son ay tartilmamistim bile korkumdanama ansızın kilo artışın belki bağırsaklarından yada dün yediklerinden vs kaynaklanıyordur ben de kilo almamak için yanlış olduğunu bildiğim halde hergun sabah tartiliyorum ve ona göre davranıyorum malesef ins şeker çıkmasın sadece anlık bir durum olsun
Aksam hic 3 dilim ekmek yedigimi bilmem ben aslindaKilosu fazla olan hanimlar aksamlari ekmegi maksimum 3 dilim yiyin makarna pilav 2 kasiktan fazla yemeyin. aksamlari yediginize dikkat edin sayili meyve yiyin kilo almazsiniz insallah . Tatli turlerindede tadimlik yiyin tabak tabak porsiyon tuketmeyin sizlerde bunlari zaten biliyorsunuz ama yinede nefse hakim oldugumuz kadar olalim bebek buyudukce aclikla olan imtihanimiz daha cok artacak
Bende demir ilaclari hep kabizlik yapiyor zaten kabizlik sorunum var iyice kotu oluyor. Sideferin hapi kabizlik yapmiyor rica edicem eger uygunsa onu alicam. Baska bir demir takviyesi deneyin hepsi herkese iyi gelmiyor etkisi olabiliyorKizlar merhaba merak ettigim bisey var yasayan var mi ben demir ilaci kullaniyorum doktorum recete etti ama asla kullanamiyorum yani soyle iki gun kullaniyorsam -3-4 gun kullanmiyorum midemi ayni ilk zamanlardaki gibi calkaliyor ve rahatsiz ediyor ilactan asiri sogdum beni cok etkiledi doktoruma soyledm ve bagirsakta cozulen formunu verdi onu almadim henuz ama demir ilacindan nefret etmeye basladim sizde bi problem olusturuyormu? Ben icmek istemiyorum ama demir eksikligimin olmadigi halde doktorum bebek icin onemli dedi ama icemiyorum
Ben cok istiyorum gunler de kisa aslinda ama bulantilarim hala gecmedi. Gecince ortasinda da olsam baslicam insallah. Aksam ezani erken sabah gec cok zor degil bu sene. Kizimda yaza denk geliyorduRamazanda oruç tutacak olan var mı
İnşallah niyetleneceğim ben.Ramazanda oruç tutacak olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?