Üç doktorda aynı şeyi söylemişse bence erkek3 doktora gittim üçüde erkek dedi öncectsniji Rabbim hayırlısını versin ama ben hala ikna olmadım 20 nevi haftaya kadar bekleyeceğim
Canım kullandığın özel yağ san iyi gelmemiş olabilir. İçeriğindeki bir şeye alerjin vardır belki. Yağ türleri bazı hassas ciltlerde alerji, egzama, mantar gibi şeyleri tetikleyebiliyor. Ben de hassas cilt olduğum için yağ kullanmıyorum. Kullandığım zaman kaşınırım. O yüzden yağsız bir nemlendirici kullanmak belki iyi gelir.Hanımlar benim göbeğim ve göğüslerim çok kaşınıyor. Hamilelik için özel yağ kullanıyorum çok güzel nemlendiriyor ama kaşıntı gitmiyor(vücudumun diğer bölgelerinde yok, sadece göbek ve göğüs). Önerisi olan varmı ?
Oyyy gözün aydın canımSelam kızlar, inşallah hepiniz iyisinizdir
Bugün muayene günümüzdü. İlk defa 1 ay ara vermiştik, öncesinde düşük tehlikesinden dolayı her hafta doktora gidiyorduk. 1 ay sonra ilk kez gördüm minnoşumu. Kocaman olmuşbu sefer uzun uzun inceledi doktor, beyin iki loba ayrılmış, midesi, idrar kesesi oluşmuş onlara baktı tek tek. Kıpır kıpır da oynaşıyordu ben de yavaştan hissediyorum hareketlerini zaten. Sadece kasılman var dedi doktor, regl ağrısı gibi vardı ama çok da rahatsız etmiyordu. Ultrasonda da gözüktü. Onun için magnezyum desteği verdi. Bir de fazla kilo almışssın biraz hareket et yürüyüş filan yap pilatese başla dedi düşük tehtidinden korku kaldı bende çok hareket etmiyordum gerçekten. Artık ederim inşallah bizden haberler böyle
Üç doktorda aynı şeyi söylemişse bence erkek
Önceliğimiz tabiki hayırlı ve sağlıklı olması ama kıza öyle adapte olmuştum ki büyük bir şok yaşadım doktorla inatlaşıyordum kordonla pipiyi karıştırdınız diye AllahımmÜç doktorda aynı şeyi söylemişse bence erkek
Gaviscon son 2-3 haftadir benimle birlikte. Reflu gibi bir sikinti yasiyorum ve evet cok erken aslindaMide yanması için erken değil mi yavTahin muz gaviscon elma girdabından çok bunaldım. Salçalı yemekleri özledim. Nasıl yapıcaz daha bebe yukarılara çıkmadı. İleriki aylar mahvolduk bittik yanıyorum cayır cayır gırtlağıma kadar. Yani yakacak bişiy de yemedim uslu uslu beslenmeye çalışıyorum abur cubur yok
Ben doktora ultrasonda bakarken sordum aynısını. Burun kemiği ve ense kalınlığını siz göremiyor musunuz şuan diye. Hiç yorum yapmadı. Normal ultrasonda görülüyor mu? O zaman ikilinin manası ne oluyor ki?Ben ikili testin kan testini vermek istemiyorum yastan oturu riskli cikacak dedim o da evet cikar dedi fetal onerdi cok pahali diyince ama yine de ense ve buruna bakalim ultrasona gir orada risk cikarsa fetali yine dusunuruz dedi ben o sekilde yaptim. Kan testi vermedim. Zaten orana dayali bir sonuc yanlis cikma orani cok yuksekti
Aynısını ben de düşündüm sanarsın milletin 30dan sonra hamile kalması imkansızmış gibi. Artı ben şu ana kadar 35 yaş üstü doğuran bir sürü insan gördüm ve burada okudum ve genetik sorunu olan duymadım, tabii ki büyük konuşmayayım ama daha çok genetik ve çevresel faktörler de rol oynuyor bence.Yaşımızda ne var anlamadım yani :) 50 yaşında doğuran insanlar var
Tam olarak ne için gittiniz radyolojiye?ikili test değil ama erken ayrıntılı ultrason mu oluyor? Belki ben de öyle yaparım, kulağa çok mantıklı geldi.Yaştan dolayı ikili ben de yaptırmadım fetal yaptır dedi başka bir merkezde radyolojiye gittim çok ayrıntılı baktı gayet sağlıklı görünüyor fetal yaptırmana gerek yok dedi yaptırmadım
Tam olarak düşüncem bu yönde. Ama detaylıda da genetik anomalilerin hepsi görülmeyebiliyormuş ama bence ense kalınlığı vs görülür ya. Onu da sordum doktora detaylıda görülmez mi diye. Bütün genetik hastalıklar fixiksel olarsk dışavurumu olmayabilir dedi ama belli başlı olanlar görülür bence, Allah bebeklerimize sağlık versin tabii.Veriler onceki dogumlarda belli kriterlere gore oranlaniyor. Onceki nesiller daha erken dogurdugu icin bu yaslarda dogum az ondan simdi cok olsa da oran yine eski dogumlara gore hesaplaniyor. O yuzden hic yaptirmayinca da ici elvermiyo insanin ama yanlis cikma orani cok yuksek. Detayli ultrason asil ben onu bekliyorum
Maşallah canım, kaç kilo aldın ki öyle dedi?Selam kızlar, inşallah hepiniz iyisinizdir
Bugün muayene günümüzdü. İlk defa 1 ay ara vermiştik, öncesinde düşük tehlikesinden dolayı her hafta doktora gidiyorduk. 1 ay sonra ilk kez gördüm minnoşumu. Kocaman olmuşbu sefer uzun uzun inceledi doktor, beyin iki loba ayrılmış, midesi, idrar kesesi oluşmuş onlara baktı tek tek. Kıpır kıpır da oynaşıyordu ben de yavaştan hissediyorum hareketlerini zaten. Sadece kasılman var dedi doktor, regl ağrısı gibi vardı ama çok da rahatsız etmiyordu. Ultrasonda da gözüktü. Onun için magnezyum desteği verdi. Bir de fazla kilo almışssın biraz hareket et yürüyüş filan yap pilatese başla dedi düşük tehtidinden korku kaldı bende çok hareket etmiyordum gerçekten. Artık ederim inşallah bizden haberler böyle
Valla ben youtubedan hamile yogası ve esneme hareketleri yapıyorum, pilatese de başlamak istiyorum ama korkuyorum da. Sorayım doktora.gozun aydin canim bende dusuk tehditinden dolayi az yuruyordm agri oluyordu hemen artik rahatiz artik bir sonraki randevu 1 ay sonrami
Erken ayrıntılı tarama kan akışı gelişen organları el ayak parmakları vs. Her şeyi incelediBen doktora ultrasonda bakarken sordum aynısını. Burun kemiği ve ense kalınlığını siz göremiyor musunuz şuan diye. Hiç yorum yapmadı. Normal ultrasonda görülüyor mu? O zaman ikilinin manası ne oluyor ki?
Aynısını ben de düşündüm sanarsın milletin 30dan sonra hamile kalması imkansızmış gibi. Artı ben şu ana kadar 35 yaş üstü doğuran bir sürü insan gördüm ve burada okudum ve genetik sorunu olan duymadım, tabii ki büyük konuşmayayım ama daha çok genetik ve çevresel faktörler de rol oynuyor bence.
Tam olarak ne için gittiniz radyolojiye?ikili test değil ama erken ayrıntılı ultrason mu oluyor? Belki ben de öyle yaparım, kulağa çok mantıklı geldi.
Tam olarak düşüncem bu yönde. Ama detaylıda da genetik anomalilerin hepsi görülmeyebiliyormuş ama bence ense kalınlığı vs görülür ya. Onu da sordum doktora detaylıda görülmez mi diye. Bütün genetik hastalıklar fixiksel olarsk dışavurumu olmayabilir dedi ama belli başlı olanlar görülür bence, Allah bebeklerimize sağlık versin tabii.
Maşallah canım, kaç kilo aldın ki öyle dedi?
Valla ben youtubedan hamile yogası ve esneme hareketleri yapıyorum, pilatese de başlamak istiyorum ama korkuyorum da. Sorayım doktora.
Çok teşekkür ederim aklıma gelmemişti. Yağsız nemlendiriciyi deneyeyim en iyisiCanım kullandığın özel yağ san iyi gelmemiş olabilir. İçeriğindeki bir şeye alerjin vardır belki. Yağ türleri bazı hassas ciltlerde alerji, egzama, mantar gibi şeyleri tetikleyebiliyor. Ben de hassas cilt olduğum için yağ kullanmıyorum. Kullandığım zaman kaşınırım. O yüzden yağsız bir nemlendirici kullanmak belki iyi gelir.
Ben ilk aylarda mide yanması çok çektim. Tahin Sabah aç karnına iyi geliyorMide yanması için erken değil mi yavTahin muz gaviscon elma girdabından çok bunaldım. Salçalı yemekleri özledim. Nasıl yapıcaz daha bebe yukarılara çıkmadı. İleriki aylar mahvolduk bittik yanıyorum cayır cayır gırtlağıma kadar. Yani yakacak bişiy de yemedim uslu uslu beslenmeye çalışıyorum abur cubur yok
Evet canım dün gittim çok şükür iyiydi. Kanama alanı bitmiş gibi. Bayram sonrası detaylıya gireceğim inşallah.
İyi canım gözün aydın beraberiz seninle galiba benimde 22 Ağustos doğum görünüyor. Bende bayramdan sonra detaylı ultrasona girecemEvet canım dün gittim çok şükür iyiydi. Kanama alanı bitmiş gibi. Bayram sonrası detaylıya gireceğim inşallah.
Selamlar. Bebeğinizi aldırmayı düşünmüyorsanız Allah’a emanet edin detaylı yaptırın bence.Ben de bugün doktora gittim. İkili testi daha yaptırmadım ve sorduğumda bana yaş itibari ile amniyosentez yaşındasın zaten riskli çıkacak direkt fetal dna yaptır dedi, ona da şimdi durumum var ama yaptırmak gene de zorluk olacak. Acaba dedim detaylıyı mı beklesem, onda da genetik hastalıklar görülmeyebilir hepsi dedi. Kafam karıştı yani fetal dna dışında illa ki amniyosentez mi yaptırması gerek 35 yaş ve üstünün? İkiliye girip hiç moralimi bozmak istemiyorum. Kafam karıştı.
Bende 29 yaşındayım. Yani napalım eskisi gibi hayatlar 20 lerde kurulmuyor. Benim annem bu arada 40 yaşında doğurdu rabbim nasip ediyorsa eğer yaşayacak günü varsa inşallah sağlıkla kucağımıza alacağız..Kafa karıştırmak ve korkutmaktan baska bisey degil sonucum cikana kadar stresliydim cogu tanidigimin ikinci evligini yapanlar ve gec evlenenlerde 40 - 45 yas sonrası dogurdugunu gordum sapasaglamlar fetal falanda yaptirmadılar .
Kendi doktorum bakmadi canim. İkili icin randevu aldim baska doktora ama kan vermeyecegimi sadece ultrason muayenesine girecegimi soyledim. Arkadasimin tskipli doktoru perinatologmus onun doktoru kendi muayesinde bakip soylemis extra gitmemis o. Doktora gore degisen bir durum sanirimBen doktora ultrasonda bakarken sordum aynısını. Burun kemiği ve ense kalınlığını siz göremiyor musunuz şuan diye. Hiç yorum yapmadı. Normal ultrasonda görülüyor mu? O zaman ikilinin manası ne oluyor ki?
Evet agrisi oluyor en fazla 3 gun igne yapilan kol ustune yatamamistm ben dokununca bile aciyorduDru tetenoz asisi ni yaptir dedi bana agrisi atesi olyyor mu acaba yaptoran var mi
Aldık biz bebek arabası. İndirimi kaçırmak istemedik. Prego Concorde 2025 modeli, e bebekte 23bindi fiyatı, indirimiyle 16.500’e aldık ve peşin fiyatına da 8 taksit yaptılar bonus karta. Modeli gerçekten öneririm, uzun araştırma sonrası birçok açıdan içime sinen bir model oldu. YouTube yazarak aratırsan özelliklerini detaylıca görebilirsin
SelammAçıkçası bekleme taraftarıydım en azından 25-30 haftalara kadar ama yurtdışında yaşayan arkadaşlarımızı ziyarete gittik. Bebekleri var önerdikleri herşeyi aldık geldik. Fiyat çok farkediyor açıkçası o yüzden büyük parçaları topladım geldimbende çok kararsızım, orda bi anda gaza gelince düşünmeyi bıraktım ve aldım aklım hala almadığım arabalarda
Ben çareyi rennie duo da buldum. Gavisconun o mentol tadından tiksindim. Bu çikolatalı gibi mentollü değil tavsiye ederimMide yanması için erken değil mi yavTahin muz gaviscon elma girdabından çok bunaldım. Salçalı yemekleri özledim. Nasıl yapıcaz daha bebe yukarılara çıkmadı. İleriki aylar mahvolduk bittik yanıyorum cayır cayır gırtlağıma kadar. Yani yakacak bişiy de yemedim uslu uslu beslenmeye çalışıyorum abur cubur yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?