- 13 Aralık 2024
- 596
- 609
- 18
Hiç canım et istemiyor benim de hep zeytinyağlı yemek istiyorum, 3 ay karbonhidrattan sonra iyi geldiBende tam tersi canım et çok istiyorher gün yesem bıkmam
İkinci gebeliğiniz mi? İkinci de rahim kasları hafızası dolayısıyla karin daha erken belli olurmuş. Ben 5. Ayin sonuna kadar ilk gebeliğimde bütün pantolonlarımı giymiştim.. şimdi karnım daha erken çıktı ve daha büyük.. en başından beri öyle gidiyor. hayirlisi bebeğimin yeri geniş olsun daYani belli olsun ama erkenden kimse bilsin istemiyorum nazara geliyorum saklayabildigim kadar saklayip gizlemek istiyorum. Erken cikti bu sefer gobegim
yanılıyorsunuz. Yenilerden birinde h..olanda perinatolog Prof dr Bülent köstü var. Ve alanında çok başarılıdır. Tavsiye ederimBen Kahramanmaraş’tayım. Burada zaten deprem sonrası özel hastane konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Henüz çok yeni açıldı 2 özel hastane. Mevcut olanlarda da perinatolog hiç yok. Biz de kısmet olur bi aksilik olmazsa Adana’ya gideceğiz detaylı ultrason için inşallah
İkinci gebeliğiniz mi? İkinci de rahim kasları hafızası dolayısıyla karin daha erken belli olurmuş. Ben 5. Ayin sonuna kadar ilk gebeliğimde bütün pantolonlarımı giymiştim.. şimdi karnım daha erken çıktı ve daha büyük.. en başından beri öyle gidiyor. hayirlisi bebeğimin yeri geniş olsun daYani belli olsun ama erkenden kimse bilsin istemiyorum nazara geliyorum saklayabildigim kadar saklayip gizlemek istiyorum. Erken cikti bu sefer gobegim
yanılıyorsunuz. Yenilerden birinde h..olanda perinatolog Prof dr Bülent köstü var. Ve alanında çok başarılıdır. Tavsiye ederimBen Kahramanmaraş’tayım. Burada zaten deprem sonrası özel hastane konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Henüz çok yeni açıldı 2 özel hastane. Mevcut olanlarda da perinatolog hiç yok. Biz de kısmet olur bi aksilik olmazsa Adana’ya gideceğiz detaylı ultrason için inşallah
bebeğiniz kız mı? Kız bebeklerde progesteron hormonu biraz daha fazla salgılanıyormus ondan sebep olabiliyor sivilceKızlar iyi akşamlar vücudunda sivilcelenme başlayan var mı 18. haftamdayım göğüsümde ve sırtımda inanılmaz bir sivilcelenme var normalde hiç olmazdı yüzümde bile asla çıkmaz
Hayır oğlum olacak inşallah. Vücudumu ilk defa böyle sivilceli görüyorumİkinci gebeliğiniz mi? İkinci de rahim kasları hafızası dolayısıyla karin daha erken belli olurmuş. Ben 5. Ayin sonuna kadar ilk gebeliğimde bütün pantolonlarımı giymiştim.. şimdi karnım daha erken çıktı ve daha büyük.. en başından beri öyle gidiyor. hayirlisi bebeğimin yeri geniş olsun da
yanılıyorsunuz. Yenilerden birinde h..olanda perinatolog Prof dr Bülent köstü var. Ve alanında çok başarılıdır. Tavsiye ederim
bebeğiniz kız mı? Kız bebeklerde progesteron hormonu biraz daha fazla salgılanıyormus ondan sebep olabiliyor sivilce
Cok cok gecmis olsun Rabbim sifa versin en kisa zamandaGirmiyorum canım pek vaktim olmuyor maalesef mide bulantısı geçti tam anlamıyla diyemem ama baş etmeye çalışıyorum. Küçük kızım zatüre oldu bide hastanede yatıyoruz kaç gündür berbat durumdayım 2 haftadır evde döndü durdu hastalık en sonunda küçük kızım zatüre oldu bu nasıl bi virüs hepiniz çok dikkat edin
Evvaa burda karşılaşmamıza mı şaşırayım 2. Ye hamile olmana mıTmd2020 canım benide ekleyebilirmisin
Yaş 29
2.çocuk
Kalp atışı 7+1
Tahmini doğum tarihi 25 eylül yazalım şimdilik
Ben olsam yaptırırdım hem kendi doktorum hem de eğitimini almış yani bu işi radyologlar da yapıyorsa kadın doğumcu da yapar.Kizlar detayli icin perinatolog olmasi sart mi? Dogum yapmayi dusundugum hastanede kadin dogum doktoru bakiyormus sertifikasi varmis perinatologlaron kullandigi cihaz varmis ama bilemedim. Arada ciddi fiyat farki var yari yariya hem de dogum yapmak istedigim hastanede iyi olur diye dusunuyorum bilgiler sistemde gorunur. Degerlendirmek istedim ama emin de olamadim google da yaptiran cok yorumlar da iyi
Hatırladım canım seniEvvaa burda karşılaşmamıza mı şaşırayım 2. Ye hamile olmana mıtebrik ederim canım cok sevindim hayırlı olsun eski nickle (yasnaz) ben
Günaydın canım, hala bulantilarm vr çok da iyi gtmyo benim icn,iştahım bir türlü açılmadı o günleri dört gözle bekliyorumGünaydınlarrrr nasıl gidiyor 4 aylık hamilelik kızlar?
Amin canım Allah razı olsunHatırladım canım seniMaşallah rabim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Çok mutlu oldum senin adına Bende kaybetmeseydim aynı haftadaydık biliyormusun valla hayat süprizlerle dolu şükür
Benim güzel gidiyor arada olan çarpıntı nefes darlığı dışında iyim şükürGünaydınlarrrr nasıl gidiyor 4 aylık hamilelik kızlar?
Aynen öyle canım çok şükür tabiAmin canım Allah razı olsun
Nasip böyleymiş olsun bugünümüze şükür
Güzel elhamdülillah bi sıkıntı yokAynen öyle canım çok şükür tabinasılsın nasıl gidiyor cinsiyet bellimi
daha iyi ilk 3 aya göre :)Günaydınlarrrr nasıl gidiyor 4 aylık hamilelik kızlar?
Çok şükür hep böyle güzel geçsin sonuna kadar inşallahGüzel elhamdülillah bi sıkıntı yok
Doktor kıza benziyor diyo kesin kız demedi bacak arası cok açık değil dedi haftaya kontrol var bakalım değişicekmibiz kız diyoruz artık alıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?