- 22 Mart 2023
- 4.191
- 2.685
- 63
- 31
Merhabalar sgk kapsamında değilmiş diye ücret iadesi yapılmadığını duymuştum ben ama doğum teminatım vardı halbuki ay çok üzüldümCanım merhaba, benim de dün detaylı ultrason günümdü. Maslak Acıbadem Prof.Dr. İbrahim Bildirici’ye gittim. Çok memnun kaldım. Fiyat olarak biraz yüksek fakat gerçekten inanılmaz detaylı baktı. Raporları çıkardı. Kirpiğine kadar gördü diyeyim. İletişimi de çok iyi, tatlı bir doktor. Tavsiye ederim eğer imkan varsabir de özel sigorta/doğum teminatı varsa faturayı sigorta şirketine gönderip o şekilde ücret iadesi alabilirsin belki bir sorarsın onu da
Ben dün belgeleri gönderdim sigorta şirketime bakalım eğer yaparlarsa paylaşırım burdanMerhabalar sgk kapsamında değilmiş diye ücret iadesi yapılmadığını duymuştum ben ama doğum teminatım vardı halbuki ay çok üzüldüm
Ben daha almadım ama teyzesi çikolata yaptırıcak ben anahtarlık düşünüyorum 20 tane filan okadar kişi gelmicek te işte eksik olmasın.Kızlar merhaba
Hediyelik bir şeyler aldınız mı? Hastane odası süslemesi bana fazla geliyor da kağı süsü ve çikolata gibi bir iki bir şey almak istiyorum
Ben kapı süsü yaptıracağım ama yaptıracak yer bulamadımKızlar merhaba
Hediyelik bir şeyler aldınız mı? Hastane odası süslemesi bana fazla geliyor da kağı süsü ve çikolata gibi bir iki bir şey almak istiyorum
ben bebeğin doğacağı tarihi chatgptye yazdım, liste yaptı banaKızlar tüm ihtiyaçlar için alışveriş listesi çıkaran oldu mu ya bizimle de paylaşsa?
Çok sevinirimBen dün belgeleri gönderdim sigorta şirketime bakalım eğer yaparlarsa paylaşırım burdan
21+2de gittim en son 550 560 gramdı24+5de 759 gram çıktık hanımlar sizlerin bebişleri kaç gram kaç haftalık
Cok tesekkur ederim. Bizde de genetikte var tansiyon belki onunla ilgilidir diyorum ama gebelik disinda ciktigini hic gormedim. Doktorlar cok tepki veriyolar geriliyorumİkinci gebelikler daha zor geçiyor sanki demi
Hem kendi yaşadığım olsun hem burada okuduklarım sayesinde artık emin olmaya başladım. Allahım sabrını versin de sağ selamet kucağımıza alalım bebeklerimizi
Allah muhafaza normal zamanda senin için bile çok zararlı tansiyon. Ben 2017de aldım hipertansiyon tanısını ilk gebelikte problem yaşatmadı şükür 135ler bizim için normal ama düşük tansiyon istedikleri için ebelere doktorlara fazla geliyor. Emzirme sürecinde insülin direncimle beraber artışa geçip önünü durduramayacağım şekilde ilerledi. Aynı şekilde diyetisyenle çalışarak kilo ödem atarak yendim. Ama damar içi vs aşınma yaptığını düşünüyorum dolaşım sorunum var gibi hissediyorum. Sen de cok cok dikkat et kafan cocuklarından başkasında olmasın. Diyetle toparlayacağına inanıyorum
Ben de dun gittim tam 24+5 720 gr cikti. Boyu 25-30 arasi dedi uygulamalarda 33-34 gosteriyor bir canim sikilmadi degil24+5de 759 gram çıktık hanımlar sizlerin bebişleri kaç gram kaç haftalık
Yok yok merak etme benim de oyle bazen kuduracagi tutuyo diyorum. Hala bazen cok asagida da hissediyorum ablasi daha yukarilara vururduKızlar selam, benim kasiklarimda bir hareket var bir sağ bir sol oluyor.. seğirme tarzında bazen de tekme gibi Bebis bu kadar hareket etmezdi hiç son 2-3 saattir hiç durmuyor.. ters giden bir şey yoktur değil mi? Bir de çok asagida olması beni tedirgin etti..
Aynı şekilde ben ne süsleme ne fotoğraf çekimi istiyorum hiç tarzım değilKızlar merhaba
Bazı ölçümler baştan topuğa bazıları baştan popoya oluyor. Ondandır canımCok tesekkur ederim. Bizde de genetikte var tansiyon belki onunla ilgilidir diyorum ama gebelik disinda ciktigini hic gormedim. Doktorlar cok tepki veriyolar geriliyorumkesinlikle ikinci gebelik daha zor geciyor benim de. Odem atmam lazimmis nasil yapicam onu da bilmiyorum. İnsallah
Ben de dun gittim tam 24+5 720 gr cikti. Boyu 25-30 arasi dedi uygulamalarda 33-34 gosteriyor bir canim sikilmadi degilablasi da preeklampsiden hep 2 hafta falan geriden geliyordu olcumlerde bununki yine iyi diyorum artik
Canım dün 24+3 idi 615 gram çıktı bizim kız24+5de 759 gram çıktık hanımlar sizlerin bebişleri kaç gram kaç haftalık
En son 24+6 da gitmiştim 770 gr dı24+5de 759 gram çıktık hanımlar sizlerin bebişleri kaç gram kaç haftalık
Ay şuanda yerimden kalkamıyorum aynı durumdan ötürü benimki de bugün bayağı aşağıda ayaklarını aşağıya saldı demek ki habire aşagıya vurup duruyorKızlar selam, benim kasiklarimda bir hareket var bir sağ bir sol oluyor.. seğirme tarzında bazen de tekme gibi Bebis bu kadar hareket etmezdi hiç son 2-3 saattir hiç durmuyor.. ters giden bir şey yoktur değil mi? Bir de çok asagida olması beni tedirgin etti..
Canim ezgi hoca mi dedi? Detaylınin fotosunu atsana biİnşallah canım erken doğum olmaz benim bu gebeliğim karnım daha erken büyüdü çok şükür detaylı ultrasonda her şey yolunda çıktı.Bebegin böbreklerinde falan da sorun yok ama suyu fazla dedi şekerden de şüpheleniyoruz dedi geçenlerde sağlık ocağında açlık şekerine baktırdım yani gayet iyi çıktı en iyisi şeker yüklemesi yapmak
Bizimki de Pazartesi günü 24+2’de 931 gram geldi ama biz karı koca uzunuz kızımız da biraz iri gidiyor24+5de 759 gram çıktık hanımlar sizlerin bebişleri kaç gram kaç haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?