- 4 Şubat 2024
- 342
- 197
- 23
- 33
Seyirmeler belki hickiriklaridirKızlar selam, benim kasiklarimda bir hareket var bir sağ bir sol oluyor.. seğirme tarzında bazen de tekme gibi Bebis bu kadar hareket etmezdi hiç son 2-3 saattir hiç durmuyor.. ters giden bir şey yoktur değil mi? Bir de çok asagida olması beni tedirgin etti..
24+5de 759 gram çıktık hanımlar sizlerin bebişleri kaç gram kaç haftalık
Offf biz daha sadece park yatak, biraz kıyafet, battaniye, havlu, ağız mendilleri gibi tekstil şeylerini aldık. Banyo için minik küvet seti aldık. Ateş ölçer bir de süt sağmak için makineKızlar şaka maka 12-13 hafta kaldı bebeklerimize kavuşmamızasağlıkla gelsin hepsi
Ben bebek alışverişinin %90 ını tamamladım sayılır. Sadece bebek bezi, ıslak mendil alt açma örtüsü ve çarşaf kaldısıra kendimde.. tecrübeli annelere sorum var. Sezaryen olacağım. sizce ağustosta düğmeli alt üst takım mı yoksa gecelik mi daha rahat olur bir de sezaryen doğumda depend bez kullanılıyor mu? Dikişlerden ötürü zorlar gibi düşündüm. Ve son soru göğüsler şuankinden daha büyük oluyor mu benim neredeyse hiç büyümedi ona göre emzirme sütyeni alacağım
Benimde sütyen bedenim hiç değişmedi hala eskileri çok rahat giyiyorumOfff biz daha sadece park yatak, biraz kıyafet, battaniye, havlu, ağız mendilleri gibi tekstil şeylerini aldık. Banyo için minik küvet seti aldık. Ateş ölçer bir de süt sağmak için makineo kadar çok eksik var ki, daha dolap falan bakmamız lazım
dün Antalya’da yakın arkadaşım doğum yaptı. Antalya sıcak malum, terlerim diye gecelik almış yanına ama sezaryen sonrası anesteziden dolayı çok üşümüş titremiş. Bir de hemşireler ayağını sıcak tutacaksın ki gazın çıksın demişler. Apar topar eşi eve gidip pijama altı almış mecburen. Ben de hastanenin soğuk olma ihtimaline karşı uzun pijama altı koyacağım yanıma. Depend bez kullanılıyor sezaryen de olsa ama bir paket yeterliymiş. Sonrasında pede geçiş yapılıyormuş. Göğüsleri son dönemde zaten baya büyümüştü arkadaşımın, emzirme sütyenini son haftalarda almak daha mantıklı geliyor bana. Şu an hala normal sütyenlerimle idare ediyorum
Rica ederim ne demekCok tesekkur ederim. Bizde de genetikte var tansiyon belki onunla ilgilidir diyorum ama gebelik disinda ciktigini hic gormedim. Doktorlar cok tepki veriyolar geriliyorumkesinlikle ikinci gebelik daha zor geciyor benim de. Odem atmam lazimmis nasil yapicam onu da bilmiyorum. İnsallah
Ben de dun gittim tam 24+5 720 gr cikti. Boyu 25-30 arasi dedi uygulamalarda 33-34 gosteriyor bir canim sikilmadi degilablasi da preeklampsiden hep 2 hafta falan geriden geliyordu olcumlerde bununki yine iyi diyorum artik
Evet depend kullanılıyor, bir paket yeterli olur sonra normal ped ile devam ediliyor. İlk 2-3 gün kanama yoğun oluyor sonra normal regl gibi devam ediyor. Bana sorarsan alt üst takımlar hiç rahat olmuyor, gecelik daha kullanışlı. Hastaneler zaten çok sıcak oluyor. Memelerin çok büyümediyse az çok böyle kalırKızlar şaka maka 12-13 hafta kaldı bebeklerimize kavuşmamızasağlıkla gelsin hepsi
Ben bebek alışverişinin %90 ını tamamladım sayılır. Sadece bebek bezi, ıslak mendil alt açma örtüsü ve çarşaf kaldısıra kendimde.. tecrübeli annelere sorum var. Sezaryen olacağım. sizce ağustosta düğmeli alt üst takım mı yoksa gecelik mi daha rahat olur bir de sezaryen doğumda depend bez kullanılıyor mu? Dikişlerden ötürü zorlar gibi düşündüm. Ve son soru göğüsler şuankinden daha büyük oluyor mu benim neredeyse hiç büyümedi ona göre emzirme sütyeni alacağım
Benim belli değil normal mi sezeryan mı ama ben hem alt üst takım hem gecelik ve sabahlık olandan aldım. Depend bezde aldım pişman olmamak için. Ama benim normalde memeler küçüktü şimdi kocaman oldular ben şok! Daha doğuma kadar ne olur bilemiyorum. Tecrübeli değilim ama arkadaşlardan duyduklarım kadarıyla işte her tele basıyorumKızlar şaka maka 12-13 hafta kaldı bebeklerimize kavuşmamızasağlıkla gelsin hepsi
Doktorunuz 770 grama fazla mı dedi doktorum bilgilendirme yapmadı ben de o yüzden iyi mi kötü mü bilemedimEn son 24+6 da gitmiştim 770 gr dıama şişko bizimki biraz şeker yüklemesini o yüzden istediğini söylemişti. Bişi çıkmadı çok şükür
Ben de kadın doğumcuya sorduğumda bana bu kilo söylemenin anlamsız olduğunu makinanın haftaya ve bebeğin boyuna göre ortalama bişey hesapladığını bu nedenle tam doğru olmadığını söyledi. Ama detaylı dr muz 20 haftalıkken 270 gr de ve 3.300 civarında doğacak bile dedi.Canım dün 24+3 idi 615 gram çıktı bizim kız
Sen kaç kilo aldın valla merak ettimBenimde sütyen bedenim hiç değişmedi hala eskileri çok rahat giyiyorumbende 1 gecelik 1 alt üst takım alayım o zaman
aaa şaşırdım buna açıkçası çünkü bizim doktorumuz her seferinde bize kilosunu söylüyorBen de kadın doğumcuya sorduğumda bana bu kilo söylemenin anlamsız olduğunu makinanın haftaya ve bebeğin boyuna göre ortalama bişey hesapladığını bu nedenle tam doğru olmadığını söyledi. Ama detaylı dr muz 20 haftalıkken 270 gr de ve 3.300 civarında doğacak bile dedi.
Bizimkinin ölçümlerde göbeği diğer uzuvlarına göre önde gidiyor. Belki boyu çok uzun değildir ona göre kilosu fazla gelmiştir tam bilemiyorum ama her seferinde tombik diye konuşuyorDoktorunuz 770 grama fazla mı dedi doktorum bilgilendirme yapmadı ben de o yüzden iyi mi kötü mü bilemedim
Selam canım bazen bebeğim o kadar hareketleniyor ki abartmıyorum göbeğim sağa sola oynuyor geçen bı ara çok sinirlenip huzursuz olmuştum sabah 8 den gece 2 ye kadar hiç durmadan hareket etti artık ben yoruldum Dr kontrolum vardı sordum biraz gerildigin zaman adrenalin hormonu artiyomus bebekte ya çok hareketli olur yada çok hareketsiz dedi ama korkulacak bı durum yok bence rahat olKızlar selam, benim kasiklarimda bir hareket var bir sağ bir sol oluyor.. seğirme tarzında bazen de tekme gibi Bebis bu kadar hareket etmezdi hiç son 2-3 saattir hiç durmuyor.. ters giden bir şey yoktur değil mi? Bir de çok asagida olması beni tedirgin etti..
10 kilo aldım aslında ama göğüslerim aynı kaldıSen kaç kilo aldın valla merak ettim
25+4 te 1 kilo olmuş dedi ama 1 yada 2 hafta önde gidiyodu zaten böyle giderse Ağustosu beklemezmis hayırlısı olsun24+5de 759 gram çıktık hanımlar sizlerin bebişleri kaç gram kaç haftalık
Kızlar şaka maka 12-13 hafta kaldı bebeklerimize kavuşmamızasağlıkla gelsin hepsi
Karpuz ye halay çeksinKızlar bugün bebeğin hareketlerini hiç hissedemiyorum ya, tedirgin ediyor beni durduk yere
Sezeryandan ilk çıkınca gecelik onerebilirim sonda cikarirlarken veya kanama kontrolü yaptıkları esnada daha kolay oluyor çünkü ilk 5 6 saat kalkmiyorsunuz geliyorlar hemşireler değiştiriyor altinizi pijamayla bu çok mümkün olmuyorKızlar şaka maka 12-13 hafta kaldı bebeklerimize kavuşmamızasağlıkla gelsin hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?