2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Seyirmeler belki hickiriklaridir

Offf biz daha sadece park yatak, biraz kıyafet, battaniye, havlu, ağız mendilleri gibi tekstil şeylerini aldık. Banyo için minik küvet seti aldık. Ateş ölçer bir de süt sağmak için makine o kadar çok eksik var ki, daha dolap falan bakmamız lazım

dün Antalya’da yakın arkadaşım doğum yaptı. Antalya sıcak malum, terlerim diye gecelik almış yanına ama sezaryen sonrası anesteziden dolayı çok üşümüş titremiş. Bir de hemşireler ayağını sıcak tutacaksın ki gazın çıksın demişler. Apar topar eşi eve gidip pijama altı almış mecburen. Ben de hastanenin soğuk olma ihtimaline karşı uzun pijama altı koyacağım yanıma. Depend bez kullanılıyor sezaryen de olsa ama bir paket yeterliymiş. Sonrasında pede geçiş yapılıyormuş. Göğüsleri son dönemde zaten baya büyümüştü arkadaşımın, emzirme sütyenini son haftalarda almak daha mantıklı geliyor bana. Şu an hala normal sütyenlerimle idare ediyorum

Benimde sütyen bedenim hiç değişmedi hala eskileri çok rahat giyiyorum bende 1 gecelik 1 alt üst takım alayım o zaman

Rica ederim ne demek bizim de aile mirası tansiyon ve benim ilk defa bu gebeliğimde 10 11 civarı seyrediyor çok şaşkınım normalde rutinim 15tir küçük de 9 10dur 2017den beri benimle kendisi alıştım artık nasıl olduysa düşük seyrediyor ama doktorunun dediği gibi ödem atıp kilo verince biraz agrefisliği geçiyor sanırım benim sadece öyle oldu

Evet depend kullanılıyor, bir paket yeterli olur sonra normal ped ile devam ediliyor. İlk 2-3 gün kanama yoğun oluyor sonra normal regl gibi devam ediyor. Bana sorarsan alt üst takımlar hiç rahat olmuyor, gecelik daha kullanışlı. Hastaneler zaten çok sıcak oluyor. Memelerin çok büyümediyse az çok böyle kalır

Benim belli değil normal mi sezeryan mı ama ben hem alt üst takım hem gecelik ve sabahlık olandan aldım. Depend bezde aldım pişman olmamak için. Ama benim normalde memeler küçüktü şimdi kocaman oldular ben şok! Daha doğuma kadar ne olur bilemiyorum. Tecrübeli değilim ama arkadaşlardan duyduklarım kadarıyla işte her tele basıyorum

Canım dün 24+3 idi 615 gram çıktı bizim kız
Ben de kadın doğumcuya sorduğumda bana bu kilo söylemenin anlamsız olduğunu makinanın haftaya ve bebeğin boyuna göre ortalama bişey hesapladığını bu nedenle tam doğru olmadığını söyledi. Ama detaylı dr muz 20 haftalıkken 270 gr de ve 3.300 civarında doğacak bile dedi.

aaa şaşırdım buna açıkçası çünkü bizim doktorumuz her seferinde bize kilosunu söylüyor geçen sefer yani 1 ay önce gittiğimizde 375 gram kadardı. Tabii ki cihaz tam değil de ortalama bir rakam veriyordur ama sonuçta +- 10/20 gram farkeder diye düşünüyorum. Hatta şimdi 1 ay sonra randevumuz var yine, 1 kilo olur diye tahmin ediyorum

Doktorunuz 770 grama fazla mı dedi doktorum bilgilendirme yapmadı ben de o yüzden iyi mi kötü mü bilemedim
Bizimkinin ölçümlerde göbeği diğer uzuvlarına göre önde gidiyor. Belki boyu çok uzun değildir ona göre kilosu fazla gelmiştir tam bilemiyorum ama her seferinde tombik diye konuşuyor

Selam canım bazen bebeğim o kadar hareketleniyor ki abartmıyorum göbeğim sağa sola oynuyor geçen bı ara çok sinirlenip huzursuz olmuştum sabah 8 den gece 2 ye kadar hiç durmadan hareket etti artık ben yoruldum Dr kontrolum vardı sordum biraz gerildigin zaman adrenalin hormonu artiyomus bebekte ya çok hareketli olur yada çok hareketsiz dedi ama korkulacak bı durum yok bence rahat ol

Bence gecelik daha iyi olur sezaryanda ben depend büyük boy almıştım rahat ettim ama alt üst takımda lazım bence bide geçen NBB den emzirme sütyeni aldım atletide çok guzel bunları ilk dogumumdan sonra çok kullanmıştımrahat etmen için bence herzaman 1 beden büyük alınması iyi olur çünkü çok sıcak olacağı için bide gögusler süt doldugunda çok şişip sertlestigi için rahat şeyler çok güzel oluyor

Kızlar arada sizde de regl ağrısı gibi hafif ağrılar oluyor mu? Sanki birkaç gün sonra regl olacakmış gibi. Ben gün içerisinde 3-4 kez yaşıyorum saniyelik gelip gidiyor. Anlam veremiyorum acaba neden oluyor, normal mi

Kızlar bugün bebeğin hareketlerini hiç hissedemiyorum ya, tedirgin ediyor beni durduk yere

Sezeryandan ilk çıkınca gecelik onerebilirim sonda cikarirlarken veya kanama kontrolü yaptıkları esnada daha kolay oluyor çünkü ilk 5 6 saat kalkmiyorsunuz geliyorlar hemşireler değiştiriyor altinizi pijamayla bu çok mümkün olmuyor ama ben daha sonrasinda pijamada daha çok rahat etmiştim çok ince olanlardan bence yazın ten tene temasta insanı bunaltir en azından pijama bunu engeller gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…